hogyan lehet megváltoztatni a bejelentkezési képernyőt a Windows 10 rendszerben

Windows 10 rendszert használ? Unta már valaha az alapértelmezett bejelentkezési nézetet? Ha igen, akkor az ApkVenue segítségével egyszerűen módosíthatja a bejelentkezési nézetet a Windows 10 rendszerben.

Tavaly 2015-ben Microsoft kiadta a Windows 10 rendszert. A "testvére" (Windows 8 és 8.1) hibáiból tanulva a Windows 10-et valóban arra kérik, hogy legyen az előző generáció utódja. Különböző új funkcióival és fejlesztéseivel a Windows 10 felhasználói napról napra nőnek.

Annak érdekében, hogy a Windows 10 még vonzóbbá váljon, a Microsoft kezd kínálni néhányat frissítés amitől friss és nem merev. Tehát, hogy ne unatkozzon, az ApkVenue lehetőséget nyújt a bejelentkezési nézet megváltoztatására a Windows 10 rendszerben.

  • Hogyan lehet megváltoztatni a Windows 7 logót a Windows bejelentkezéskor
  • Az alapértelmezett Windows 7 játékok visszaállítása a Windows 10 rendszeren
  • Hogyan lehet belépni a Windows 10 rendszerbe bejelentkezés nélkül

Változtassuk meg a Windows 10 bejelentkezési kijelzőjét!

Ban ben alapértelmezett, a Windows 10 bejelentkezési kijelző barátságosnak tűnik a szem számára. De idővel, ha ilyen a megjelenés, akkor unalmas lesz, igaz? Ez a kijelző alapértelmezett bejelentkezés a Windows 10 rendszerben.

Próbáljuk meg megváltoztatni a megjelenését! Legyen friss és ne unalmas.

Hogyan lehet megváltoztatni a nézeteket

Nemrég ott fejlesztő amely megállapította szoftver a Windows 10 bejelentkezési képernyő megváltoztatásához, szoftver meg van nevezve W10 Logon BG váltó. Val vel szoftver hogy csak a színnel vagy a használni kívánt képpel módosíthatja a Windows 10 bejelentkezési képernyőnkat.

Kérjük, töltse le W10 Logon BG váltó tól től link töltse le a következőket. Ezután telepítse a szokásos módon a számítógépére.

Asztali alkalmazások fejlesztése PFCKrutonium LETÖLTÉS

Változtatni háttér a kívánt képpel válassza a "Megjelenik a háttér fájlnév"és válassza ki a képet. Eközben, ha változtatni szeretne háttér csak szín legyen, válassza a "Használja az aktuális akcentus színét"és válassza ki a kívánt színt.

Ha úgy érzi, hogy hiányzik a kép méretaránya, kiválaszthatja a "Képméretezés" gombra megadott méretarányt, majd kiválaszthat egy méretarányt, amely megfelel az asztali kijelző méretének.

Ha végzett az összes beállítással, kattintson a "" gombraAlkalmaz"menteni háttér hogy alkalmazod. Az eredmények megtekintéséhez háttér hogy megváltoztatta, kattintson a jobb felső sarokban található "Windows zárolása" gombra, vagy kattintson a gombra Windows Key + L

Könnyű, igaz? Tehát a jövőben tetszés szerint megváltoztathatja a bejelentkezési nézetet a Windows 10-ben anélkül, hogy használnia kellene a Windows 10 bejelentkezési nézetét alapértelmezett. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found