10 haram oldal, amelynek megnyitása tilos, csak bűnt követ el!

A haram helyszínei minden bizonnyal azok közül a dolgok közül kerülendők, amelyeket el kell kerülni, hogy ne tegyenek további bűnt. Itt van egy lista a tiltott haram webhelyekről, amelyeket érdemes elkerülni.

A Haram oldalai ismerősnek tűnhetnek nektek, mi a banda? Figyelembe véve, hogy eddig csak tiltott oldalakat ismerünk, a haramot nem.

De a valóságban vannak olyan haram weboldalak is, amelyek csak akkor tesznek bűnt, ha hozzáférnek hozzájuk. A negatív tartalmak nagy száma minden bizonnyal az egyik oka.

Akkor melyek azok a webhelyek, amelyek ezúttal szerepelnek a listán? A streaming és a filmletöltő webhelyek egyike ezeknek?

Ahelyett, hogy kíváncsi lennénk, jobb csak nézni 10 olyan haram oldal, amelynek megnyitása tilos mert csak a következő teljes bűnt teszi.

Haram oldalak, amelyek megnyitása tilos

Valójában az alább felsorolt ​​webhelyek többségét a kormány letiltotta, mert különféle elemeket tartalmaz, amelyeket a kormány tilt.

Előfordulhat azonban, hogy megszokta a VPN-alkalmazások használatát, így továbbra is hozzáférhet az alábbi webhelyekhez.

Szóval, mely helyeket tilos megnyitni böjt alatt?

1. Felnőtteknek szóló tartalmi webhelyek

Fotóforrás: Engadget

Nem kell erről újra vitatkozni. Felnőtt webhely Nyilvánvalóan nem nyithatja meg bármelyik pillanatban, különösen, ha még nem elég idős.

Ez a tiltott videóoldal egyértelműen a szem erkölcstelensége, majd erkölcstelenné válik, és más erkölcstelen cselekedetekhez vezethet.

Ezenkívül a ma a helyszínen található filmek tudományosan bizonyítottan károsítják az agy teljesítményét. Tehát, azonnal térj meg bűnbanda, banda!

2. Szerencsejáték-webhelyek

Fotóforrás: Bitcoinist.com

Bang Rhoma szerint a szerencsejáték győzelmet és gazdagságot ígér, de minden hazugság, mert ez a vereség és a szegénység kezdete.

A szerencsejáték azon kívül, hogy tiltja az iszlám, csak rossz hatással lesz ránk. Ide tartoznak a szerencsejáték-webhelyek is.

Sokféle szerencsejáték-oldal elérhető az interneten, például foci, kártyajátékok, kaszinó szerencsejátékok stb.

Nos, el kell kerülnie mindezeket a szerencsejátékokat, ha nem akarja növelni bűneit!

3. Alkoholot / drogokat árusító webhelyek

Fotóforrás: Medical Xpress

Azok számára, akik nem tudják, sokan vannak italokat árusító webhelyek! Ezek a webhelyek nem tartoznak a kormány által blokkolt webhelyek közé, de bizonyos vallások tiltják őket.

Az iszlám egyike azoknak, amelyek megtiltják az embereknek az alkoholfogyasztást, mert az megrészegedhet és elveszítheti az eszét.

A szeszes italokon kívül a kábítószereket is szabadon árusítják, bár titokban csinálják. Szerencsére a kormány elég szigorú ahhoz, hogy blokkolja az ilyen típusú oldalakat.

Egyéb Haram-webhelyek ...

4. Terrorizmus helyszínei és kultuszai

Fotóforrás: Tribun Jambi

A terrorizmus és a kultusz továbbra is az egyik dolog, amellyel kormányunk küzd.

Ennek oka, hogy a terrorcselekmények és az ilyen deviáns szekta nem csak káros az elkövetőkre, hanem gyakran sok ártatlan életet is elkövet.

Ezért van értelme, ha a terrorista oldalak és a kultikus helyek szerepelnek azon haram oldalak listáján, amelyeket Önnek tilos meglátogatnia.

5. Élő közvetítés / véletlenszerű csevegési webhelyek

Fotóforrás: Tech Asia

Most szét webhely élőadás amelyet az emberek felhasználhatnak kreativitásuk megmutatására.

Sajnos egyes felhasználók visszaélnek ezekkel a webhelyekkel, hogy megmutassák testrészeiket másoknak.

