7 androidos alkalmazás felmérések készítésére a mobiltelefonon

Szeretne felmérési űrlapot készíteni, de egy közepes költségvetés korlátozza őket? Ha igen, kipróbálhatja a következő ingyenes online felméréskészítő alkalmazások egy részét, banda!

Ha korábban felmérés készítéséhez sok papírra volt szüksége, és azokat egyenként elosztotta, akkor ebben a kifinomult korszakban ezt egyszerűen és gyorsan megteheti az alkalmazás, a banda segítségével.

A kamera-, játék- vagy zenei alkalmazások mellett most vannak olyan alkalmazások is, amelyek segítségével online felméréseket készíthet, így időt, erőfeszítést és természetesen költségeket takaríthat meg.

Nos, azok számára, akik felmérést terveznek készíteni kutatási célból, vagy bármi más, ezúttal az ApkVenue néhány ajánlást fog mondani legjobb felmérés kb itt, banda.

A legjobb alkalmazás felmérések készítéséhez a HP-n

Csak gyors internetkapcsolat esetén íme néhány alkalmazás, amellyel felméréseket készíthet.

1. SurveyMonkey

Alkalmazások letöltése

A világ egyik vezető felmérési alkalmazásának lenni, SurveyMonkey ez lehet egy lehetőség azok számára, akik ingyen szeretnének online felméréseket készíteni, bandák.

Több mint bízott benne 60 millió felhasználó, a SurveyMonkey alkalmazás számos olyan funkciót kínál, amelyek előnyeivé válnak.

Az egyik a szűrő funkció, amely képes összehasonlítani és elemezni a felmérés eredményeit online valós idő.

Amellett, hogy felméréseket készíthet, ez az alkalmazás lehetővé teszi a személyiséged és érdeklődési köröd alapján végzett felmérések kitöltését is.

InformációSurveyMonkey
FejlesztőSurveyMonkey
Vélemények (véleményezők száma)4.0 (12.917)
Méret14 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum5.0

2. Zoho felmérés

Alkalmazások letöltése

Könnyen elérhető bárhol és bármikor, alkalmazás Zoho felmérés lehetővé teszi a felmérés eredményeinek gyakorlatias létrehozását és gyűjtését egy Android mobiltelefonon, bandán keresztül.

Ezenkívül ez az alkalmazás arra is lehetőséget nyújt, hogy online felmérési űrlapokat küldjön e-mailben vagy más közösségi hálózati platformokon, hogy könnyebben hozzáférhessen annak ellenére, hogy meglehetősen távol van.

Nem csak ez az alkalmazás lehetővé teszi az összes felmérés kezelését az alkalmazásból, és egyéni jelentések készítését a felmérés eredményeihez.

InformációZoho felmérés
FejlesztőZoho Corporation
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (18)
Méret13 MB
Telepítse5K +
Android minimum4.1

3. G-űrlapok a Google űrlaphoz

Apps Utilities LETÖLTÉS

Szeretne felmérési űrlapot létrehozni, de zavart a sablon miatt? Az alkalmazáson keresztül G-űrlapok a Google űrlaphoz, már nem kell megzavarni, mert ez az alkalmazás már biztosít különféle felmérési sablonokat, amelyeket bandával használhat.

Ettől eltekintve ez az alkalmazás további hasznos funkciókat is kínál, például a tárolt adatok offline elérését, a válaszadatok CSV-fájlokként történő exportálását és még sok minden mást.

Kilátással felhasználói felület egyszerű, akkor a felmérési űrlap létrehozásának folyamata ezen az alkalmazáson keresztül könnyebb és gyorsabb lesz.

InformációG-űrlapok a Google űrlaphoz
FejlesztőAARNAV JINDAL
Vélemények (véleményezők száma)3.8 (272)
Méret4,5 MB
Telepítse50K +
Android minimum5.0

4. FormsApp

Termelékenységi felmérésHeart Apps LETÖLTÉS

Több mint 1 millió felhasználó töltötte le az alkalmazást FormsApp lehetővé teszi online felmérési űrlapok egyszerű és praktikus létrehozását vagy szerkesztését.

Érdekes módon ez az alkalmazás rengeteg használatra kész sablont biztosít különféle igényekhez, például álláspályázat, elérhetőségi adatlap, esemény regisztrációs űrlap, és mások.

Nem csak, hogy mindig emlékeztesse a felhasználókat a felmérés előrehaladására, ez az alkalmazás értesítést is küld minden alkalommal, amikor beérkező felmérési válasz érkezik, banda.

InformációFormsApp
FejlesztőSurveyHeart
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (6.667)
Méret7,1 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum5.0

5. FelmérésSzív

Alkalmazások letöltése

Nemcsak online felmérési űrlapok, alkalmazások létrehozására használható SurveyHeart Ezenkívül további szolgáltatásokat is kínál, amelyek lehetővé teszik online szavazások, kérdőívek, piackutatások és űrlapok készítését pályázatát tudod, banda.

Felhasználói igényeinek kielégítése érdekében ez az alkalmazás számos érdekes funkcióval is rendelkezik, amelyek leegyszerűsítik a felmérési űrlap létrehozásának folyamatát.

Az egyik legérdekesebb a Témák funkció, amely lehetővé teszi egy adott téma használatát, így a felmérés űrlapja vonzóbbá válik.

InformációSurveyHeart
FejlesztőSurveyHeart
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (181)
Méret6,6 MB
Telepítse10K +
Android minimum5.0

6. Sörfelmérés

Alkalmazások letöltése

Hasonló a korábbi alkalmazásokhoz, Sörfelmérés egy felmérést készítő Android alkalmazás, amely különféle igényekhez használható, például annak megismeréséhez Visszacsatolás ügyfelek, piackutatás és mások.

De ha más alkalmazásokat csak online lehet használni, akkor a Brew Survey alkalmazást offline is használhatja.

Annak ellenére, hogy offline állapotban van, ez az alkalmazás továbbra is képes összegyűjteni a válaszokat a létrehozott felmérésekből, és szinkronizálva lesz a felhasználó fiókjával, amikor az eszköz újra online lesz.

InformációSörfelmérés
FejlesztőProMobi Technologies
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (76)
Méret7,0 MB
Telepítse5K +
Android minimum4.3

7. Felmérés kb

Alkalmazások letöltése

Az utolsó felméréskészítő alkalmazás-ajánlás, amelyet használhat Felmérés App amely lehetővé teszi a felhasználók számára online és offline adatok gyűjtését.

Ez az alkalmazás számos olyan funkciót is kínál, amelyek kielégítik a felhasználói igényeket, például a jelentések eredményeinek letöltése és megosztása, online elemzés valós idő, egyedi felmérési űrlap és még sok más.

Sajnos csak ingyenesen élvezheti ezt az alkalmazást Az első 30 napos használat egyedül, banda.

InformációFelmérés App
FejlesztőYolo9 Internet Solutions
Vélemények (véleményezők száma)4.8 (64)
MéretEszközönként változik
Telepítse1K +
Android minimumEszközönként változik

Ez néhány alkalmazás a lehető legjobb felmérési űrlap elkészítéséhez, amelyet csoportosan használhat.

A fenti felmérési alkalmazások jelenlétével már nem kell sok papír és pénz csak felméréshez, bandához.

Olvassa el a cikkeket is Android alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found