4 ingyenes szoftver duplikált fájlok megtalálásához a pc-n

Korlátozott tárolókapacitással rendelkezik, lehet, hogy sok fájl iker vagy másolat a merevlemezen, használja ezt a 4 alkalmazást.

Talán gyakran elfelejtjük, hogy létezett-e valaha ez a fájl a számítógépünkön vagy a merevlemezen? És ezt követően, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a fájlt a vagy mappában tartjuk-e hajtás különböző. De egyre többet fájlok másolása a merevlemezünkön vagy a számítógépünkön egyre inkább megfelel a kapacitásnak. Ezért szükségünk van egy alkalmazásra, amely képes megtalálni és törölni ugyanazokat a fájlokat a merevlemezen vagy a számítógépen. Tehát itt van néhány alkalmazás, amelyek segítségével megtisztíthatja a duplikált fájlokat a számítógépén vagy a merevlemezén.

  • Gyors és egyszerű módszer a fájlok automatikus átnevezésére a számítógépen is
  • 4 Tökéletes tippek gyűjteménye a titkos fájlok elrejtéséhez a mobiltelefonokon és a számítógépeken
  • Könnyű módszerek a nem kívánt fájlok törlésére a Windows 8 rendszerben (szoftver nélkül)

4 ingyenes alkalmazás duplikált fájlok kereséséhez

1. Auslogics Duplicate File Finder

Auslogikusok számára, akik már többekkel híresek szoftver módosítása biztosan bízott a File Finder alkalmazásában. Auslogics Duplicate File Finder hordozással felület ami egyszerű és elegendő tulajdonságokkal rendelkezik, természetesen nagyon könnyen használható, és rendelkezik egy algoritmussal, amely gyorsabbá teszi a fájlok keresését.

Auslogics Software Pty Ltd Tisztító és módosító alkalmazások LETÖLTÉS

2. Ikertestvér

Ikertestvér, egy név, amely valóban megmagyarázza maga az alkalmazás funkcióját, amely valóban működik, hogy az összes iker fájlt hatékonyan és gyorsan eltávolítsa, természetesen. Fájlkeresési képességekkel rendelkezik unicode ami még szimpatikusabbá tette.

Alkalmazások tisztítása és módosítása Rosenthal szoftver LETÖLTÉS

3. CloneSpy

Alkalmas azok számára, akik gyakran töltenek le az internetről, és gyakran elfelejtik, amikor fájlt akarnak letölteni, függetlenül attól, hogy a fájlt letöltették-e vagy sem. Tulajdonságok CloneSpy Természetesen először törölni kell ugyanazt a fájlt, áthelyezni ugyanazt a fájlt egy adott mappába, megadni ugyanazok a fájlok listáját fájlok törlése nélkül, és még sok minden mást, ami biztosan megkönnyíti az Ön számára.

Apps Downloader & CloneSpy DOWNLOAD plug-in

4. SearchMyFiles

Annak ellenére, hogy kicsi a fájlmérete, JalanTikus szerint ez az alkalmazás nagyon hatékony és könnyű használni. SearchMyFiles kapott díj tól től Gizmo mert freeware azt is bizonyítja, hogy ez az alkalmazás alkalmas az Ön számára a mindennapi használatra. A funkciójára összpontosító szolgáltatás, nevezetesen több fájl keresése, valamint a keresés felgyorsítására használható sok szűrő.

Alkalmazások tisztítása és módosítása Nirsoft LETÖLTÉS

Tehát mindegyiket kipróbálhatja, és kiválaszthatja azt, amely szerinte a leghatékonyabb a használatában, megkönnyítve ezzel a keresési folyamatot. Letöltheti szoftvercsípés mások a JalanTikuson.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found