ne érts félre! így használja valójában a sarahah alkalmazást

A fiatalok körében virágzó Sarahah sok netező figyelmét felkeltette. De várjon, valójában ennek a közösségi média alkalmazásnak más felhasználási lehetőségei vannak, mint sokan gondolják.

Kik azok a fiatalok, akik nem tudják? Sarahah? Az utóbbi időben vírusos közösségi média alkalmazások sok embert vonzottak a fiókok létrehozására és terjesztésére Instagram történetek stb.

Sokan úgy mondják és használják Sarahát, mint egy kérdés-válasz alkalmazás, ASKfm. De ne érts félre, srácok, valójában Sarahah-nak más célja van, mint az ASKfm-nek. Így használhatja Sarahah-t!

  • Ez a 15 fotó bizonyítja, hogy a közösségi média tele van hazugságokkal
  • 6 Egyedülálló és furcsa közösségi média, amelyet valószínűleg nem ismertél
  • Ennek a 15 híres művésznek nincs közösségi médiafiókja, miért?

Mi az a Sarahah?

Fotó forrása: Fotó: rvcj.com

A Sarahah egy olyan alkalmazás, amelyet a közel-keleti fejlesztők fejlesztettek ki, Szaúdi Zain al-Abidin Tawfiq. Ez az alkalmazás tavaly februárban indult el, és elérhető iOS, Android és böngésző. Magában az Android-on a Sarahah alkalmazás többre is behatolt 10 millió letöltés.

Sarahah maga szerint netezők arabból származik, ami azt jelenti őszinteség. A Sarahah hivatalos honlapján található bevezetésnek megfelelően ez az alkalmazás munkakörök és barátok számára készült üzenetet névtelenül az értékelés eszközeként, és csak egyirányú srácok.

Hogyan kell használni a Sarahah alkalmazást?

  • Töltse le és telepítse a Google Play Áruházban elérhető Sarahah alkalmazást.
Sarahah Social and Messaging Apps LETÖLTÉS
  • Új felhasználók számára érintse meg a gombot Új fiók Sarahah nyitó oldalán. Ha már rendelkezik fiókkal, csak írja be felhasználónevét és jelszavát, majd érintse meg a elemet Bejelentkezés.
  • Ezután a fülre kerül üzenetek amely a következőkből áll: Fogadott, Kedvenc és Elküldött. A profilod megtekintéséhez érintse meg az ikont Profil a jobb szélső fülön. A profilfotó megváltoztatásához érintse meg a fogaskerék ikont, és válassza a lehetőséget Számla.
  • Ha el akarja kezdeni a kommunikációt, érintse meg az ikont Keresés majd írja be barátja felhasználónevét. Ezután érintse meg a gombot, és megjelenik egy oszlop, ahol kitöltheti az írni kívánt üzenetet. Ezt követően érintse meg a elemet Küld üzeneteket küldeni.
  • Ha üzenetet kap, választhatjajelentés üzenet, mem-Blokk küldő, megoszthatja más közösségi médiában, vagy kedvencet készíthet. Sajnos egy funkció Fedezd fel Sarahah jelenleg nem érhető el a jelenlegi verzióban.

Tehát ezek a tények és hogyan kell Sarahát valójában használni. Annak ellenére, hogy ennek nincs negatív hatása, Önnek, mint okostelefon-felhasználónak, szintén ügyelnie kell az alkalmazások vagy a közösségi média rendeltetésszerű használatára! Ön szerint a Sarahah alkalmazás nagyon hasznos? Ossza meg véleményed a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found