tegyen hamis számlát! Íme az 5 legjobb alkalmazás az alkalmazások másolásához az Android rendszeren

Íme az 5 legjobb alkalmazás két alkalmazás futtatásához egy okostelefonon. Figyelj igen!

Most sok okostelefon biztosított funkciókat „kettős alkalmazások”. Ez a szolgáltatás futtatható a két alkalmazás azonos egy okostelefonon.

Azonban az okostelefonok esetében, amelyek nincs ezt a funkciót, akkor is élvezheti az alkalmazás segítségével. A következő 5 legjobb alkalmazás két alkalmazás futtatásához egy okostelefonon. Figyelj igen!

  • Kiderült, hogy ez a kvótás Android-alkalmazások közül a 12 legpazarlóbb
  • Éber! Ez 10 veszélyes akkumulátor lemerítő alkalmazás az okostelefonhoz
  • 7 A Google titkos alkalmazásai, amelyeket biztosan nem ismer

Hozzon létre egy hamis számlát! Íme az 5 legjobb alkalmazás az alkalmazások másolásához az Android rendszeren

1. Párhuzamos tér

Párhuzamos tér a legnépszerűbb alkalmazásszorzó alkalmazás. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a használatát több fiókot egyszerre ugyanazon alkalmazásból. Ha a használt Android alkalmazás frissítést kap, akkor az automatikusan frissül klón alkalmazás azt is frissíteni fogják. Jelenleg a Párhuzamos tér alkalmazás a legjobb teljesítmény bármely Android-alkalmazás klónozásához.

Letöltési link: Párhuzamos tér

2. Menj többszörös

Azok számára, akik egynél több közösségi alkalmazás-fiókot szeretnének futtatni, például WhatsApp, Facebook, Twitter, vagy ugyanazt a játékot két különböző fiókban, Menj többszörös nagyon alkalmas, mert gyorsan átválthat egyik fiókról a másikra. A Go Multiple funkcióval is rendelkezik gyors SWI (Váltás az interfészek között), amely magas szintű biztonságot nyújt

Letöltési link: Go Multiple

3. Több fiók

Az által kifejlesztett alkalmazások Kiváló Technológia valamivel egyszerűbb és egyszerűbb, mint a fent említett két alkalmazás. Bár a funkció vitathatatlanul megegyezik a két alkalmazással, mégpedig a két fiók vezetése különbözik egy okostelefonon, a több fiók előnye a funkció zár alkalmazás.

Letöltési link: Több fiók

4. 2Arc

Az alkalmazások klónozása vagy másolása egyszerűbb 2Arc. Ezzel az alkalmazással könnyedén válthat a különböző közösségi médiafiókokra vagy játékokra egy okostelefonon. Mesterséges alkalmazás Tiszta mester ez az alkalmazás a legegyszerűbb és legkönnyebben használható kategóriába tartozik.

Letöltési link: 2Face

5. Több fiók

Több fiók megvannak a maga különbségei a fent említett négy alkalmazással szemben, bár a funkció továbbra is ugyanaz, mégpedig a ismétlődő alkalmazás. Ennek az alkalmazásnak a használatához azonban meg kell győződnie arról, hogy okostelefonja állapotban van-egyökér. Azok számára, akik szeretik feltörni az okostelefonokat, ez nem jelent jelentős akadályt.

Letöltési link: Több fiók

Ez az Az 5 legjobb alkalmazás, amely az alkalmazások klónozására szolgál az Androidon, amelyet ingyen letölthet. Az öt közül a legjobb alkalmazás tekintetében természetesen minden felhasználónak megvan a saját véleménye és értékelése ezekről az alkalmazásokról.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found