3 módja annak, hogy lájkolhasson az Instagramon, ingyen!

Meg kell tennie, hogyan kell hozzáadni a lájkokat az Instagram-on, ha azt szeretné, hogy az IG-bejegyzéseid vírusosak legyenek, és sok kedvelésük legyen. Gyerünk, kövesd az alábbiakban, hogyan szerezhetsz sok IG-tetszést!

Hogyan szerezhetünk sok lájkot az Instagram-on, azok számára megoldás, akik azt akarják, hogy minden feltöltött fotó vagy videó vírusivá váljon, mert sokaknak tetszik.

Akik népszerű közösségi médiát játszanak, azok nagyon boldogok lesznek, ha a bejegyzéseitek sok lájkot és megjegyzést kapnak a követőktől, igaz?

Olyan érzés, mintha egy énekes lennél, aki megjelenik a színpadon, és a közönség együtt énekel, miközben tapsolnak érted, banda!

De, ha az IG-bejegyzéseid mindig kevés lájkot kapnak, akkor még ne csüggedj. Mert az ApkVenue át fogja nézni hogyan lehet hozzáadni a lájkokat az Instagramon ez alatt!

Hogyan szerezhetünk sok lájkot az Instagramon

Annak ellenére, hogy az Instagram kedvelői vagy követői nem minden, az embereknek nagyon örülniük kell a népszerűségnek és a megbecsülésnek.

Sőt, mostanában sok ember vált híressé és gazdaggá az Instagramnak, más néven hírességeknek köszönhetően. Kaphat jóváhagyásokat, és a termékmárka nagyköveteivé válhat.

Ki a fene nem akar ilyen híresség lenni Anya Geraldine? A feltétel az, hogy lájkokat adunk az Instagram-on, és természetesen az IG követőit.

Ebben a cikkben az ApkVenue elmond néhányat hogyan lehet sok lájkot szerezni az Instagram-on ingyen. Kíváncsi vagy? Nézze meg a következő beszélgetést, igen!

Nézd meg!

Jogi nyilatkozat

1. Hogyan adhatunk hozzá lájkokat az IG-hez hasonló webhelyek hozzáadásával

Először az ApkVenue megmondja, hogyan vásárolhat lájkot az Instagram-on, csak egy internetes böngészővel. Nincs szükség további alkalmazások használatára.

Valójában ez a módszer valóban ingyenes. Tehát nem kell egy fillért sem költeni. Mivel kihasználhatja a rendelkezésre álló Instagram, például az erősítő webhelyek előnyeit.

Nos, ebben a cikkben az ApkVenue megmondja, hogyan kell használni az Instagram nevű, auto-szerű szolgáltatási webhelyet KövetőGratis.co.id.

Korábban talán sokan használták az alkalmazást InstaLike. Sajnos most már nem érhető el az alkalmazás, helyébe a fizetős InstaLike webhely lépett.

1. lépés: Látogassa meg a FollowerGratis.co.id webhelyet

  • Nyissa meg a böngésző alkalmazást a mobiltelefonján vagy az asztalon. Akkor tovább címsáv, írja be a webhely címét KövetőGratis.co.id.

2. lépés: Jelentkezzen be az Instagram-fiókba

  • Kattintson a jobb felső sarokban az Enter gombra. Azután, Belépés az Instagram-fiók használatával.

3. lépés: Válassza a Hozzáadás tetszik opciót

  • A sikeres bejelentkezés után számos lehetőség kínálkozik az oldalon. A tetszésnyilvánítások, a követők, a megjegyzések és a nézetek hozzáadásától kezdve. Láthatja azt is, hogy hány követője, követője és a bejegyzéseinek száma.
  • Kedvelések hozzáadásához kattintson a gombra + Kedvelések. Átlagosan megkapja 2–7 kedvelés 1 bejegyzésben.

4. lépés: Válassza a Bejegyzések lehetőséget

  • Válassza ki az egyik hozzászólást, amelyhez hozzá kívánja adni az IG-t, a zöld zöld gomb megnyomásával + Kedvelések a poszttól jobbra.

5. lépés: Várja meg a lájkok növekedését

  • Várjon néhány percet, majd lájkokat kap a bejegyzésen. Magának ApkVenue-nak 2 IG autolike-ot sikerült ingyen beszereznie.

Ne feledje, hogy a webhely funkciói csak annyiszor használhatók 1 alkalommal fél óra alatt csak. Türelmesnek kell lenni, banda!

Annak ellenére, hogy ez kevés, kipróbálhatja ezt a módszert, hogy rendszeresen hozzáadja a lájkokat az IG-hez, így a bejegyzéseinek sok lájkja lesz.

