hogyan lehet engedélyezni a tűzfalat az androidon a rosszindulatú programok megakadályozása érdekében

A tűzfal az operációs rendszer biztonsági rendszere, amely lehetővé teszi az IP-címek és a rosszindulatú programok megakadályozását. Aktiváljuk az Android-on a tűzfalat!

A tűzfal az operációs rendszer biztonsági rendszere, amely lehetővé teszi az IP-címek és a rosszindulatú programok megakadályozását. Tűzfal segítségével számítógépe biztonságban lehet a WannaCry ransomware ellen.

Miután megismerte a tűzfal fontosságát, a menü segítségével azonnal aktiválja a tűzfalat a számítógépén Beállítások - Biztonság, és kövesse a következő lépéseket. Akkor mi a helyzet egy Android okostelefonnal? Telepíthetek tűzfalat?

  • Ez az oka annak, hogy Android-jának a TŰZfalat kell használnia
  • Hogyan teszteljük, hogy milyen erős víruskeresőt használ

Tűzfalak Android okostelefonokon, Fontos Kah?

Operációs rendszerként a tűzfal nagyon fontos az Android okostelefonok számára. Különösen, ha gyakran szörfözik a virtuális térben, például letölti a Torrentot, és hozzáfér a különféle tiltott webhelyekhez.

A tűzfal engedélyezése Android okostelefonon

A tűzfal Android okostelefonon történő aktiválásához kövesse az alábbi lépéseket:

  • Töltse le a NoRoot tűzfal alkalmazást okostelefonjára.
Antivírus és biztonsági alkalmazások szürke ingek LETÖLTÉS
  • Miután befejezte a telepítést, kattintson azonnal Rajt és engedélyezze a VPN-kapcsolatot a NoRoot tűzfal alkalmazásból.

hogyan kell aktiválni a vpn-androidot

CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • A fülön Függőben lévő hozzáférés Megtalál minden olyan alkalmazást, amely internet-hozzáférést igényel. Ha valami gyanús, kattintson Tagadni.
  • Az Alkalmazások lapon megadhatja, hogy mely alkalmazások férjenek hozzá az internethez a kapcsolaton keresztül Mobil és WiFi. Szükség szerint állítsa be.

Kész. Így már nincsenek olyan alkalmazások, amelyek az Ön tudta nélkül futnának és hozzáférnének az internethez. Kényelmesebb lesz az okostelefon használata is, mert nem kell aggódnia a WannaCry 2.0 ransomware és más rosszindulatú kártevők fenyegetése miatt.

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found