hogyan továbbíthatod a YouTube-ot számítógépes pufferelés nélkül

Annak érdekében, hogy a YouTube zökkenőmentesen működjön és ne legyen szaggatott. Így gyorsíthatja a számítógépen történő pufferelést a YouTube-on.

A YouTube növekvő népszerűsége valóban elterjedt Indonéziában. Bizonyított, hogy sok YouTuber számtalan kreatív ötlettel állt elő. A YouTube-on vannak azonban a legidegesítőbb dolgok, és az egyik az időzítés pufferelés. Van-e mód a dolgok felgyorsítására? pufferelés Youtube?

Nagyon jó, miközben a kedvenc videóidat nézed Youtube ehelyett szaggatott és néha a pufferelés elég hosszú. Valójában, függetlenül attól, hogy milyen gyors az internetkapcsolata, a folyamatot hívják folyam pufferolnia kell, mert az eszköz ott olvassa el az adatokat, amelyek akkor megjelennek.

  • Hogyan blokkolhatunk minden típusú Youtube-hirdetést Androidon
  • 10+ jó Chrome-bővítmény, hogy a YouTube nézése még izgalmasabb legyen!
  • Az, hogy miként nyithatja meg a YouTube-ot más alkalmazások megnyitásakor, nem szünetel!

Így lehet felgyorsítani a YouTube pufferelését a számítógépeken

Pufferelés az adatletöltés folyamata közben tárolás területi beállításunk, amely automatikusan törlődik, amikor a videó vagy a tartalom lejátszása befejeződik, vagy ha bezárják.

Ezért az ApkVenue követése 4 módszert mutat be a folyamat felgyorsítására puffer amikor YouTube-videókat néz számítógépen. Itt vannak a lépések:

1. A Bővítmények használata

Először töltse le és telepítse a kiterjesztést SmartVideo a Google Chrome vagy a Mozilla Firefox számára. Ez a kiterjesztés intelligens hozzáférést biztosít Önnek, amikor videót ír be a YouTube-ra, és irányítást biztosít, ha pufferelési problémákat tapasztal. így továbbra is simán nézhet videókat az internet sebessége alapján. A Chrome-felhasználók számára itt megnézheti a YouTube egyéb bővítményeit: 10 vagy több nagyszerű Chrome-bővítmény, hogy még izgalmasabbá tegye a YouTube megtekintését!

2. Használja a HTML5 lejátszót

A második a használatra váltás HTML5 lejátszó ami alternatívája annak Flash player. nem úgy mint Flash player Emlékezetet és energiát fogyasztva a HTML5 nagyon kevés memóriát használ fel, és támogatást nyújt más adathordozókhoz, például mobiltelefonokhoz és táblagépekhez. A módszer nagyon egyszerű. Keresse fel a YouTube HTML5 Video Player alkalmazást, és alul, kattintson a Csatlakozás a HTML5 linkre.

3. Használja a Google DNS-t

Harmadik felhasználás Google DNS, néha a lassú internetsebesség nem mindig az internetszolgáltató hibája. Probléma lehet a számítógépen található DNS-beállításokkal. Nos, itt az ApkVenue megoldást kínál egy alternatív DNS szolgáltatás használatával. További információért olvassa el a következő cikket: Hogyan gyorsítsuk fel az internetet a DNS-hackeléssel (10x gyorsabb).

4. Állítsa be a képernyő felbontását

A negyedik a választás videó minőség a Youtube-on. A pufferelés folyamata a videó forrásától is függ, a Youtube-nak is teljes lehetőségei vannak a videó minőségének meghatározására, 144p és 8k között. Indonéziában a sebesség érdekében, ha zökkenőmentesen szeretne futni, válassza a 480p-t 1Mbps kapcsolattal. Eközben a 720p felbontáshoz ehhez legalább 3Mbps internetkapcsolatra van szükség folyam simán.

Ez a gyorsulás módja pufferelés YouTube, így könnyedén nézhetsz videókat a YouTube-on. A YouTube segítségével kiválaszthatja, hogy mit szeretne nézni, ellentétben az előre meghatározott műsorokkal rendelkező tévével. A YouTube azért is alternatív minőségű megtekintés a tévéhez képest, mert különféle témájú videókat kínál. Mit gondolsz?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found