ez az! 10 módszer a Facebook adatvédelmi beállításainak megváltoztatására

Bizonyára nem akarja, hogy adatait haszonszerzésre vágyók használják. Megosztjuk a Facebook adatvédelmi beállításának módját.

Mennyire tiszteli saját magánéletét a közösségi médiában, különösen a Facebook? Mint tudják, a Facebook mégiscsak a legnagyobb közösségi média.

Bár a Facebook különféle kapcsolódó beállításokat biztosított magánéletSajnos még mindig sok olyan felhasználó van, akit nem érdekel, vagy nem érti az adatvédelmi és biztonsági beállítások módosításának fontosságát.

Ha csak figyelmen kívül hagyja, akkor a Facebookon tárolt adatait harmadik felek vagy nyereséget kereső emberek is felhasználhatják. Biztos nem akarod jól? Tehát ezúttal megosztjuk, hogyan kell elvégezni a Facebook adatvédelmi beállításait, amelyeket meg kell változtatnia!

  • 7 ok, amiért továbbra is használja a Facebookot
  • Hogyan lehet megakadályozni, hogy a WhatsApp csatlakozzon a Facebookhoz
  • Kiderült! Ez a Facebook Főnök titka a hackerek elhárításában

Hogyan állíthatjuk biztonságossá a Facebook adatvédelmét

Ezért, a Techradartól idézve, itt vannak az adatvédelmi és biztonsági beállítások, amelyeket meg kell változtatnia a Facebookon. A lényeg az adatvédelmi jogsértések megelőzése.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. Jelentkezzen be biztonságosan

Kezdjük az elejétől. Tehát, ha van Belépés Facebook-fiókra egy megosztott számítógépes (családi vagy nyilvános) PC-ről, törölje a "Tartson bejelentkezve" jelölőnégyzetet.

Nos, ha felmerül a kérdés "Emlékezzen a böngészőre" mint a fenti fotó, jobb választani "Ne spórolj". Ha azonban aktiválja, értesítést kap, amikor valaki a számítógépét használja a Facebook-fiókjába való bejelentkezéshez.

2. Nyissa meg az Adatvédelmi beállítások elemet

A Facebook számos új változtatást hajtott végre az adatvédelmi beállítások hozzáférhetőbbé tétele érdekében. A megtekintéshez kattintson a jobb felső sarokban található lakat gombra.

Innen számos adatvédelmi lehetőséget fog látni. Ezek közé tartozik az "adatvédelem ellenőrzése", "ki láthatja a bejegyzéseimet?", "Ki léphet velem kapcsolatba?", És "hogyan tudnám rávenni az embereket, hogy ne zaklassanak?".

Még mindig nem elég? Megtekintheti más beállításokat, vagy felkeresheti az adatvédelem alapjait.

3. Adatvédelmi ellenőrzések

Az adatvédelmi beállítások közül most válassza ki a legfelsőt, mégpedig az "Adatvédelem ellenőrzése" lehetőséget. Három lépésből áll, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő személlyel osztozik-e meg.

Először is, amikor állapotot állít be, vezérelheti, hogy ki láthatja, ezért csak állítsa be. Van egy "nyilvános", amelyet mindenki láthat a Facebookon vagy azon kívül, a "barátokat" és egyéb speciális beállításokat.

Másodszor látni fogja a Facebook-jához kapcsolódó alkalmazások listáját. Kérjük, módosítsa vagy távolítsa el az engedélyeket, ha még soha nem használta az alkalmazást.

Harmadszor, a profiladatait. Ez nagyon fontos. Telefon, e-mail, születési dátum és származási város kezdve. Kérjük, állítsa be, akarja, hogy megjelenjen vagy sem.

4. Ki láthatja a bejegyzéseimet?

Ebben az opcióban azon kívül, hogy beállíthatja, ki látja az állapotát post, azt is áttekintheti, hogy kik láthatják vagy megtalálhatják az általad közzétett dolgokat, valamint kik címkézik meg a "Tevékenység naplóval"

Ja, láthatja azt is, hogy mások mit látnak az Ön időrendjében, és hogy nézne ki a profilja, ha bizonyos emberek megnéznék.

5. Ki léphet velem kapcsolatba?

Továbbá beállíthatja azt is, hogy kik küldhetnek Önnek barátokat. Két lehetőség van, nevezetesen mindenki vagy barátai barátai. Hogy az emberek ne csak barátkéréseket küldjenek, hanem a "barátok barátja" lehetőséget választják.

6. Hogyan érheted el, hogy az emberek abbahagyják a velem való bugyuta?

Vannak emberek, akiket nem ismersz, zavar? Letilthatja az illetőt, vagy nem barátkozhat vele, és megakadályozhatja, hogy újra kapcsolatba lépjenek veled.

Csak írja be a nevét vagy az e-mail címét. Nos, láthatja az összes letiltott felhasználót is.

7. Adatvédelmi beállítások és eszközök

A teljesebb beállításokért kattintson a "További beállítások megtekintése" lehetőségre. További adatvédelmi beállításokat és eszközöket tekinthet meg.

További beállításokat fog látni, például azt, hogy ki kereshet rád az e-mail címed, telefonszámod használatával, vagy azt, hogy a Facebookon kívüli keresőmotorok szeretnének-e linkelni a profilodhoz.

8. Időrend és jelölési elrendezések

Az adatvédelem alatt vannak technológiák és címkézési beállítások. Innen vezérelheti, ki teheticímkék Ön. Engedélyezheti azoknak a bejegyzéseknek a felülvizsgálatát is, amelyek megcímkéznek, mielőtt végül megjelennek az idővonalon.

Természetesen nem akarja, hogy valami tisztázatlan dologgal jelöljék meg, igaz? Nos, az alábbiakban még mindig van néhány beállítás a kronológia biztonságának és kezelésének.

9. Engedélyezze a belépési riasztásokat és a jóváhagyást

A Facebook-fiók biztonságának következő lépése a bejelentkezési riasztások aktiválása. A trükk, nyisd ki Fiók beállítások >Biztonság és válassza a "Bejelentkezés értesítések" lehetőséget.

Ezzel bejelentkezési figyelmeztetést kap, ha valaki bejelentkezik a fiókjába. Vagy az eszközről, vagy böngésző amelyet nem ismerünk el.

10. Használja a kétlépcsős hitelesítést

Ezt fontosnak tartják, és aktiválni kell. Állítsa be a bejelentkezést a Facebook-ra telefonszámának használatával további biztonságként. Természetesen, hogy megakadályozzuk, hogy mások titokban belépjenek a fiókjába.

Ezzel, bár vannak felhasználónév és a Facebook jelszavunkat továbbra sem tudjuk megadni, mert a telefonszámra további kódot kell elküldeni.

Ez a Facebook adatvédelmi és biztonsági beállításának 10 módja, amelyet akkor is felül kell vizsgálnia, ha változtatnia kell. A cél az, hogy adatait ne használják mások. Mindig védje meg magánéletét. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found