10 legjobb és legújabb csevegőalkalmazás 2020 androidon

Zavarban van a rengeteg csevegőalkalmazás-ajánlás kiválasztásában? Itt az ApkVenue 10 legfrissebb és legjobb csevegőalkalmazást kínál az Androidon (frissítés 2020).

Mindenkinek közvetlen vagy közvetett módon kell interakcióba lépnie és kommunikálnia más emberekkel, például okostelefonokon, bandákon keresztül.

Emiatt jelenleg sok olyan csevegőalkalmazás van, amelyeknek a tulajdonában kell lenniük, hogy a kommunikáció zökkenőmentesen működhessen. A csevegőalkalmazás ingyenesen is használható.

A csevegőalkalmazás vitathatatlanul jó és kifinomult alkalmazás, amelyet Android mobiltelefonon használhat. Nem csoda, hogy az ilyen típusú alkalmazásoknak számos választási lehetősége van.

Annak érdekében, hogy ne keveredjen össze, az ApkVenue ajánlásokat fog adni a legújabb és legjobb csevegőalkalmazás olyan Android telefonokhoz, amelyeket megérdemelne 2020-ban. Figyeljünk!

A csevegőalkalmazások legújabb és legjobb gyűjteménye Androidon (2020-as frissítés)

A Google Play Áruházban széles választékban találhatsz Android csevegőalkalmazásokat, amelyek több száz vagy akár ezer bandát alkotnak.

Annak kiderítéséhez, melyik alkalmas és megfelel az Ön igényeinek, jobb, ha először megnézi az ApkVenue alábbi 2020-as csevegőalkalmazás-ajánlásait!

1. WhatsApp

WhatsApp az egyik legjobb csevegőalkalmazás az Android felhasználók számára. A bizonyíték, hogy a WA-t több mint 5 milliárd felhasználó telepítette.

A csevegés mellett ez az alkalmazás számos érdekes funkciót is kínál, például videohívásokat és matricák küldését. Saját WhatsApp matricákat is készíthet a mobiltelefonján.

A WhatsApp egy népszerű iPhone csevegőalkalmazás is. Csevegőszoftver telepítése nélkül PC-n is használhatja a WhatsApp Weben keresztül.

LeírásWhatsApp
FejlesztőWhatsApp Inc.
Minimális OS28 MB
MéretAndroid 4.0.3 és újabb
Letöltés5 000 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le a WhatsApp alkalmazást a következő linken keresztül:

Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

2. VONAL

Ennek az alkalmazásnak ismerősnek kell lennie. Különféle funkciókat biztosít a csevegéshez, beleértve a válogatott aranyos és szórakoztató matricákat, amelyek garantáltan élvezetesebbé teszik a beszélgetést.

Ezek a matricák ingyenesen vagy fizetősen kaphatók. Fizetőseknek érmékkel vásárolhatja meg őket. Ha nincs elég érméje, LINE érméket vásárolhat hitellel.

Több mint 500 millió felhasználó telepítette, a LINE Corporation által készített alkalmazás valóban a mai napig az egyik legnépszerűbb csevegőalkalmazás lett, banda.

LeírásVONAL
FejlesztőLINE Corporation
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Letöltés500 000 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le a LINE-t a következő linken keresztül:

Naver Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Egyéb csevegőalkalmazások ...

3. WeChat

WeChat egy olyan alkalmazás, amelyet 2011-ben adtak ki. A csevegés mellett ez az alkalmazás szórakoztató játékokat is kínál barátaival, bandákkal játszani.

A csevegőszolgáltatások mellett számos izgalmas szolgáltatást kínál a WeChatnak már több mint 100 millió felhasználója van, akik telepítették a Google Play Áruházon keresztül.

A WeChat tartalmaz egy Android csevegőalkalmazást is a barátkozáshoz, mert egy Friend Radar funkcióval rendelkezik, amely felismeri a körülötted lévő más felhasználókat.

LeírásWeChat
FejlesztőWeChat
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
MéretVáltakozik
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés3.7/5 (A Google Play)

Töltse le a WeChat-ot a következő linken keresztül:

Tencent WeChat Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

4. Hangouts

Ki nem ismeri a Hangouts szolgáltatást? Az egyik legjobb csevegőalkalmazást a technológiai óriás, a Google készíti.

A Hangouts egy csúcskategóriás alkalmazás, mert integrálva van a Google+ szolgáltatásba. Ez az alkalmazás szórakoztató funkciókat is kínál, például matricák és hangulatjelek küldését.

A csevegés mellett ez az alkalmazás SMS / MMS-hez is használható. Kiváló videominőségű videohívási funkció is rendelkezésre áll. Megpróbáltad?

LeírásHangouts
FejlesztőGoogle LLC
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Letöltés1 000 000 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le a Hangouts szolgáltatást a következő linken keresztül:

Google Közösségi és Üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS

5. Facebook Messenger

Az egyik legnépszerűbb közösségi média, a Facebook eredeti csevegési funkcióval rendelkezik eredeti webhelyén és alkalmazásában. Önnek is használnia kell ezt az alkalmazást, igaz?

