vigyázz! itt található a 14 legveszélyesebb vírus minden típusú androidos okostelefonhoz

Ezúttal az ApkVenue 12 veszélyes vírust mutat be egy Android okostelefonon. Miután korábban Jaka leírta a világ 10 legveszélyesebb számítógépes vírusát,

A számítógépes vírusok a legfélelmetesebb dolgokká váltak a korszakban A tárgyak internete Most. Mivel az életnek egyre több aspektusa vált át számítógépes módszerekre és kapcsolódik az interneten keresztül, a vírustámadások minden bizonnyal különös figyelmet igényelnek. Miután korábban Jaka elmagyarázta 10 legveszélyesebb számítógépes vírus a világon ezúttal az ApkVenue mutat be egy listát A 14 legveszélyesebb vírus minden típusú Android okostelefonhoz.

Az okostelefonok vírusai nem kevésbé veszélyesek, mint a számítógépeken található vírusok. Van egy vírus, amely ellophatja adatait és fényképeit, egy vírus, amely megakadályozza az okostelefon működését újrakezd, hogy az Android használhatatlanná váljon.

  • Shedun vírus, az Androidod nem lesz újra használható, ha megkapod ezt a vírust!
  • ÉBER! A 10 Netflix- és PlayStation-felhasználó közül 9 már megfertőződött ezzel a vírussal

14 veszélyes vírus Android okostelefonokon

Annak megállapításához, hogy van-e veszélyes android vírus az Android rendszerén, használhatja azt a módszert, amelyet az ApkVenue megosztott a Hogyan lehet megszabadulni a vírusoktól Android-on víruskereső cikkben. Kérjük, keressen, van-e az alábbi 12 veszélyes vírus valamelyike ​​az Android-on?

1. Engriks

Megjelenítette-e már az Android készüléke a "Sajnos a mérés / Engriks leállt" figyelmeztetést az Android-on? Ha igen, akkor gratulálunk ahhoz, hogy androidos okostelefonját vírus fertőzte meg Engrix. A vírusnak való kitettség után az Android továbbra is furcsa figyelmeztetéseket jelenít meg, például A Majomteszt leálltstb.

Az Engriks vírust a gyártó úgy tervezte, hogy pornó oldalakon keresztül fertőzze meg. Tehát legalább nyisson meg egy pornóoldalt az Androidon, ha nem akar okostelefont újra villogni mert Engriks vírust kapott.

2. Cyber.Rendőrség

Az Engriksen kívül nemrégiben volt egy ransomware Cyber. Rendőrség amely pornográf oldalakon keresztül fertőz. Ha fertőzött ransomware Ez az Ön Android-ja nem lesz használható, mert le van zárva Felugrik amely folyamatosan megjelenik az okostelefon képernyőjén.

Nem csak bosszantó, Felugrik fenyegetést tartalmaz. Ami akkor van, ha nem utal át bizonyos összeget formában iTunes ajándékok. Ha nem fizet, akkor az okostelefonján lévő összes adat elvész és terjesztésre kerül. Olvassa el a teljes cikket: Ez az eredmény, ha gyakran nyit pornó weboldalakat az Android rendszeren.

3. Shedun, Shuanet és ShiftyBug

Mondhatni a három típust rosszindulatú ez a legveszélyesebb vírus az Android-eszközén. Hogyne, harmadszor rosszindulatú ettől az Androidod már nem használható! Tehát, ha megvan ez a vírus, azonnal meg kell vásárolnia egy új okostelefont. Valóban vírussá teszi ezt az üreges táskát.

Ezeket a legveszélyesebb androidos vírusokat általában harmadik fél alkalmazásboltjaiban találják meg (harmadik féltől származó alkalmazásbolt). Miután telepítette az áldozat Androidjára, rosszindulatú ez leszgyökér eszköz, beágyazás (beágyaz) maguknak rendszerszintű szolgáltatások, és módosítsák formájukat, hogy legitimálják vagy legitimálják magukat olyan népszerű alkalmazásokban, mint a Facebook, a Candy Crush, a Twitter, a Snapchat, a WhatsApp és mások.

4. Android PowerOffHijack

Mi történik, ha az Android hirtelen kikapcsol? Talán azt gondolja, hogy Androidjának lemerül az akkumulátora, vagy sérült az akkumulátor. De vigyáznod kell, mert van PowerOffHijack vírus. Ettől a veszélyes vírustól az Android hirtelen meghal, annak ellenére, hogy az akkumulátor még mindig tele van. Nem csak, hogy miközben Android-készüléke halott, ez a veszélyes Android-vírus telefonos szolgáltatásokat, SMS-t fog használni a kamerájához. Nem félelmetes? Mert ha azt gondolja, hogy okostelefonja halott, akkor valójában felelőtlen felek férnek hozzá.

5. Stagefright

Android nevű vírus Lámpaláz már régen felkavarta az Android-felhasználókat. Miért ne, ez a veszélyes vírus nagy hatással lehet több mint egymilliárd androidos okostelefon-felhasználóra, különösen az LG, a Samsung és a Google Nexus Android okostelefonokra. Az a veszély, amelyet egy Android-felhasználó Stagefright-fertőzésével okozhat, olyan személy, aki nem felelős az Android-on tárolt adatok bizonyos célokra történő felhasználásán kívül, a Stagefright az összes Android-eszköz eléréséhez is használható (távoli) anélkül, hogy a tulajdonos tudta volna.

