4 összecsapás royale nyomkövető játék, amelyek izgalmasabbak, mint az eredeti

Az alábbi játékok a Clash Royale alternatív játékainak tekinthetők. Íme néhány Clash Royale-szerű játék, amelyet kipróbálhat, és garantáltan nem kevésbé érdekes, mint a Clash Royale játék.

Clash Royale a Supercell által készített mobil játék, amely a közelmúltban növekvő tendenciát mutat. Nem sokban különbözik az előző Supercell játéktól, a Clash of Clans-től, a Clash Royale szintén új mekkája a stratégiai műfaj játékának. Úgy tűnik, hogy a Clash royale más stratégiai játéktrendeket vezérel játékmenet amely a Tower Defense-től, a kártyajátékoktól az RTS-játékokig változik.

Bár nem inspirálja teljes mértékben az alábbi listában szereplő játékok listáját, legalábbis az alábbi játékoknak tekinthetők alternatív játék a Clash Royale-hoz. Íme néhány játék, mint a Clash Royale amelyet kipróbálhat, és garantáltan nem lesz kevésbé érdekes, mint a Clash Royale játék.

  • 10 legjobb Android-játék a Piano Tiles 2-hez hasonló játékkal
  • 16 legjobb MOBA játék 2020 Androidon és PC-n, ingyenes és addiktív!

4 Clash Royale másolási játék, amely izgalmasabb, mint az eredeti

1. Varázslat

Lenyűgöző hatású szónok egyike azoknak a stratégiai játékoknak, amelyek játékélménye a legközelebb áll a Clash Royale-hoz, de vonalvédelmi játékmenet elemei amitől annyira másnak tűnt. Ahelyett, hogy felváltotta volna a torony helyzetét, amely győztesként működik, mint a Clash Royale, a Killo Games három ágyút helyezett el a harci vonal közepén. A játékos feladata, hogy összekeverje a sajátját, majd megtámadja az ellenfél templomát. Ha kíváncsi a Spellbinders játékra, kattintson a következő linkre a játék megszerzéséhez.

Töltse le a Spellbinders játékot

2. Olympus Rising

El tudja képzelni, milyen lenne, ha a MOBA játék elemeit ezután kombinálnák a szerkezettel vonalvédelmi játékmenet, városépület, valamint a cselekvés hack and slash ami szórakoztató? Ha ez egy olyan játék, amely megragadja a figyelmét, akkor Olympus Rising az egyik érdekes játék lehet, amire szüksége van a Playstore-on. Miért? mert a játék az egyik erős jelölt a Clash Royale versenyzői játékra, de ami csalódást okoz, hogy ezt a játékot nem Indonéziának adták ki.

Az Olympus Rising játékban emberként fogsz szerepet játszani félisten aki harcolt félisten annak érdekében, hogy megvédje területét az Olimposz földjén. Miben különbözik a többi játéktól, az Olympus Rising ad egy részét akció sokkal több, főleg ha támadásban játszik.

3. Növények vs. Zombies Heroes

Véleményem szerint, amikor az EA kiadta a játékot Növények vs. Zombies Heroes ez egy olyan lépés volt, amelyet az EA arra használt, hogy két nagy játék, a Hearthstone és a Clash Royale mobil játékainak figyelmét eltulajdonítsa. Keresztül spin-off A legújabb Plants vs Zombie Hero, EA játék a kártyapárbajokat mutatja be online valós idő vonzó módon csomagolva anélkül, hogy el kellene távolítani az elemeket vonalvédelem amelyek a Növények vs Zombik két fő sorozatában szerepeltek.

Hasonlóan az eredeti Plants vs Zombies játékstílusához, itt a játékosok számos utat kapnak, amelyek harctérként funkcionálnak közöttük. fedélzet zombikártyák a rendelkezésükre álló növények ellen. Ellentétben a korábbi Plants vs Zombies játékkal, ahol továbbra is kártyákra támaszkodunk napraforgó a kártyák bemutatásához ezúttal a játékod határozza meg, hogy melyik energia növekszik a játékkal együtt.

Töltse le a Növények vs. Zombies Heroes

4. Éden lelke

A bemutatott videóból Rayark amikor megmutatkoznak Éden lelke a 2016-os Taipei Game Show-n egyértelmű egyesülés történt játékmenet RTS a kártyajáték ami hasonló a Supercell zászlóshajó játékához. Annak ellenére, hogy ez nem teljesen ugyanaz, elismerem, hogy az Éden lelke meglehetősen érdekes futurisztikus ábrázolást mutat, ahol az idegenek hatalmas harcot folytatnak a robotok ellen a legújabb technológiával.

Eddig nem volt hír a Soul of Eden játék megjelenési dátumáról Androidon és IOS-on. Remélem, hogy a Soul of Eden játék ugyanolyan minőségben fog megjelenni, mint az előző Rayark játék, nevezetesen az Implosion Never Lose Hope.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found