15 prémium játékot kell játszania 2017-ben

Maguknak a fizetős játékoknak különböző árkategóriájuk van, némelyik olcsó és a legdrágább.

Különböző típusú játékműfajok voltak az Androidon. Lövöldözésből kiindulva, MOBA, a játékig túlélés. Ezek közül a játékok közül ingyen vagy fizetősen érhetők el, attól függően, hogy a fejlesztő milyen termékeket forgalmaz.

Maguknak a fizetős játékoknak különböző árkategóriájuk van, némelyik olcsó és a legdrágább. Jaka összeállította 15 jó Android játék olcsó árakkal. Nézze meg a következő véleményeket.

  • Olcsó! Ez az 5 játék a Steam-en 12 000 Rp-n kezdődik
  • 4 olcsó gamepad-ajánlás, csak 100 ezer!
  • 5 webhely olcsóbbá teszi a Steam Játékok árát INGYEN!

15 jó Android játék olcsó árakkal

1. Hitman mesterlövész - 5000 IDR

Készen áll a hivatásos gyilkos kopasz fej? Mesterlövészpuskával kell készségeket lőnie. Feladata, hogy ezzel a fegyverrel távolról megölje a célpontot. Val vel játékmenet ami szórakoztató és jó grafika, jó hír, hogy ennek a játéknak csak ára van 5000 IDR csak.

2. Túlélni: Az elveszett föld - 3600 IDR

Szeretne egy játékot wow grafikával és szuper kihívást jelentő játékmenettel? Kipróbálhatja a játékokat Túlélje az elveszett földet. Ez a játék a túlélésért folytatott harcot szimulálja, miközben a semmi közepén található szigeten rekedt. Az ár is nagyon illik a zsebhez, csak 3 600 IDR.

3. Neo Monsters - 3000 IDR

Boldog a játékkal a la Pokemon Nap és Hold? Lazítson, bár a játék csak a konzolon jelenik meg Nintendo 3DS természetesen kipróbálhat egy olyan élményt, amely majdnem megegyezik a játékkal Neo Monsters. Vadászni fog, edz és harcol szörnyek ezrei, akár fejlődhetnek is. Ez a boldogság teljesebb egy nagyon olcsó árcédulával, ami megéri 3000 IDR csak.

4. Valódi acél - 11 000 IDR

Ha harci játékot keres Fantasztikus, kipróbálhatja a híres filmekből adaptált játékokat, Igazi acél. Ön ellenőrzi a robot harcosokat, akik különböző támadási és védelmi technikákkal rendelkeznek. Érdekes tapasztalatokat szerezzen a csak értékes robotok közötti csatákról 11 000 IDR, biztos fény a pénztárcán, na!

5. Real Drift Car Racing - 12 000 IDR

A film ihlette gyors és dühös, és szeretné megtapasztalni, hogy az utcai versenyzés királya? Igazi sodródó autóverseny meghívja Önt, hogy érezze a gyorshajtás és átadó az utcán. A megjelenített grafika valóban ígéretes, olyan mértékben, mint egy igazi verseny. Bár elég nagy a mérete 260 MB de ezt a játékot minimális áron kínálják 12 000 IDR.

6. Zombie Avengers: Stickman War Z - 3000 IDR

Ha kalandra és kihívást jelentő harci akcióra vágyik, kipróbálhatja Zombi bosszúállók: Stickman War Z. Akár karakterrel is Stickman, ez a játék valóban nagyon izgalmas és addiktív akció-kaland légkört hoz. Az ár nagyon barátságos, árcédulával 3000 IDR.

7. Air Attack HD - 3000 IDR

Szinte minden játékos szereti a háborús témájú játékokat, különösen, ha a háború a légierőhöz tartozó háborús repülőgépeket foglalja magában. Air Attack HD meghívja Önt, hogy legyen egy katonai gép és egy harci gép pilótája, aki támadási feladatot hajt végre az ellenség ellen. Elég vele 3000 IDR mindezeket megszerezheti.