A bevetés módja hibákat Ez a színpadi rémhúzás rosszindulatú multimédia fájlokba, például MP3 vagy MP4. Amikor egy Android felhasználó megtekinti a fájlt, az Android megjelenik előnézet a korábban letöltött dalból. Mikor előnézet akkor nyílik meg, akkor az Android megfertõzõdik rosszindulatú Lámpaláz.

6. Obad

A következő veszélyes vírus az Androidon meglehetősen zavaró a felhasználók számára, még a Kaspersky-t is elárasztotta ez a vírus. Bár a Kaspersky képes felismerni, ezt a vírust a Kaspersky gyökerei nem tudták felszámolni. Ha okostelefonját egy ismert vírus fertőzte meg Backdoor.AndroidOS.Obad.a ez gyakran el fogja veszíteni hitelét, és gyakori eseményeket is tapasztal lóg. Obad vírus megfertõzi azt mondva, hogy töltsön le egy alkalmazást egy bizonyos weboldalra, telepítése után a trójai vírus támadni kezdi a rendszert az okostelefonján.

7. Vízilovak

Ha az okostelefonon a legmakacsabb vírusokról beszélünk, akkor talán Hipposms vírus ez az, ami alkalmas a cím elérésére. Hogyan nem, ez a veszélyes vírus az Androidon átveszi az SMS rendszert az okostelefonon, majd regisztrál egy fizetett SMS szolgáltatást. Bosszantó lehet, ha bármikor fizetett SMS-t kap, annak ellenére, hogy soha nem érzi magát feliratkozva? Nos, ez a Hippo SMS lehet a tettes. Ja, igen, ha megfertőződött ezzel a vírussal, a túlélés egyetlen módja az gyári beállítások visszaállítása és új számot is változtasson.

8. Drsheep

Trójainak minősítve ez a veszélyes Android vírus képes eltéríteni a Facebook, Twitter és LinkedIn fiókokat. A vírus másik neve: HackTool.AndroidOS.DroidSheep.A amikor észlelik biztonságos mód vagy az Ön által használt víruskereső. Hátborzongató képességeivel természetesen vigyázni kell a létezéssel Drsheep vírus ezt az Androidodon.

9. BaseBridge

Még mindig a trójai osztályba tartozik, egy más néven ismert vírus Andr / BBridge-A ezt a rendszer segítségével previlege eszkalációja rosszindulatú külföldi alkalmazások telepítésére androidos eszközére. Ezzel nem áll meg, ez a veszélyes vírus képes az üzenetek összes tartalmának beolvasására. Veszélyes, ha üzenetét elolvassa és terjeszti az illető BaseBridge vírus ez?

10. A-elem

Ha Ön olyan felhasználó, aki szeret akkumulátorkímélő alkalmazásokat használni, mint például az Battery Doctor, akkor vigyáznia kell erre a trójai programra. Battery-A vírus Ez megfertõzi az akkumulátorkímélõ alkalmazást, majd folyamatosan készítse el az alkalmazás jelentését, hogy az akkumulátora takarékos. Annak ellenére, hogy valójában ez a veszélyes vírus megrongálja az akkumulátor rendszer adatait, így még pazarlóbbá teszi az Android akkumulátorát. Az utóhatás, amely nem kevésbé ijesztő, mint ez a vírus, az az, hogy ez tele lesz Androidoddal hirdetésekkel.

Cheetah Mobile Inc Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

11. DroidDream

Ön olyan ember, aki szeret letölteni alkalmazásokat a Google Play Áruháztól eltérő alkalmazásboltokból? Legyen óvatos néhány csábító játékkal, mert ezek megfertőződhetnek DroidDream vírus. Ez a veszélyes vírus egy beillesztett alkalmazáson keresztül megfertőzi Androidját rosszindulatú-övé. A fertőzés után Android-eszközét távolról vezérelni lehet, és titkos szerveren gyűjthet adatokat az Android-on.

12. Plankton

Mint Plankton a filmben Spongyabob, Plankton vírus ez okos és meglehetősen alattomos módon megfertőzi Androidját. Ha megfertőződött ezzel a vírussal, ez a vírus intelligensen megjelenik, amikor az Angry Bird Rio játékot játszik. Nem, ez a vírus nem fertőzi meg az Angry Bird Riót, csak ő ravaszul teszi Angry Bird Riót házigazdává és bűnbakká. Később, amikor játékot játszik, hirtelen megjelenik egy felugró ablak, amely jelzi, hogy megteszi-e kinyit prémium szolgáltatás vagy sem. Ez a lépés ahhoz, hogy ez a vírus belépjen az Android rendszerébe. Ezután egy másik, hasonlónak tűnő alkalmazás jelenik meg az eredeti alkalmazás helyébe.

Rovio Entertainment Games LETÖLTÉS

Tehát, ez volt a 12 veszélyes vírus az Android rendszerén. Kérjük, próbálja meg ellenőrizni és tisztítani bemutató Hogyan lehet megszabadulni a vírusoktól Android-on antivírus nélkül. És ha Androidja biztonságban akar lenni a vírusok ellen, mindig csak megbízható forrásokból, például a Google Play Áruházból telepítsen alkalmazásokat.

Ha tapasztalta, hogy az Ön által használt Androidot megtámadták ezek a vírusok, Ossza meg Jakával, hogyan lehet törölni a vírust.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found