tippeket, hogy az 1 GB alatti RAM-mal rendelkező Android ne maradjon le

Még mindig van Android 512 MB RAM-mal? Ha igen, időnként ingerülnie kell a lassú képernyő-válasz miatt. Nos, ezúttal az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy az 512 MB RAM-mal rendelkező Android még mindig sima legyen.

Mint tudják, az Android okostelefon RAM mára elérte a 4 GB-ot. De most sem ritka, hogy még mindig vannak olcsó androidok, amelyek 512 MB RAM-ot használnak, ezért néha elmaradnak. Ha olcsó Android készüléke van, 512 MB RAM-mal, akkor az ApkVenue biztosítja hogyan lehet androidot készíteni 1 GB alatti RAM-mal, nincs késés. De valójában felhasználhatja ezeket a tippeket nagy RAM-mal rendelkező Android-on, így a teljesítmény még gyorsabb lesz.

  • 5 módja annak, hogy 1 GB RAM-ot biztosítson az Android mobiltelefon fényében és gyorshajtásában!
  • 10 legjobb alkalmazás az Android-telefon hozzáadásához NGEBUT-hoz!

Mit tehet az Android 512 MB RAM-mal? 1 GB RAM-ot tekintve ma már úgy érezzük, hogy hiányzik. 512 MB RAM-mal rendelkező Androidot telefonon vagy SMS-ben kommunikálhat, válaszolhat az e-mailekre és lekötés. Nem rossz, igaz? így az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy az Android ne maradjon le.

Tartsa 512 MB RAM Smooth Androidot

Az olcsó 512 MB RAM-mal rendelkező Android egyik problémája a lassú képernyős válasz. Az érintésre reagálás lassú képernyőjét az optimálisnál alacsonyabb CPU és RAM teljesítmény okozhatja. Az ApkVenue reagálási képességének fenntartása érdekében javasolja letöltését Super Touch - csúszó sebesség. Ez az alkalmazás maximalizálja a CPU és a RAM teljesítményét az Android rendszerén, így Androidjának reagálása a képernyő érintésére reagálóbb lesz. Ennek eredményeként az e-mail beírása vagy az alkalmazás megnyitása Androidon 512 MB RAM-mal még gyorsabb lesz.

A Super Touch használata

Nincs szükség hozzáférésre gyökér hogy használhassa a Super Touch funkciót. Ehhez az alkalmazáshoz csak néhány beállításra van szüksége. Ami biztos, azoknak szól, akiknek az Android még nem voltgyökér is könnyen és problémamentesen tudja használni ezt az alkalmazást. Egyébként ki kell próbálni, mert az Android elkészítésének módja nem késik nagyon könnyen.

Az Android használatának késleltetése nélkül Super TouchCsak beállítania kell a szintet az okostelefon képernyőméretének megfelelően. Ebben az alkalmazásban a kijelző egy olyan szintet is tartalmaz, amely megfelel az Ön által használt Android okostelefon képernyőméretének. Csak állítsa be a szintet, majd válassza ki Indítsa el a Sima érintés lehetőséget. Minél magasabb a GPU típus, annál magasabb a szint, annál jobb. De ha nem elég GPU-t használ, akkor kielégítő eredmények elérése érdekében állítsa középső vagy alacsonyabb számra.

Ha igen, várjon csak a folyamat befejezésére. Fontos megjegyezni, hogy a Smooth Touch folyamat során próbálja feloldani a képernyőt, és a képernyő nem kapcsol ki, csak abban az esetben, ha a folyamat nem sikerül. És minél magasabb a szint, annál tovább tart a Sima érintés folyamat.

Ha elkészült, érezheti, hogy Android-képernyője a korábbinál jobban reagál. Az elmaradó android ilyen módon történő leküzdése pazarlóvá teszi az akkumulátort. Ha aggódik az akkumulátor lemerülése miatt, aktiválhatja a módot Energia takarékos.

jegyzet

Leküzdeni az android lemaradást Super Touch - csúszó sebesség nincs szükség hozzáférésre gyökér, mert ez az alkalmazás nem csípések a rendszeren, hanem inkább csípések a GPU-n. Ez az alkalmazás minden típusú chipseten futtatható, csak akkor lesz optimálisabb, ha a Snapdragon chipsetet használó Android-eszközök használják. Nos, azok számára, akik Snapdragon lapkakészletet használnak, próbáljuk ki ezt az alkalmazást, hogy az 512 MB RAM-mal rendelkező Android-készüléke továbbra is érezhető legyen sima. Igen, ez az alkalmazás leáll, amikor az Androiddíj.

Az ApkVenue eddig mindig ezt az alkalmazást használta, hogy a gépelés és a játékélmény élményét jobban reagálja. 1 GB RAM-mal rendelkező Android okostelefonokon, a Snapdragon 610 chipset használatával az eredmények nagyon markánsak. Sok sikert egy lemaradó androidhoz!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found