7 legjobb futó alkalmazás okostelefonokhoz, lelkesebbé és motiváltabbá tesz!

Néha a futás unalmas. Az ApkVenue által ajánlott legjobban futó alkalmazással azonban lelkesebb és motiváltabb leszel, tudod!

Jelenleg az okostelefonokra különféle alkalmazásokat tölthet le az internetről. Kezdve a munkahelyi támogatási alkalmazásokból, a szórakoztató alkalmazásokból, még a pornó alkalmazásokból, a bandákból.

Tehát, ha jelenleg aktívan edz, főleg fut, most számos olyan futó alkalmazás is rendelkezésre áll, amelyek figyelemmel kísérhetik egészségét és még lelkesebbé varázsolhatják.

Ennek megkönnyítése érdekében az ApkVenue 7 legjobb futó alkalmazást választott ki, amelyek lelkesebbé és motiváltabbá tehetik Önt az egészségének gondozásában.

Kíváncsi? Hallgasd tovább az ApkVenue következő cikkét, banda!

7 legjobb futó alkalmazás okostelefonokhoz

A futás az egyik legegyszerűbb sportforma, mert ehhez nem kell sok felszerelés és ellenfél.

Összehasonlítva a versenysportokkal, például kosárlabdával, focival és tollaslabdával, a futás nagyon fárasztó és fárasztó érzés lehet.

Emiatt sok ember futás közben lustának érzi magát. Az okok azonban változatosak, a motiváció hiányától kezdve az unalmasig, mert nincs cél vagy célja.

Annak érdekében, hogy lelkesebb és motiváltabb legyen a futásban, kipróbálhatja az ApkVenue által ebben a cikkben ajánlott futó alkalmazásokat.

1. Nike Run Club

Alkalmazások letöltése

Annak ellenére, hogy a Nike eleje sallangokkal rendelkezik, ez egy alkalmazás Nike Run Club nem követeli meg a Nike attribútumok használatát.

Ezenkívül ez az alkalmazás egyben a futó alkalmazás is, amely a legmagasabb besorolással és a legtöbb felhasználóval rendelkezik a Google Play Áruházban.

Ez az alkalmazás GPS-en keresztül követést biztosít, amely rögzíti a futópályákat, így megtudhatja, hogy meddig futott.

Mentheti a futó adatait, és összehasonlíthatja azokat a következő adatokkal. Ettől eltekintve futtathatja az alkalmazás által adott kihívásokat is.

InformációNike Run Club
FejlesztőNike, Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (855.102)
MéretEszköztől függően változik
Telepítse10.000.000+
Android minimumEszköztől függően változik

2. Fogyás Futás

Alkalmazások letöltése

Ha olyan futó alkalmazást szeretne találni, amely segíthet a fogyás programjában, használhat egy alkalmazást Fogyás Futás, banda.

Az alkalmazás használatával rutint kap, amely több nehézségi szintből áll. Minél nehezebb a kihívás, annál gyorsabban éri el ideális testsúlyát.

Ez a rutin nem csak futást tartalmaz. Utasítást kap, hogy a megadott időn és tempón belül fusson, kocogjon, lazán járjon és sprinteljen.

InformációFogyás Futás
FejlesztőVerv Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (30.413)
Méret53 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum5.0

3. Runkeeper

Apps Produktivitás FitnessKeeper, Inc. LETÖLTÉS

Ha futó alkalmazást keres a legegyszerűbb művelettel, megpróbálhatja használni az alkalmazást Runkeeper, banda.

A Runkeeper rögzítheti az összes futó tevékenységét, függetlenül attól, hogy fut, sétál, megáll vagy gyorsan fut. Nagyon egyszerű, deh.

A többi futó alkalmazáshoz hasonlóan a Runkeeper alkalmazással is létrehozhat futó célokat, hogy jobban motiválódjon és jobban összpontosítson céljaira.

InformációRunkeeper
FejlesztőASICS Digital Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (528.424)
MéretEszköztől függően változik
Telepítse10.000.000+
Android minimumEszköztől függően változik

4. Dívány 5K-ra

Alkalmazások letöltése

A névből, az alkalmazásból Dívány 5K-ig programozni fogja azokat, akik szeretnek lustálkodni a kanapén (kanapé) annak érdekében, hogy 5 kilométert tudjon futni.

Ez az alkalmazás tökéletes azok számára, akik követni akarják maraton de hiányzott a szükséges tapasztalat és állóképesség.

A Couch to 5K programnak van egy speciális programja, amely minden nap arra ösztönzi Önt, hogy 9 hét edzés alatt 5 kilométert tudjon futni.

A program heti 3 napot és edzésenként 20-30 percet ütemez. Ez az alkalmazás elengedhetetlen az Ön számára, ha használni szeretne egy maratont.

InformációDívány 5K-ig
FejlesztőACTIVE Network, LLC
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (13.048)
MéretEszköztől függően változik
Telepítse100.000+
Android minimumEszköztől függően változik

5. Endomondo

Termelékenység Endomondo Apps LETÖLTÉS

Endomondo egy olyan alkalmazás, amely nemcsak a futást rögzíti, hanem gyalogláshoz, kerékpározáshoz és 60 egyéb sportághoz is használható.

Ez az alkalmazás a GPS segítségével elemzi statisztikáit, és segít elérni az egészséges életet.

Ezenkívül az Endomondo lehetővé teszi a felhasználók számára a zeneszerzést célok hogy el akar érni, és olyan kihívások elé állít Önnek, amelyeket motiváltabbá tehet.

InformációEndomondo
FejlesztőEndomondo.com
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (656.286)
Méret18 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimumEszköztől függően változik

6. Pumatrac

Alkalmazások letöltése

Pumatrac az egyik legjobban futó okostelefonos alkalmazás, amely nagyon minimalista kialakítású, de hűvösnek érzi magát.

A Pumatrac nemcsak a megtett távolságot és időt rögzíti, hanem az időjárást, az időt és még a hónapot is rögzíti, hogy javaslatokat adjon a futás legjobb idejére.

Például az alkalmazás futásakor rögzített adataiból a Pumatrac azt javasolja, hogy pénteken 10 órakor fusson, miközben zenét hallgat.

Ja, ezt az alkalmazást egy sportterméket gyártó cég, a Puma fejlesztette ki. Ennek ellenére az alkalmazás használatához nem kell viselnie a Puma attribútumot.

InformációPumatrac
FejlesztőPUMA SE
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (5.644)
Méret52 MB
Telepítse500.000+
Android minimum5.0

7. Strava edzés

Alkalmazások letöltése

Strava edzés egy választás a legjobban futó alkalmazásról egy okostelefonon, amelyet választhatsz. Ez az alkalmazás rögzítheti a futó útvonalat és elemezheti azt.

A Strava Training egyik fontos pontja, hogy ez az alkalmazás motivációt adhat Önnek. Heti vagy havi kihívásokat tehet, amelyeket a Strava Training készített.

Mint a játékot, a kihívást is pontszám fogja értékelni, és összehasonlíthatja más emberek pontszámaival. Izgalmas, banda?

InformációStrava edzés
FejlesztőStrava Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (453.705)
MéretEszköztől függően változik
Telepítse10.000.000+
Android minimumEszköztől függően változik

Ez Jaka cikke az okostelefonok 10 legjobb futó alkalmazásáról, amelyek lelkesebbé és motiváltabbá tehetik a futást.

Remélhetőleg ez a cikk segíthet az egészséges és ideális életmódban, bandában. Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found