Mivel gyakran véletlenszerű, akkor nem szabad megnyitni ezt a típusú webhelyet, mert nem tudja, mire számíthat.

6. Öld meg a D * ri útmutató webhelyet

Fotóforrás: CNN Indonesia

Akár hiszi, akár nem, kiderül, hogy vannak olyan webhelyek, amelyek útmutató tartalmat nyújtanak az élet befejezéséhez.

De természetesen nem találja könnyen ezt a fajta webhelyet a Google keresőmotorjában, de általában a mély webhelyeken található meg.

Világos, hogy miért tilos hozzáférni ehhez a webhelyhez, tekintve, hogy még az élet befejezésének tevékenysége is szigorúan tilos, különösen az iszlámban.

7. Mély web

Fotó forrás: közepes

A következő az Deep Web. Azok számára, akik nem ismerik, a Deep Web olyan webhelyek, amelyeket nem indexelnek a keresőmotorok, például a Google.

Ezért nem bárki érheti el ezeket a webhelyeket. Szóval, miért van ilyen oldal?

Mert annyi illegális tevékenység van benne. Mi a példa? Drogok, fegyverek, sőt emberi szervek adás-vétele.

8. A helyszín zavarása

Fotó jóvoltából: The New York Times

Maga ApkVenue kíváncsi arra, hogy miért sokan szeretnek webhelyeket nyitni zavaró, bár valaki kinyitotta, hogy csak tréfálja a barátait.

Különböző típusúak is vannak, vannak fényképek cenzúrázatlan halálról, testrészek, alvadt vér, emberi kínzások, emberi ürülék és egyéb undorító dolgok.

Az biztos, hogy az ilyen típusú haramoldalak nem fogják ébren tartani a beszélgetést, és valóban hozzájárulnak a bűneihez.

9. Sátánista oldal

Fotóforrás: Reason Magazine

Sátáni árnyalatoktól, vagy ördögimádattól sűrű webhelyek. Hiszed vagy nem hiszed, sok tabletta van az interneten!

Kerülnie kell azonban az illuminátusokkal és a szabadkőművesekkel kapcsolatos oldalakat, mert sok sátáni szimbólumot használnak.

Még az ilyen helyeken is létezik valamiféle ördögimádási útmutató. Ne felejtsd el, hogy a kibújás az egyik legnagyobb bűn, amelyet Isten utál!

10. Horror oldalak

Fotó jóvoltából: Solopos

Az interneten sok olyan weboldal is kering, amelyek horror dolgokat tárgyalnak. Garantáltan a tartalom tartalma libabőrössé teszi a könyvét.

De mi a baj egy horroroldal megnyitásával? Végül is gyakran nézünk horrorfilmeket a színházakban, igaz?

Maga a horroroldalakra való belépés valójában nem haram, ami azonnal bűnbe sodor.

Az ApkVenue szerint azonban attól tart, hogy a benne lévő tartalom elveszítheti a beszéd irányítását, ami vallási tilalomhoz vezet.

Trust +, Kominfo Haram webhelyblokkoló gép

Annak ellenére, hogy egyes webhelyekhez egyértelműen tilos hozzáférni, sőt blokkolni is vannak, mégis vannak szemtelen emberek, akik arra kényszerítik őket, hogy hozzáférjenek hozzájuk.

A kormány a Kommunikációs és Informatikai Minisztérium (Kominfo) útján valóban egy speciális elnevezésű gépre támaszkodott Trust + hogy letiltsa ezeket a haram weboldalakat.

A Trus + arra törekszik, hogy kiszűrje a legális webhelyeket, amelyek biztonságosak és hozzáférhetőek az internet felhasználók számára. Eközben a negatív tartalmat tartalmazó webhelyek, például pornó, SARA, terroristák és mások nem férhetnek hozzá a felhasználókhoz.

Azok számára, akik gyakran látogatják a kalóz film letöltési oldalakat, ismernie kell ezt a kifinomult gépet, amelyet a Kominfo használ.

A horror oldalak kivételével az ebben a listában szereplő haram oldalakat kerülni kell, hogy megnyithasson.

Ezek az oldalak egyértelműen több kárt okoznak, mint hasznot. Jobb, ha hasznosabb dolgokra fordítja az idejét, banda!

Olvassa el a cikkeket is Webhely vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found