8. Hitman GO - 15 000 IDR

Visszatérve a profi merénylő témájához, mélyen Hitman GO Keményen kell gondolkodnia, mert itt nem csak megölésről van szó, hanem jó stratégiát is ki kell dolgoznia. Ez a játék egy játék kirakós játék amely a Hitmant gyalogként és vonalakként vonja be azokra a területekre, amelyeken csak Ön léphet át. 15 000 IDR olcsó ár egy ilyen bonyolult játékkal.

9. Csendes-óceáni térség - 11 000 IDR

Valóban a játékban Igazi acél Robot használatával is megtapasztalhatja a harcot. De mélyen csendes gyűrű, mint a filmben, szuper nagy robotot fogsz használni. Ellenfelei bizonyára a gonosz óriási szörnyek, akik el akarják pusztítani a földet. Ami meglepte ezt a játékot hűvös grafikával és részletgazdagsággal, azzal egyszerűen kiválthatja 11 000 IDR csak.

10. Betakarítási mester: Farm Sim - 10 000 IDR

Csalódott, hogy nem tudsz játszani Betakarítás Hold melyik Android-verzió ára van meglehetősen drága? Ne csüggedjen, mert akkor is együtt játszhatsz Harvest Moon stílusú játékokkal Szüreti mester: Farm Sim. Ennek természetesen sokkal olcsóbb az ára, meglehetősen költséges zseb- összegű 10 000 IDR.

11. Ragadozók - 12 000 IDR

Emlékezzen még a filmre Idegenek hátborzongató, aki szeret embert ölni. Ragadozók az Android platform játékához is adaptálva. Érezni fogja a lét izgalmát Ragadozó karmokkal és fejlett fegyverekkel is láthatatlan mód amely lehetővé teszi, hogy álcázzon anélkül, hogy látnák. Annak ellenére, hogy a híres film nevét viseli, ennek a játéknak csak ára van 12 000 IDR csak te!

12. Zsebgyűlés - 13 000 IDR

Talán az utcai verseny témájú játékot hallani, ez gyakori. De mi van a versenyzéssel Rally a sivatagban vagy a sahara? A játékosok bizony ritkán játszanak ilyen autóversenyeket? Ezt a tapasztalatot megszerezheti a játékban Pocket Rally, amelynek ára zsebbarát, a 13 000 IDR.

13. Deus Ex: Bukás - 15 000 IDR

Biztosan sok volt játékosok az elismert franchise híres játékok a platformon PC, vagyis Deus Ex. A név szerint Deus Ex: A bukás Ez a játék az Android platformon van jelen. Izgalmas akciókat és izgalmas lövöldözéseket fog tapasztalni. Csak készítsen elő pénzt 15 000 IDR és eljátszhatod.

14. Survival Island: Evolve Pro! - 13 000 IDR

Egy másik túlélési témájú játék jött Survival Island: Evolve Pro!, divat szerint FPS Felfedez egy szigetet a semmi közepén, fegyvereket és házakat készít, és állatokra vadászik az alapvető élelmiszer-szükségleteihez. Annak ellenére, hogy reális 3D grafikus kijelző van jelen, az Ön ára csak akkora 13 000 IDR.

15. MadOut Open City - 13 000 IDR

Játék módokkal Nyílt világ Természetesen elmondhatja, hogy a világ egyik legkedveltebb játékosa. Sajnos a legtöbb ilyen játék meglehetősen drága. De végül MadOut Open City legyen megoldás a játékos költségvetése. Mert pénzzel 13 000 IDR érezheti tapintatlan és körbejárja a várost.

Ez az 15 jó Android játék olcsó árakkal. Tehát most már nem kell habozni a játékok megvásárlásakor, mert az árak olcsók. Ne felejtse el megírni véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found