6 hátborzongató webhely a mélyhálón, amelyeket kerülnie kell

De anélkül, hogy be kellene lépnie a Deep Webbe, itt JalanTikus 6 szörnyű webhelyet ír le a Deep Web-en. A Deep Weeb nem érhető el a Tor böngésző, I2P vagy más Darknet szoftver nélkül.

A korszakban A tárgyak internete, sokan nem tudnak a mély internetről. Csak a Google-on vagy más népszerű webhelyeken tudnak böngészni. Bár van egy sötét oldala az interneten, amely az úgynevezett Deep Web.

A Deep Weeb nem érhető el böngésző nélkül Tor, I2P vagy más Darknet szoftver. De anélkül, hogy be kellene lépnie a Deep Webbe, itt JalanTikus 6 szörnyű webhelyet ír le a Deep Web-en.

  • Hogyan lehet megnyitni a mélyhálózatot az Androidon anélkül, hogy félni kellene attól, hogy feltörik
  • Melyik félelmetesebb, a mély háló vagy a felszíni háló?
  • Ne félj belépni! Ez 5 tény a mélyhálón, amelyek tévesnek bizonyultak

Ijesztő webhelyek a mély weben

Mielőtt meglátogatná a mély webet, ismerje meg tovább a mély webet. Nem kell meglátogatnia, de elég, ha ismeri a Deep Web szörnyű webhelyeit.

1. Az emberi kísérlet

Ahogy a neve is mutatja, ez a hátborzongató webhely a Deep Weben olyan orvosok és hallgatók gyűjtőhelye, akik gyakran végeznek emberen kísérleteket. Úgy vélik, hogy az emberek nem születnek egyenlően, egyeseknek előnyei vannak másokkal szemben.

Az emberi kísérlet videofelvételek terjesztése az emberi kísérletekről, amelyek során éhezéssel kínozták meg őket, kábítószert kaptak, transzfúziót és más szörnyű hatást gyakoroltak a testre. Milyen embertelen oldal!

2. Százszorszép pusztulása

Nem akármilyen emberi kínzást, mély internetes hátborzongató webhelyeket, Daisy pusztulása, mint olyan webhely, amely gyermekkínzásokról és nemi erőszakról szóló videókat terjeszt; akár csecsemők. Ezt a webhelyet állítólag a Peter Scully és társa, Carmen Ann Alvarez. Kettejüket 2015-ben tartóztatták le.

Mintha a világ megőrülne, a Deep Web sok látogatója hajlandó dollár százakat fizetni azért, hogy brutális videókat nézzen a Daisy's Destruction-on. Ugyanígy vagy?

3. A Selyemút

A Deep Web nemcsak brutális kínzást tartalmaz, hanem különféle illegális drogok vásárlását is lehetővé teszi. Szörnyű oldal elhaladása A Selyemút, bitcoin tőkével vásárolhat marihuánát, kristálymetmet és más termékeket.

4. A vaj csizmája

A Deep Weben más ajánlatokat is kínál Buttery Bootlegging. Nem drog, megrendelhet egy profi tolvajt "Dangler" bármit ellopni.

Ezt az oldalt széles körben használják azok, akik drága dolgokat akarnak vásárolni, de a pénz nem elég. A bitcoinokkal történő lopásért fizetett "Danglers" -nek bármilyen tételt kaphat. Nem ritkán a "Dangler" is elárverezte ellopott termékeit ezen a szörnyű oldalon.

5. Atlantic Carding

Helyben Atlantic Carding Különböző hitelkártya-információkat vásárolhat 5 és 80 dollár között. Ha szerencséd van, korlátlan hitelkártyát kaphat. De légy óvatos, sok titkos ügynök áll készen arra, hogy elkapjon az oldalon kártolás a Deep Weben!

6. Euroarms

Nem drogok vagy hitelkártya információk, borzalmas weboldal Euroarms Európából származó lőfegyverek értékesítése. A sok maffia közül, akik Európában lőfegyvereket árulnak és vásárolnak, könnyen megtalálhatja őket itt.

De ne feledje, az Euroarms nem árul lőszert. Csak fegyvereket szállítanak. De ha vannak fegyvereladók, akkor a Deep Weben biztosan vannak olyan helyek, amelyek golyókat árulnak, igaz?

Tehát 6 hátborzongató és veszélyes webhely található a Deep Weben. Tehát ne csodálkozzon, ha a Deep Web nehezen elérhető. Van bátorsága megnyitni a Deep Webet, és felkeresni ezeket a webhelyeket?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found