Úgy gondolják, hogy ez az 5 alkalmazás képes betörni az android wifire

Ezért ezúttal az ApkVenue 5 alkalmazást fog megvitatni a WiFi-be való betörésről az Android rendszeren, hogy segítsen megismerni a módszereket ...

Mint mindannyian tudjuk, hogy az internetezés valóban szórakoztató. Tehát ne csodálkozzon, ha ennyi ember tíz-százezer rúpiát költ csak azért, hogy internetkvótát vásároljon. De természetesen nem mindenki vásárolhat internetes kvótát, ami meglehetősen drága, mert költségvetés nagyon minimális. Ezért sokan illegális eszközökkel próbálnak internetes kvótákat szerezni, például betörnek valakinek a WiFi jelszavát.

Ezért ezúttal az ApkVenue 5 alkalmazást fog megvitatni, amelyek segítségével behatolhat a WiFi-be az Androidon, hogy ez segítsen abban, hogy megtudja, milyen módon használhatják felelőtlen emberek a lopást. Jelszó Nyilvános WiFi, még a tiéd is. Mi az 5 legjobb wifi megszakító alkalmazás az Androidon? Gyerünk, figyelj az elsőtől kezdve!

  • Ne tegye ezt az 5 veszélyes dolgot, ha ingyenes WiFi-t használ
  • A WiFi sokkal fontosabb, mint a szex? Ez a bizonyíték!
  • Kiderült, hogy a WiFi nem veszélyes az egészségre, ez bizonyíték!

5 alkalmazás a WiFi megszakításához Android-on

1. AndroDumpper

Fotó forrása: Fotó: AndroDumpper

Valaki, aki tanulni akar csapkod Az Android WiFi természetesen ismeri az alkalmazást AndroDumpper ez. Letöltheti ezt az alkalmazást ingyen ban ben Google Play Áruház. Ez az alkalmazás hatékonynak bizonyult Kövesse nyomon a WiFi hálózat jelszavait, különösen a WiFi hálózatokat amelynek WPS aktív.

Használhatja ezt az alkalmazást okostelefonján, amely már állapotban van gyökér. Azonban, nem kell aggódni ha az okostelefon nem gyökerezik, mert ez az alkalmazás is futhatsz még egy gyökértelen okostelefonon is.

2. WPS WPA tesztelő

Fotó forrása: Fotó: WPS WPA Tester

Ugyanez a helyzet az AndroDumpperrel, WPS WPA tesztelő is képes nyomon követheti a WiFi jelszavakat ha a WPS bent van mód be van kapcsolva. Megjelenését és tulajdonságait tekintve az ApkVenue szerint nem sokban különbözik az AndroDumpperétől, bár mindenképpen vannak saját előnyei és hátrányai.

Jaka maga már kipróbálta ezt az alkalmazást feltörni a szomszédos WiFi-t és az eredményt 100% sima. Bár futtathatja ezt az alkalmazást egy gyökér nélküli Androidon. Ha érdekel, letöltheti a címen Google Play Áruház.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. WPS Connect

Fotóforrás: Fotó: WPS Connect

WPS Connect nem sokban különbözik a fenti két alkalmazástól. Ez az alkalmazás bevált és jó benne hack WiFi Android. Ugyanúgy, mint a két korábbi alkalmazás, használhatja ezt az alkalmazást olyan okostelefonon is, amely nem gyökerezik.

De a hátrány az, hogy ha az okostelefon nem gyökerezik, akkor az okostelefon is automatikusan csatlakozik az internetes hálózathoz, de nem tudja megtudni a WiFi jelszót. Eközben a gyökeres okostelefon-felhasználók számára a jelszó az jelenik meg a képernyőn miután sikeresen betört.

4. WPSApp

Fotó forrása: Fotó: WPSApp

Ez az alkalmazás egy kicsit eltér a fenti Android WiFi hack módszertől. Jaka szerint ez könnyebben használható. A jelszavak felkutatásának problémája, az ApkVenue magam is bizonyította Jaka okostelefonján és simán fut. A WiFi jelszavak nyomon követéséhez ez az alkalmazás két módot kínál, mégpedig módot gyökér és a divat nincs gyökér, ami azt jelenti, hogy továbbra is használhatja ezt az alkalmazást olyan okostelefonon, amely nem rendelkezik gyökérzettel.

5. WiFi WPS feloldó

Fotóforrás: Fotó: WiFi WPS Unlocker

Az utolsó WiFi megszakító alkalmazás, az ApkVenue verziója az WiFi WPS feloldó. Ez az alkalmazás is elég erős, és az ApkVenue szerint gyorsabban a jelszavak követése szempontjából. Ennek az alkalmazásnak azonban hátrányai vannak csak fuss gyökeres androidos eszközön. Tehát azok számára, akiknek az Androidja még nem gyökerezik, kényszerű gyökérnek kell lennie először az okostelefont, így kipróbálhatja ezt az alkalmazást.

Nos, 5 olyan alkalmazás létezik, amelyek képesek betörni a WiFi-re Androidon. De ne feledje, ne éljen vissza vele. Jobb, ha a gyengeségeinek kiderítésére használja, és megakadályozza a jelszó ellopását. Mit gondolsz erről? Ossza meg ha van más véleménye vagy javaslata igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found