nemcsak dota, íme 5 másik PC moba játék, amelyek nem kevésbé izgalmasak

Minden alkalommal, amikor a MOBA játékokat tárgyalja, azonnal a Dota és a Mobile Legends jut eszébe, igaz, bandák? Nem baj, ez a két játék valóban népszerű és sok játékos kedvenceivé válik.

Minden alkalommal megbeszélés játékok MOBA, azonnal emlékezni fog a Dotára és a Mobile Legends-re, Bandák? Nem baj, kettő játékok valóban népszerű és sokak kedvence játékosok. De természetesen ezt tudja játékok A MOBA nem csak a Dota és a Mobile Legends. PC-n és Mobil, Sokan vannak játékok MOBA, ami nem kevésbé izgalmas.

Nos, az ApkVenue ezúttal az 5-öt fogja ajánlani játékok MOBA PC-re, amely nem kevésbé izgalmas, mint a Dota és a Mobile Legends. Szeretné tudni, mit? Nézze meg a következő véleményeket, igen!

  • A Game Paladins Strike áttekintése: Új MOBA Mobile különböző játékokkal
  • 5 női MOBA hős, akik rendelkeznek a legerősebb képességekkel
  • Készülj fel! Két legnagyobb mobil eSports MOBA verseny készül Indonéziában

5 PC MOBA játék, amelyek nem kevésbé izgalmasak, mint a DotA

1. Battleborn

A 2014-es 'Battleborn' tökéletes keveréke volt játékokMOBA és FPS. A jövőben játszódó „Battleborn” egy tudományos-fantasztikus fantáziavilág történetét meséli el, ahol minden faj egy súlyos katasztrófa miatt a Solus nevű bolygóra menekül. Ez a játék rendelkezik egyedi látványstílus szérum menő és ötletes hősök. A „Battleborn” -nak számos módja és szintje van, amelyeken a játékosok át fognak menni.

2. A vihar hősei

Játszma, meccs MOBA a Blizzard-tól, a "Heroes of The Storm" jön hősök tól től játékok mások, mégpedig a Warcraft, a Diablo és a StarCraft. Ugyanaz, mint a játékok Egy másik MOBA, a „The Heroes of The Storm” -ban a játékosok feladata az ellenség fő bázisának megsemmisítése is, de mélyen játékok Van sokkal több különböző játéktechnika tól től játékok Újabb MOBA. Az egyik 7 különféle térkép megléte a saját egyediségükkel.

Számos más szabály is különbözik, mint pl a hős kiválasztásának szabályai először a Find Match előtt, valamint egy olyan harci rendszer, amely azonos szintű játékosokat helyez el a mérkőzés.

3. Csík

A „Strife” képviseli játékok Az S2 Games által kifejlesztett és 2015-ben kiadott MOBA. Ingyenes játék ez vonzó látványokkal és jó karakterekkel rendelkezik, sokoldalú képességekkel. A csata non-stop cselekvés amely szépen kombinálódik egyedi hősökkel és képességekkel játékok ezt még szórakoztatóbb játszani.

4. Óriási

A „gigantikus” képviseli játékok a Motiga készítette, amely 2017 közepén jelent meg. Játszma, meccs ez nem csak egy közönséges MOBA, mert vannak műfajok TPS mitől játékok ez reálisabb és szórakoztatóbb. A hősök friss és vonzó látványvilággal jelennek meg. A készség is javul minden alkalommal, amikor szintet lép. Megint jó, lehet irányító csapat ereje és együtt harcolnak.

5. Ütés

A „Smite” képviseli játékok Egy másik PC MOBA, amely szintén keveredik a műfajjal TPS. Érdekes módon bent játékok ebből 80 hős karakter van mitológiai alak mint az istenek, istennők és így tovább. Ezek a mitológiai szereplők szabadon választhatnak a játékosok közül, hogy részt vegyenek-e a csapatban, és harcolnak más csapatok ellen. Különféle hűvös készségek is vannak minden hős tulajdonában, és a játékosok több létező játékmódot is választhatnak.

Nos, ez 5 játékok MOBA PC-re, amely nem kevésbé izgalmas, mint a Dota és a Mobile Legends. Azok számára, akik a két népszerű MOBA játék más alternatíváit keresik, próbáljuk ki az ApkVenue által ajánlott 5 játékot. Garantáltan nem bánom, deh!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found