2. Hogyan szerezhetik az Instagram lájkokat a Like Instagram alkalmazással

A fentiekhez hasonló webhelyeken kívül vannak olyan módszerek is, amelyek hozzáadják a lájkokat az IG-hez IG autolike alkalmazás amely elérhető a Google Play Áruházban.

Az ApkVenue által ajánlott Instagram alkalmazáshoz hasonló Kedveli az Instagram követőit. Ez az alkalmazás könnyen hozzáadhatja a lájkokat, a nézeteket és a követőket az Instagramhoz.

Használatához mindössze annyit kell tennie, hogy teljesítse a feladatot a megszerzéséhez érme. Az érmék ezután megtalálhatók benned csere, hogy követőket vagy kedveléseket szerezzen.

1. lépés: Töltse le a Likes Followers for Instagram alkalmazást

  • Töltse le az alkalmazást Kedveli az Instagram követőit a Google Play Áruházban, vagy az alábbi linkre kattintva letöltheti gyakorlatilag:

2. lépés: Nyissa meg az alkalmazást

  • A telepítés után nyissa meg az alkalmazást Belépés az Instagram-fiók használatával.

3. lépés: Végezze el a küldetést

  • A főoldalon kapsz egy küldetést, hogy követhesd és lájkold mások bejegyzéseit. Amint láthatja, Jakának van 10 érme. A személy követésével az ApkVenue automatikusan megkapja 5 érme.

  • Miután sok érmét gyűjtött, kicserélheti ezeket az érméket követőkre vagy kedvelésekre. Ha úgy érzi, hogy az érmék begyűjtése a lájkok vásárlásához az Instagramon nehéz, akkor feltöltheti azt, hogy azonnal 5000 lájkot szerezzen.

3. Hogyan szerezhetünk több lájkot az Instagram-on alkalmazás nélkül

Nem akarja a webhelyek vagy az olyan kiegészítő alkalmazások megnyitását, mint az Instagram? Ne keverje össze! Az ApkVenue-nak arra is módja van, hogy sok lájkot szerezzen az Instagram-on ingyenesen alkalmazás nélkül, tudja!

Valójában az ApkVenue itt tárgyalni fog egy trükköt, amelyet minden alkalommal meg kell tennie, amikor valamit közzétenni szeretne az IG-n, bandán.

Akkor hogyan hogy ingyenes és biztonságos-e a lájkok hozzáadása az Instagramhoz? Nézze meg az alábbi trükkök gyűjteményét, igen! Egyébként garantáltan működik!

1. Töltsön fel érdekes tartalmat

Ez az egy trükk nem csak azokra vonatkozik, akik növelni kívánják a YouTube-előfizetők számát, de nagyon nagy hatással van rátok is növelje az IG-lájkok számát.

Mielőtt fényképeket vagy videókat töltene fel Instgaram-fiókjába, győződjön meg arról, hogy a feltöltött tartalom megfelel-e az Ön személyiségének és vonzóbbá teszi-e kreativitásának odaadásával.

Ha zavart, akkor kihasználhatja a legjobb képszerkesztő alkalmazást, amely jelenleg széles körben elérhető a Play Áruházban, és ingyen használható, bandánként.

Ha jó a tartalma, az ApkVenue biztos abban, hogy a lájkolás hozzáadása az Instagramhoz így működik. Valójában lehetséges, hogy nő az IG követőinek száma.

2. Használjon Megfelelő Hashtageket

Alias ​​hashtagek hashtagek kibővítheti bejegyzéseinek elérhetőségét, hogy azokat más Instagram-felhasználók is láthassák. De ne feledje, ne tegyemagán, Igen!

Megfelelő és mérsékelt hashtagekkel hype, plusz érdekes tartalom, a bejegyzését sokan láthatják, akik aztán szívvel fogják adni a bejegyzést.

Hogyan adhatunk hozzá Instagram-lájkokat jelszó nélkül Ez valóban régi iskola, de ez a módszer garantáltan hatékony lesz a lájkok hozzáadásához az Instagramhoz, a bandához.

3. Ügyeljen a kiküldetés idejére

Által végzett kutatások szerint Later.com az Instagramon való közzétételhez a legjobb órákról minden nap vannak órák főműsoridő vagy különböző csúcsidők.

Abban az időben sok Instagram-felhasználó fog aktív lenni ezen a közösségi médiában, így valószínű, hogy az emberek látni fogják a bejegyzéseit.

Hogyan lehet növelni a lájkolást az Instagram-on alkalmazás nélkül, és ez a hashtag nagyon hatékonynak bizonyult a hozzáadáshoz mint az Instagram Indonesia tehát ezt a módszert kell alkalmaznia!

Ez volt Jaka cikke hogyan lehet hozzáadni a lájkokat az Instagramon könnyen és biztosan ingyen. Annak érdekében, hogy ne csapkodjanak be, a fenti módszerrel minden alkalommal megváltoztathatja az IG jelszavát.

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba