ne játssz! Ez az 5 legnehezebb specifikációjú játék felrobbanhat egy ütős számítógépet!

Évről évre minden fejlesztő mindig megpróbálja az osztálya legjobb játékát elkészíteni. Nemcsak a játékmenet és a funkciók terén a legjobbak, hanem a grafika terén is.

Évről évre minden fejlesztő mindig megpróbálja elkészíteni játékok legjobb az osztályban. Nemcsak a játékmenet és a funkciók terén a legjobbak, hanem a grafika terén is. Az ilyen dolgoknak természetesen magas következményei vannak. Játékok magas grafikai minőséggel vagy ún játékok AAA az biztos, hogy magas előírásokra is szükség van.

Nem ritkán az említett specifikációk már nem racionálisak, különösen azok esetében játékosok akik kamatoztatják a specifikációkat hardver minimális. Ennek alapján ezúttal az ApkVenue megosztja az információkat 5 játék a legkeményebb specifikációkkal, amelyek felrobbanhatják a számítógépet! Kíváncsi? Gyerünk, nézzünk meg.

  • Azta! Kiderült, hogy nehéz játékokat lehet játszani az Intel Celeron + Intel HD készüléken
  • Hogyan lehet nehéz játékokat játszani az Intel HD Graphics segítségével
  • Itt van 10 Android okostelefon, amelyek kifejezetten a nehéz játékokhoz készültek

5 játék a legkeményebb specifikációkkal, amelyek felrobbanhatják a számítógépet!

1. Csillagpolgár

Bár hivatalosan még nem jelent meg játékok által kifejlesztett Cloud Imperium Games ehhez szükség van egy monster PC-re, hogy kényelmesen fusson. Szükséges 8 GB RAM minimális processzorral, Core i3 vagy i5 (6. generáció) és minimális GPU GTX 1000 sorozat hogy játszani tudjon játékok ez. A kereslet azonban hardver ez nem végleges döntés, tekintve nyílt világ játék az űrbázis még nem fejeződött be teljesen. Lehet, hogy később a végleges kiadás, Csillagpolgár sokkal magasabb specifikációkat igényelnek.

2. Kvantumszünet

Quantum Break egynek lenni játékok kérésre hardver ami őrült. Képzelje csak el, hogy zökkenőmentesen játszhasson, szüksége van egy processzorral rendelkező PC-re Core-i7, 16 GB RAM és egy minimális GTX 970Ti GPU is. A trükk megint az, jelenet ban,-ben játékok ez csak az lehetfolyam ban ben 4K felbontás. Azt jelenti, játékok amelyet a Remedy Games fejlesztett ki, nemcsak a PC teljesítményét rontja, hanem az internetkapcsolatot is.

3. Final Fantasy XV

Ugyanaz, mint a Csillagpolgár, Final Fantasy XV szintén nem jelent meg a PC-s verzióhoz. Ez a játék csak PS4 és Xbox One rendszereken érhető el. Ennek ellenére a futtatáshoz szükséges minimális specifikációk játékok ez nagyon meglepő. Az FFXV-hez legalább egy PC szükséges Core i5 processzor, 8 GB RAM és egy GTX760 GPU is. Úgy tűnik, hogy a játék PC-s verziója, amelyet a Square Enix készített, jobb grafikai minőségű lesz, mint a konzolos verzió. Azoknak, akik nagyon szeretnének játszani játékok most megnyílt az előrendelési lehetőség link ez.

4. Hitman

Nem csak GPU-k nagy mennyiségű VRAM-mal, processzorok óra magasságra is szükség van ahhoz, hogy a Hitmant a legjobb minőségben kényelmesen futtathassuk. Játszma, meccs azzal épült Gleccser motor 2 ehhez legalább meg kell GTX 1060 GPU és Intel vagy AMD processzor 8 vagy több maggal. Ha már rendelkezik a korábban említett specifikációkkal, akkor biztos lehet benne Bérgyilkos zökkenőmentesen futtatható a számítógépén ultra set, 60 FPS és 1080p felbontás.

5. Cyberpunk 2077

Cyberbunk 2077 felhasználásával készült Redengine 3 (motor ugyanaz a A boszorkány 3) amely már voltfrissítés és van nyílt világ játék FPS vagy TPS szempontból játszható RPG. Ez a játék várhatóan 2019-ben jelenik meg, és eddig 6 évig tartott a fejlesztés. Ugyanakkor a CD Projekt Red as fejlesztő a játék specifikációit is a nyilvánosság elé terjesztheti. Úgy gondolják, hogy a Cyberpunk 2077 megköveteli 16 GB RAM és legalább GTX 980 GPU vagy azonos.

Ez volt a következő információ: 5 játék a legkeményebb specifikációkkal, amelyek felrobbanhatják a számítógépet! Ne feledje azonban, hogy a fenti specifikációs kérés tapasztalatokra szolgál szerencsejáték ez átfogóbb, vagyis 60 kép / mp, ultra-set és 1080p felbontás. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found