7 legjobb virtuális valóság alkalmazás az Android számára, lovagoljon hullámvasutat a telefonjáról!

A virtuális valóság technológiájának felhasználásával ez a hét alkalmazás különféle új funkciókkal és tapasztalatokkal kényezteti Önt, amelyek minden bizonnyal izgalmasak

Virtuális valóság most már nem futurisztikus. A múltban sokan álmodtak ilyen hűvös funkciók kipróbálásáról.

A VR funkció kipróbálásához most már csak egy mobiltelefonra van szükség, amely támogatja ezt a funkciót. Természetesen szükséged van egy VR fejhallgatóra, bandára is.

A VR alkalmazások növekedése egyenesen arányos a hasonló vállalatokkal Google, Samsung, és Facebook akik szenvedélyesen fejlesztik VR platformjukat Androidra és PC-re.

7 legjobb virtuális valóság alkalmazás az Android számára

Ebben a cikkben az ApkVenue arról fog beszélni 7 legjobb VR alkalmazás, amelyet Android telefonon használhat. Ez az alkalmazás új élményt nyújt, amelyet élvezhet.

Annak ellenére, hogy sok VR alkalmazás ingyenes, mégis rendelkeznie kell VR alkalmazással, amely támogatja ezeket az alkalmazásokat.

A VR fejhallgatók jelenlegi ára is meglehetősen olcsó, banda! Ha kíváncsi az Android legjobb VR alkalmazására, folytassuk, nézzük meg az ApkVenue következő cikkét.

1. Google karton

Eddig a Google 2 hivatalos alkalmazással rendelkezik, amelyek támogatják a VR-t. Az egyik ilyen alkalmazás Google Cardboard amelyet ingyenesen letölthet a Google Play Áruházból.

Ennek az alkalmazásnak a használatához ajánlott, hogy már rendelkezzen VR fejhallgatóval Google Cardboard. Az alkalmazás célja egy oktatóanyag beállítása és biztosítása a felhasználáshoz.

Ezen alkalmazás segítségével más alkalmazásokat is letölthet, amelyeket a Google Cardboard támogat. Kísérletezhet az alkalmazás használatával is.

Töltse le itt:

Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS

2. YouTube VR

Úgy tűnik, az ApkVenue-nak már nem kell bevezetnie egy alkalmazást YouTube VR itt, banda. Ez az alkalmazás hozzáadódik Hozzáad mobilodra telepített YouTube-on.

Ennek az alkalmazásnak az az előnye, hogy a YouTube-on a Virtual Reality formátumot használva nézhet videókat. Az élvezéshez azonban továbbra is szüksége van egy VR-fülhallgatóra.

Ezt az alkalmazást úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen szinte az összes Android VR fejhallgatóval. Az alkalmazás funkcióinak maximalizálása érdekében csak 360 videót kell keresnie a YouTube-on.

Töltse le itt:

Apps Entertainment Google LLC LETÖLTÉS

3. InCell VR

InCell VR egy olyan alkalmazás, amellyel tanulmányozhatja az emberi anatómiát. Ez az alkalmazás valóban alkalmasabb arra, hogy gyermekeknek szóló játéknak nevezzük.

Ebben a játékban a jövő hősét fogod játszani, aki a testét összehúzza, mint a Hangyaember hogy belépjen az emberi testbe.

Ott harcolni fog a vírusokkal, miközben fokozatosan megtanulja az anatómiát. Ez a játék minden bizonnyal izgalmasabb a VR formátummal.

Töltse le itt:

Játékok letöltése

4. VR izgalmak: 360 hullámvasút

Ha lovagolni szeretne Hullámvasút de nincs időd Dufanba menni, megpróbálhatod használni ezt az alkalmazást, bandát.

VR izgalmak: Hullámvasút 360 meghívja Önt, hogy megtapasztalja az eredetihez hasonló hiteles hullámvasutat. Ezt a játékot szintén több mint 10 milliószor töltötték le.

Ha ezt a játékot játszik, akkor kedve lesz egy igazi hullámvasútra lovagolni. Nagyon alkalmas azoknak, akiknek kórtörténetében szívbetegség szerepel.

Töltse le itt:

Rabbit Mountain Entertainment Apps LETÖLTÉS

5. Google Expeditions

A virtuális valóság lehetővé teszi számunkra, hogy bárhol érezhessük magunkat, anélkül, hogy ki kellene lépnünk a szobán.

Erre jött létre az alkalmazás Google Expeditions. Ezen az alkalmazáson keresztül egy VR-fejhallgatóval együtt bejárhatja a világot, bandázhat.

A hegyektől kezdve a világ múzeumaiig. Összesen ott 900 túra hogy élvezheti ezt az alkalmazást.

Töltse le itt:

Alkalmazások illesztőprogramjai és okostelefonjai Google Inc. LETÖLTÉS

6. Minos Starfighter VR

Szeretne úgy érezni magát, mint egy háborús repülőgép pilóta az űrben, mint egy filmben Csillagok háborúja? Minos Starfighter VR lehet a válaszod.

Gonosz idegenek által irányított repülőgépekkel kell szembenézni. Vegye át az irányítást a gépe felett, és lője le az összes ellenséget maga előtt.

A valósághű kép- és hangminőség miatt ez a játék az egyik legjobb VR-alkalmazás. Nem csoda, hogy ki kell szállnod 17 000 IDR hogy megszerezzem ezt a játékot.

Töltse le itt:

Orange Bridge Studios Inc. szimulációs játékok LETÖLTÉS

7. Google Daydream

Egy másik hivatalos VR alkalmazás, amelyet a Google készített. Google Daydream Kifejezetten a Google Daydream platformot támogató VR-headsetekhez tervezték.

A szokásos tulajdonságokkal rendelkező és olcsó Cardboardtól eltérően a Google Daydream fejlettebb funkciókkal rendelkezik, de az ára is drágább.

Ez az alkalmazás a Daydream által támogatott egyéb VR-alkalmazások portálja. Kereshet VR videókat, VR alkalmazásokat, és beállíthatja VR Daydream fejhallgatóját.

Töltse le itt:

Apps Entertainment Google LLC LETÖLTÉS

Ez az ApkVenue cikke az Android telefonok 7 legjobb VR alkalmazásáról. Az egyre kifinomultabb VR technológia természetesen magas színvonalúvá teszi ezt a hét alkalmazást.

Először azonban rendelkeznie kell olyan eszközzel, amely először támogatja a VR-t. Minél magasabb az ár, általában annál jobb a VR élmény.

Találkozunk újra a következő ApkVenue cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found