7 játék a legjobb lopás témával androidon

A játékban a lopás témája behatolt az Android játékpiacra is, sőt nagyon jó potenciállal rendelkezik. Íme 7 legjobb Android játék a lopás témájában.

A lopás súlyos bűncselekmény. Ez a mindennapi életben gyakran előfordul, akár tárgy ellopásáról, akár pénzről. Ez azonban valóban inspirálja a játékkészítőket, ahol a lopás nagyon szórakoztató dologgá válik, természetesen a játék összefüggésében.

A játékban a lopás témája behatolt az Android játékpiacra is, sőt nagyon jó potenciállal rendelkezik. Tehát melyek a legjobb tolvaj témájú Android játékok az Androidon? Vessünk egy pillantást a legjobb 7 lopás témájú Android játékra.

  • 8 egyedi Android-játék művészi tervezéssel
  • 15 legjobb Android-játék a Google Cardboard VR számára

A legjobb lopás témajáték Androidon

1. Bob rablás

Az Android tolvaj játék, amelyet először megbeszélünk, a Robbery Bob. Bob tolvaj, akit valaki szabadon enged a börtönből, ahol az illető Bobot teszi beosztottjává. Főnök Bob lopási küldetéseket fog adni.

Mint a fenti történet, természetesen úgy is fogsz viselkedni Bob akik lopási küldetéseken esnek át. Játszani fogsz, mint egy igazi tolvaj, besurransz a házba, majd manőverezel, nehogy elkapja a ház tulajdonosa, és természetesen elveszi a lopandó céltárgyat.

2. Tolvajok királya

Szeretnél „Tolvajok királyává” válni? Játssz a mesterséges lopás Android játékkal fejlesztőZeptoLab ezt. Ennek a játéknak meglehetősen egyedi játékmódja van, ahol versenyezni fogsz más játékosokkal, hogy ellopják egymást.

Később létrehoz egy bázis amelyet tetszés szerint szerkeszthet. Létrehozhat egy szobát is kirakós játék amely csapdákat tartalmaz, hogy más játékosok ne vegyék fel könnyedén a drágaköveket. Másrészt te is cselekszel annak megoldása érdekében bázis amelyet az ellenfelek készítettek drágaköveik kiragadásához.

ZeptoLab stratégiai játékok LETÖLTÉS

3. Apa tolvaj volt

Mi történik, ha az apánk tolvaj? Ez a témája ennek az Android tolvaj játéknak. Apatolvajként fogsz játszani, aki áthalad egy épületen, és minden szobában értékes tárgyakat visz.

Ez a játék meglehetősen egyszerű, csak muszáj csúszik felfelé vagy lefelé a szobák mozgatásához, ahol minden szobában a széfbe kell vinni a pénzt. Természetesen vigyázni kell a létező akadályokra is, például egy nagymamára, aki rúgni fog, egy rendőri lesre, vagy akár egy rakétára, amelyet helikopter lő ki az épületen kívülről.

Rebel Twins Arcade Games LETÖLTÉS

4. THEFT Inc. Lopakodó tolvaj játék

Szeretne egy összetett Android tolvaj játékot? THEFT Inc. Lopakodó tolvaj játék a válasz. Egy olyan tolvaj szerepét fogja játszani, aki lop, egy épületből, mint a hollywoodi filmekben.

CCTV szempontból a karaktered egyik szobából a másikba költözik, mozgásképtelenné teszi a rendőrséget, és végül felveszi a lopás célpontját. A nem működő épületet jellemző homályos légkör saját izgalmát is fokozza.

5. Tolvaj Jób

Ha lopásra alkalmas és egyszerű Android-játékot szeretne, mesterséges játékok vannak Tekko Games vagyis Tolvaj Jób. Játszma, meccs futás mint a legtöbb, de egy tolvaj karakterével.

Itt áll a feladata, hogy egy tolvaj karakterét irányítsa, aki az épület minden tetején átugrik csúszik, és korcsolyázni a kábeleken. Természetesen minden játékmódban futás, lesz őr, nevezetesen a rendőrség.

6. Néma tolvaj kitörés

Android egyedi játék neve Puzzle Escape a tolvaj-témával párosulva, ami elképzelhetetlenül rendkívüli dolog. Dumb Thief Breakout sikerült ezt a két témát egy nagyon izgalmas játékba hozni.

Természetesen megint egy bűnöző, aki lopni fog egy házban, de mielőtt beléphetne a házba, minden szobában meg kell oldania a rejtvényt, hogy továbbléphessen a következő szobába.

7. El tudod lopni: Titkos tolvaj

Még mindig a témák kombinációjával kirakós játék és tolvaj, csak ezúttal első személy módszerrel, ill nézőpont azonnal hiányzik a karakter. Meg fogja keresni az egész szobát, tele rejtvényekkel, amelyeket meg kell oldania, amelyek elvezetnek a célobjektumhoz, amelyet ellopni készül.

Igen, ennyi volt 7 legjobb tolvaj játék az Androidon a JalanTikus verzió. Természetesen ezek a lopó játékok csak szórakoztató jellegűek, és nem szolgálhatnak inspirációval a gyalázatos cselekedetekhez a való világban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found