Játszhatod ezt az 5 klassz fps játékot közvetlenül a böngészőben (telepítés nélkül)

Szeretne FPS játékokat játszani, de nem szeretné telepíteni őket? Ezt az 5 klassz FPS játékot közvetlenül a böngészőben, azaz telepítés nélkül is játszhatod.

Az FPS (first person shooter) műfaji játékok egyike azoknak a játékműfajoknak, amelyeket sokan kedvelnek. Jelenleg különböző FPS játékok állnak rendelkezésre a különböző kiadóktól, amelyeket játszhat.

Az olyan híres FPS játékokat, mint a Call of Duty, a Counter-Strike, a Battlefield stb., Először le kell telepítenie a számítógépére, mielőtt játszhatna velük.

De kiderült, hogy vannak olyan jó FPS játékok, amelyeket közvetlenül a böngészőben, más néven telepítés nélkül lehet lejátszani. Mi a címe az fps játéknak? Itt van a teljes áttekintés:

  • 20 legjobb ingyenes Android FPS játék, 2017. július
  • 5 legjobb zombi témájú FPS játék az Android 2016-hoz
  • Nem csak játékok, az FPS most hűvös akciófilmek formájában készül!

Hűvös FPS játék a böngészőben

1. Szerződéses háborúk

Fotó forrása: makeusof

Unity Web Player: Igen

Az első telepítés nélkül játszható FPS játékok Szerződéses háborúk. Itt van 5 játékmód, amelyet kipróbálhat, és több tucat térkép található 60 egyedi fegyverrel, amelyekkel játszhat. Ez a játék elég sima amikor a böngészőben játsszák.

Próbálja ki a játékot itt: Contract Wars

2. Rush Team

Fotó forrása: makeusof

Unity Web Player: Igen

A következő az Rush Team. Ez az FPS játék, amelyet közvetlenül a böngészőben lehet játszani, egy olyan játék, amelyet sokan kedvelnek. Ez a játék jelentős változások nélkül hozza el a hagyományos lövöldözős játékmenetet.

Próbálja ki a játékot itt: Rush Team

3. Vörös tégely: Tűzvihar

Fotó forrása: makeusof

Unity Web Player: Igen

A következő az Vörös tégely: Tűzvihar. Ennek az FPS játéknak számos módja van, amelyek meglehetősen népszerűek, például a Deathmatch és a Conquer. Ez a mód lehetővé teszi a harcot a különböző játékosok ellen szerte a világon.

Próbálja ki a játékot itt: Red Crucible: Firestorm

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Vörös tégely: újratöltve

Fotó forrása: makeusof

Unity Web Player: Nem.

A következő az Vörös tégely: újratöltve. Döntetlen miatt Firestorm nem úgy, mint néhány játékos, végül a Rocketeer Game kiadott egy másik játékot, Reloaded néven. A játékmenet szintén eltér a Firestorm sorozattól. Ez a játék meglehetősen könnyű, ha alacsony specifikációjú PC-s böngészőben játsszák.

Próbálja ki a játékot itt: Red Crucible: Reloaded

5. Melegítő: Piros vs. Kék

Fotó forrása: makeusof

Unity Web Player: Igen

Utolsó az Warmerise: Vörös vs. Kék. A klasszikus Counter Strike stílusú játék sok embernek tetszik a könnyű súlya és a könnyű játékmenet miatt. Ennek a játéknak ranglistája van a játékosok motiválására.

Próbálja ki a játékot itt: Warmerise: Red vs. Kék

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

jegyzet

Tudnia kell: Mivel az alábbi játékok némelyike ​​felhasználással készül Unity Engine, a lejátszás előtt ellenőrizze, hogy telepítette-e a Unity Web Player-t (~ 1 MB).

A Unity Web Player nem használható a Chrome vagy az Edge számára, ezért más böngészőket is használhat, például a Mozilla FireFox, az Opera vagy az Internet Explorer böngészőket.

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket FPS vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.

Productivity Unity Technologies Apps LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found