hogyan használható a 3D touch ala iphone minden androidon root nélkül

A legújabb iPhone valóban jó, köszönhetően az általa hordozott 3D Touch funkciónak. De nem csak az iPhone-ok, mostantól az összes androidos okostelefon képes használni a 3D Touch funkciót anélkül, hogy root hozzáférésre lenne szükség.

Amellett, hogy az első iPhone 2 GB RAM-mal van felszerelve, az iPhone 6s egy bájos Rose Gold szín- és képernyő technológiával is rendelkezik 3D Touch ami kifinomult. Mindkettő érintőképernyő, ez a képernyőtechnológia úgy működik, hogy felismeri az Ön által adott érintés típusát.

Nem csak iPhone-ok, 3D Touch vagy Smart Touch technológiájú okostelefonok vannak Androidon is Huawei Mate 8. Szeretné kipróbálni a 3D Touch technológia használatának tapasztalatait? JalanTikus van egy módja a 3D Touch használatának minden androidon anélkül gyökér.

  • 5 Android okostelefon 3D érintőképernyős technológiával, mint az iPhone 6s
  • AZTA! A Force Touch iPhone 6s digitális mérleg lehet!
  • 3D-s fényképek készítésének egyszerű módjai Photoshop nélkül

A 3D Touch előnyei okostelefonon

Az érintőképernyős technológiával ellentétben általában 3D Touch iPhone-on úgy működik, hogy felismeri az érintés típusát. Például egy alkalmazásikonon tartva egy parancsikon jelenik meg egy bizonyos parancs futtatásához. Ez a technológia lehetővé teszi az iPhone 6S digitális mérleggé alakítását is.

A 3D Touch engedélyezése minden Android okostelefonon

Ki mondta, hogy a 3D Touch csak az iPhone 6s és az iPhone 7 készülékeken működik? Minden androidos okostelefon is használhatja a 3D Touch funkciót igazán, nem csak a Huawei Mate 8. Nem hiszek? Nézze meg a videót.

Nos, azok számára, akik kíváncsiak a 3D Touch Android-okostelefonon történő használatára, próbálkozzunk a következő lépésekkel:

  • Telepítse az alkalmazást Yahoo Aviate Launcher androidos okostelefonján.
Yahoo Desktop Enhancement Apps (korábban ThumbsUp Labs) LETÖLTÉS
  • Miután telepítette, tovább Kezdőképernyő Kérjük, csúsztassa jobbra a menü megkereséséhez Launcher Settings.

  • Keresse meg a menüt Aviate Labs. Ezután engedélyezze a menüt Gyors műveletek. Annak érdekében, hogy a megjelenés vonzó maradjon, válasszon egy lehetőséget Be Indikátor nélkül.

  • Ha elkészült, húzza át a kedvenc alkalmazását ide Kezdőképernyő Aviate Launcher. Az iPhone-hoz hasonlóan a 3D Touch által támogatott alkalmazások is csak bizonyos alkalmazások, például a Facebook, a Twitter, az SMS, az E-mail, a Böngésző és mások.

Könnyű, ugye, hogyan kell használni az iPhone 3D Touch készülékét ezen az Androidon? Újra sírt, nincs szüksége hozzáférésre gyökér csinálni. Szóval, próbáljuk ki, hogy az Android hűvös és kifinomult legyen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found