Az 5 legjobb operációs rendszer a hackerek számára, ne próbálja meg, ha ügyetlen vagy!

Manapság sokan keresik, milyen operációs rendszert használnak a hackerek? Ezért ezúttal az ApkVenue készített információkat arról, hogy mik a legjobb OS hackerek.

Hackerek a világ különböző részein vitatott szakmák egyike. Egyrészt vannak gondold jól a hackereket, másrészt vannak, akik szerint rossz. Emiatt a hackerek kettéváltak több csoport, nagyjából egy hacker fehér kalap és fekete sapka.

Tekintet nélkül, sok érdekes dolog a hacker szakma. Egyikük Operációs rendszer vagy az operációs rendszer, amelyet a hackerek használnak a folyamatok végrehajtásához hackelés. Manapság sokan keresnek bármit Használt operációs rendszer hackerek? Ezért az ApkVenue ezúttal bármiről készített információkat A legjobb OS hackerek használják.

  • Ez az 5 tény miatt az indonéz hackerek félnek a világ minden tájáról
  • Ezek a hackerek típusai a világon, a 7. számú legveszélyesebbek!
  • Legyen biztonságban! Hogyan készítsünk Hacker Antidote Flash fegyvert

Az 5 legjobb operációs rendszer a hackerek számára. Ne próbáld ki, ha ügyetlen vagy!

1. Kali Linux

Kali Linux vált a professzionális hackerek által leginkább preferált operációs rendszerré. A hackerek szagához nagyon közel álló használatból és felületből indulva ez az operációs rendszer az egyik nagyon tetszett hackerek által. Sőt, a kínált funkciók nagyon specifikusak a hackerekre. Kezdve Robbanás nak nek Jelszó támadás, minden, amit tehet ezen az operációs rendszeren.

2. Pentoo

A második operációs rendszerhez nagyon népszerű a hackerek körében, mert élő CD funkció, amely nem igényli a telepítést, ha használni akarja Pentoo OS. Felszerelve egy egyszerű kezelőfelülettel és minden funkcióval, így minden hacker kényelmesen viselheti ezt az operációs rendszert.

3. Arch Linux

Arch Linux az az operációs rendszer, amelyet a legtöbb hacker használ a nagyon kifinomult és luxus felület miatt. Rengeteg funkció, például az Explotion és még sok más alkalmazásával hűvös lesz az operációs rendszer használata végezzen hacker mutatványokat.

4. Háttér

Backbox egy Linux alapú operációs rendszer Ubuntu ami nagyon multifunkcionális. Ebben az operációs rendszerben egyszerre lehet hackelni és dolgozni. Ami a jellemzőit illeti, megtalálja Robbanás, behatolás, és mások, amelyek ingyenesen kipróbálhatók.

5. Vissza

Vissza sok hacker számára hosszú ideig a választott operációs rendszer. Egy nagyon tipikus felület a hackerekkel teszi ezt az operációs rendszert ismerős azok számára, akik gyakran harcolnak. A főbb jellemzőkkel, Hálózati repedés és Toll tesztelése lehetővé teszi, hogy valódi hackerré váljon ezzel az operációs rendszerrel.

Hogyan? Készen állsz arra, hogy hackerré válj az öt legjobb hacker operációs rendszer használatával felett? , ne felejtsd el elhagyni a nyomot a megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found