egy egyszerű módja annak, hogy az avatarod androidon legyen

Ebben a modern, könnyen használható korszakban kiderült, hogy a saját avatar elkészítéséhez nem kell nagyon kifinomult tervezési készség. Különböző típusú avatar alkalmazások és webhelyek segíthetnek nekünk az avatarok online létrehozásában.

A rajzfilm avatart általában széles körben használják személyes identitásként az interneten. Az egyedi dizájn és képek miatt azonban sokan kedvelik, és a mai modern trendeket követik. Tehát, ha nem vagyunk kényelmesek valódi fotókat használni az interneten, akkor a rajzfilm-avatarok használata bizonyára megfelelő alternatíva lehet a kipróbálásra.

Ebben a modern, könnyen használható korszakban kiderült, hogy saját avatarod elkészítéséhez nem kell nagyon kifinomult tervezési készség. Különböző típusú avatar alkalmazások és webhelyek segíthetnek a létrehozásban avatar online.

  • Hogyan készítsünk saját 3D-s avatart a MyIdol segítségével
  • Ez a különbség az emoji, a hangulatjelek és a matricák között

Könnyű módszerek az avatar elkészítésére Androidon

1. FaceQ

FaceQ egy alkalmazás avatar készítő először ajánlom neked, hogy próbáld ki. Ez az alkalmazás sokféle avatar-mintával rendelkezik, amelyek az igényeinek, kialakításának és megjelenésének megfelelően választhatók ki a kapott avatár számára, amely szintén sokféle színnel van elfoglalva, amelyek biztosan megfelelnek az Ön karakterének és személyiségének.

2. Smartphone Avatar

Ez az avatar alkalmazás megkönnyíti a személyiségének megfelelő avatar karakter létrehozását. Val vel Avatar okostelefon Számos lehetőséget kínál a saját igényeinek megfelelő saját avatar-kép létrehozására. Számos olyan kép áll rendelkezésre, amelyeket személyre szabhat, például az arc, a szem, a frizura vagy más kiegészítők, amelyeket tetszés szerint választhat.

3. Avatar Maker

Önnek, anime szerelmeseinek, ez az avatar alkalmazás valóban megér egy próbát opcióként az avatar elkészítéséhez. Avatar Maker lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy avatar képet hűvös animáció formájában. Ez az alkalmazás számos olyan funkcióval is rendelkezik, amelyeket önállóan is felfedezhet, ha közvetlenül letölti őket a Google Playről.

4. WeeMee

Az utolsó avatar alkalmazás ajánlása a következő WeeMee. A WeeMee meglehetősen teljes körű szolgáltatásokkal rendelkezik, összehasonlítva más avatar-készítő alkalmazásokkal. A szakmákat és tevékenységeket leíró karakterek különféle formái teljes mértékben rendelkezésre állnak, hogy kiválaszthassa és felhasználhassa. Ezenkívül számos olyan funkció van, amelyet a WeeMee bemutat, és természetesen nem fog csalódni ennek az egy avatar alkalmazásnak a segítségével, hogy hozzon létre egy avatar képet. A WeeMee arról is ismert, hogy képes nagy felbontású avatar képeket készíteni.

Webhelyek listája saját avatar-kép létrehozásához

A fenti 4 alkalmazáson kívül létrehozhat online avatar az alábbiakban néhány népszerű webhely közül választhat:

5. Válasszon egy arcot

Válassz egy arcot egy weboldal képek készítéséhez online avatar ingyen, de a kép előállításához nagy felbontású fizetnünk kell 1,69 USD vagy kb. 25 000 Rp.

6. Nézz szembe a mangáddal

Az ezen a weboldalon bemutatott avatárképek anime vagy manga karakterekkel emlékezetesebbek. Próbáljuk ki, amíg még szabad.

7. South Park Studios Avatar

Ha láttál animációs karaktert déli Park , majd a létrehozandó webhelyet online avatar ezt az animációs karakter ihlette. A weboldalon bemutatott avatar képterv szintén hasonlít az eredeti karakterre. Ennek ellenére a webhely által nyújtott szolgáltatások nem kevésbé érdekesek, mint a többi. Megpróbál.

Hogyan tedd online avatárképedet

  • Keresse fel a következő webhelyet: Válasszon egy arcot. Ezután válassza az indonéz szót.

  • Ezután kattintson az "Avatar létrehozása" gombra.

  • Indítsa el az avatar tervezését. Ha végzett, kattintson a gombra mentés vagy Visszaállítás hogy kezdje elölről.

Start tervezés

Eredmény

Sőt, azonnal megszerezheti Ossza meg az avatar-kép eredményei a közösségi médiában vagy a letöltés közvetlen választásával.

Tehát így készíthet saját avatart az Androidon. Szeretne kipróbálni? Ne felejtse el megosztani tapasztalatait a megjegyzések oszlopban!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found