hogyan nyitható meg a YouTube, miközben más alkalmazásokat nyit meg az Android rendszeren

Szeretne YouTube-videókat nézni, miközben a WA ugyanaz? Ez egyszerű, csak kövesse a YouTube megnyitásának módját, miközben megnyitja a következő Android-alkalmazásokat.

A YouTube az egyik kedvenc alkalmazás a videók megtekintéséhez. Különféle videók, például zene, hírek, filmek és mások megtalálhatók itt.

Ha szeretsz YouTube-videókat nézni egy Android mobiltelefonon, akkor dilemmát kell érezned, amikor a YouTube-ot akarod nézni, de más alkalmazásokat is meg akarsz nyitni.

Ne aggódj, mert Jaka elárulja hogyan nyitható meg a YouTube, miközben más alkalmazásokat nyit meg az Android rendszeren. Kíváncsi? Gyere, lásd az alábbi magyarázatot!

Hogyan nézhetjük meg a YouTube-ot, miközben más alkalmazásokat nyitunk Android-on

Amellett, hogy le tudja tölteni a YouTube-videókat, megnézheti őket más alkalmazások egyidejű futtatása közben is.

Nyissa meg a YouTube-ot, miközben más Android-alkalmazásokat megnyit, kétféle módon, csoportosan, nevezetesen az alkalmazás nélkül és az alkalmazással.

Kíváncsi vagy, hogyan? Vessen egy pillantást az alábbi ApkVenue oktatóanyagra!

1. Hogyan nyissuk meg a YouTube-ot, miközben más Android-alkalmazásokat nyitunk meg alkalmazások nélkül

YouTube-videók lejátszása a háttérben, miközben más alkalmazásokat nyit, az alkalmazás nélkül is elvégezhető, ha a használt okostelefon támogatja a funkciót kép a képben (PiP).

A legújabb Samsung mobiltelefonok már támogatják ezt a funkciót. Ezenkívül az Android O vagy újabb operációs rendszer a PiP funkcióval is fel van szerelve.

Az ApkVenue bemutatója a PiP használatáról a YouTube megnyitásához, miközben más alkalmazásokat nyit meg, egy Samsung mobiltelefonon, bandán. Így kell használni.

- 1. lépés: Nyissa meg a YouTube alkalmazást androidos telefonon. Ezután zárja be az alkalmazást anélkül, hogy eltávolítaná onnan Legutóbbi alkalmazások.

- 2. lépés: Menj a menübe Beállítás. Görgessen az aljára, és válassza ki a menüt Alkalmazások.

- 3. lépés: Keresse meg a YouTube alkalmazást, és kattintson rá. Görgessen lefelé, és kattintson egy lehetőségre Kép a képben.

- 4. lépés: Aktiválás kattintással toogleEngedélyezés engedélyezése.

- 5. lépés: Térjen vissza a főképernyőre, vagy nyissa meg a kívánt alkalmazást. Kattintson a gombra Legutóbbi alkalmazások amíg a háttérben lévő összes YouTube-alkalmazás meg nem jelenik.

- 8. lépés: Kattintson a YouTube alkalmazás ikonjára. válassza Megnyitás felugró nézetben.

- 9. lépés: A YouTube alkalmazást automatikusan minimalizáljuk. A helyzetet az előugró képernyő méretéig is beállíthatja más alkalmazások használata közben.

Kövesse ezeket a lépéseket hogyan lehet a YouTube-ot nézni, miközben WA a Samsung-on vagy egy másik támogatott Android telefon.

Nem csak a WhatsApp, hanem a YouTube-ot is megnézheti, miközben más alkalmazásokat is megnyit, például az Instagram, a Facebook és a képszerkesztő alkalmazásokat.

2. Hogyan nyitható meg a YouTube, miközben más Android-alkalmazásokat nyit meg alkalmazásokkal

Ha okostelefonja nem támogatja a PiP funkciót, követheti a YouTube megnyitásának módját, miközben megnyitja a következő alkalmazásokat.

De telepítenie kell YouTube-lejátszó alkalmazás a háttérben. Nos, itt az ApkVenue használja a Félelmetes Pop-Up Video alkalmazást.

- 1. lépés: Először töltse le és telepítse az alkalmazást Félelmetes előugró videó a mobiltelefonján. A Félelmetes pop-up videót az alábbi linken töltheti le.

Töltse le a divatos szórakoztató videó- ​​és hangalkalmazásokat

- 2. lépés: Ha igen, nyissa meg az alkalmazást. Ezután ugorjon a szakaszra Beállítások.

Valójában nincs elég választási lehetőség az Ön számára csípésekszakaszok kivételével Videó beállítások. A kvóta mentése érdekében módosítsa az opciókat Előnyben részesített videók lejátszási minősége Lesz 240p vagy 360p.

A kis felbontásnak tulajdonképpen nincs problémája a megjelenített kép minőségével, mert a videó módban jelenik meg Felugrik a kicsi.

- 3. lépés: Ugrás a fül szakaszra Első sor. A gomb megnyomásával elkezdheti keresni a megtekinteni kívánt videót keresés a jobb felső sarokban.

Érdekes módon a Félelmetes pop-up videó segítségével különböző meglévő webhelyekről lehet videókat keresni és megjeleníteni, a YouTube-ról, a Vimeóról és még a TEDTalkról is.

- 4. lépés: Ha megtalálta a megtekinteni kívánt videót, csak meg kell nyomnia, és az alkalmazás közvetlenül módban játssza le Felugrik.

Amikor az alkalmazás minimalizálta a YouTube-ot, más tevékenységeket is végezhet, például böngészést, a közösségi média megnyitását és a Mobile Legend lejátszását.

Nos, ennyi volt hogyan lehet megnyitni a YouTube-ot egy másik Android-alkalmazás megnyitása közben. Megteheti további alkalmazásokkal vagy anélkül, bandával. Könnyű, igaz?

Így szabadabban nézhet YouTube-videókat, miközben más alkalmazásokat futtat egyszerre.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found