Felismerve, hogy az okostelefon-felhasználók mennyire fontosak és népszerűek a csevegőalkalmazások között, a Facebook végül egy külön csevegőalkalmazás létrehozása mellett döntött, Facebook Messenger.

Ez az alkalmazás, amelyet több mint egymilliárd androidos felhasználó telepített, lehetővé teszi, hogy Mark Zuckerberg közösségi médiájában kommunikáljon barátaival.

LeírásFacebook Messenger
FejlesztőFacebook
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Letöltés1 000 000 000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le a Facebook Messengert a következő linken keresztül:

Apps Browser Facebook, Inc. LETÖLTÉS

6. Skype

Skype tehát az egyik legjobb csevegőalkalmazás nemcsak az Android, hanem szinte minden eszköz, például iPhone és PC, bandák számára.

A több mint egymilliárd Android-felhasználó által telepített izgalmas funkciók a Skype-ot nemcsak egy egyszerű csevegőalkalmazássá teszik.

A csevegés mellett a Skype a legjobb online találkozó alkalmazás, amely akár 50 embert is képes egyszerre befogadni egy videohívás során.

LeírásSkype
FejlesztőSkype
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Letöltés1 000 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le a Skype-ot a következő linken keresztül:

A Skype Technologies Töltse le a közösségi és üzenetküldő alkalmazásokat

7. távirat

Annak ellenére, hogy kellemetlen kérdések sújtották, Távirat valójában még mindig az egyik legnépszerűbb csevegőalkalmazás, és manapság egyre többször telepítik.

Ez az alkalmazás, amelyet több mint 500 millió androidos felhasználó telepített, támaszkodhat arra, hogy ingyen játszhat koreai drámákat. Hűvös, igaz?

Amellett, hogy praktikus és ingyenes, a Telegram egy Cloud szolgáltatással is rendelkezik, amely nagyon hasznos a felhasználói adatok befogadásához. Érdekel, hogy megpróbálja, banda?

LeírásTávirat
FejlesztőTávirat FZ-LLC
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Letöltés500 000 000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le a táviratot a következő linken keresztül:

Apps Social & Messaging Telegram LLC LETÖLTÉS

8. KakaoTalk

Ez az ingyenes csevegőalkalmazás az üzenetek küldésének nagy sebességéről ismert. KakaoTalk az is ismert, hogy gyakran utalványokat vagy kuponokat nyújt felhasználóinak.

Ez a HP vagy PC-n futó csevegőalkalmazás korlátlan tagú csoportok létrehozására is alkalmas. Tehát könnyedén beszélgethet sok baráttal.

LeírásKakaoTalk
FejlesztőCocoa Corporation
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret105 MB
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le a KakaoTalk-ot a következő linken keresztül:

Apps Social and Messaging Kakao Corp. LETÖLTÉS

9. IMO

Az IMO egy chat és videohívás alkalmazás Android okostelefonokhoz és táblagépekhez. Az IMO segítségével könnyedén felveheti a kapcsolatot családjával, barátaival vagy barátnőivel.

Ez az alkalmazás ingyenes csevegést és telefonhívásokat tartalmaz 3G, 4G vagy Wi-Fi hálózatokon keresztül. Csoportos csevegésen keresztül sok barátjával is cseveghet.

A csevegés izgalmasabb is lesz, mert az IMO különféle aranyos és ingyenes matricákat biztosít, amelyeket elküldhet a kifejezés, banda leírására.

LeírásIMO
Fejlesztőimo.im
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Letöltés500 000 000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le az IMO-t a következő linken keresztül:

Társadalmi és üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS imo.im

10. Airtripp

Airtripp egyfajta közösségi média, amely lehetővé teszi, hogy megismerkedjen és csevegjen a kívánt országokból bandázó külföldiekkel.

Ez a nemzetközi csevegőalkalmazás csevegéstámogatást is biztosít, amelyet automatikusan lefordítanak. Tehát nem kell aggódnia a zavartság miatt.

A csevegés mellett az Airtripp egy társkereső alkalmazás is, mert új embereket ismerhet meg, akik érdeklődhetnek irántad.

LeírásAirtripp
FejlesztőKiHeiTai Inc.
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret38 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le az Airtripp alkalmazást a következő linken keresztül:

Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS

Videó: Csevegőalkalmazások gyűjtése külföldiekkel! Gazdag alkalmazása Tantan

Ez egy ajánlás A legjobb és legújabb chat alkalmazás 2020 androidos telefonon. A fenti alkalmazások közül melyik a kedvenced és te használod a legtöbbet?

Vagy van kedvenc csevegőalkalmazása a fenti tíz alkalmazáson kívül? Ne felejtsd el kimondani a megjegyzések rovatban, banda.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.