5 ingyenes alkalmazás az android biztonságának és magánéletének fenntartásához

Az adatbiztonság és a magánélet nagyon fontos, amikor az Androidról beszélünk. Adatbiztonságra és adatvédelemre van szükség a nemkívánatos dolgok, például a tranzakciós adatok lopása vagy az információkkal való visszaélés elkerülése érdekében

A mai kifinomult korszakban az Android-eszközök iránti igény az egyik elsődleges szükséglet lett. Az Androidot nemcsak kommunikáció céljából használják különféle promóciós média tevékenységek, média elvégzésére megosztása, sőt pénzkereseti eszközként. Nem csak, hogy néhány olyan kényes tevékenység, mint például a pénzügyi tranzakciók és a vállalati adatok, mostantól az Android segítségével adatokat küldenek és fogadnak az interneten keresztül, mert praktikusnak tekintik őket.

Néhány fenti példa alapján természetesen emlékeznünk kell a tranzakciókkal és a tranzakciókkal kapcsolatos fontos szempontokra is megosztása adat. Az adatbiztonság és a magánélet nagyon fontos, amikor az Androidról beszélünk. Adatbiztonságra és adatvédelemre van szükség a nemkívánatos dolgok, például a tranzakciós adatok lopása vagy a személyes adatokkal való visszaélés elkerülése érdekében az Android rendszeren. Ezen alkalmazások révén a készülék szuper biztonságos lehet, és természetesen a magánéletét is megőrzi.

  • 5 hűvös alkalmazás az Android biztonsági őréhez
  • 10 pontos módszer az Android mobiltelefon biztonságának fenntartására alkalmazás telepítése nélkül
  • Tartsa biztonságban a közösségi médiát ezzel az intelligens módszerrel

5 ingyenes alkalmazás az Android biztonságának és adatvédelmének fenntartására

1. AppLock

Antivírus és biztonsági alkalmazások DoMobile Lab LETÖLTÉS

Először ott van a legjobb Android adatvédelmi alkalmazás AppLock. Természetesen néhányan közületek már tudják, vagy legalábbis soha nem hallottak az alkalmazás nevéről. Az AppLock egy Android adatvédelmi alkalmazás, amely egy alkalmazászárolási funkciót kínál, amely megakadályozza bizonyos emberek hozzáférését az alkalmazásához. Például, ha bizalmas információkkal rendelkezik, például tranzakciós adatok vagy számlák vannak a BBM-en és a LINE-on, akkor biztosíthatja ezeket az információkat a megfelelő alkalmazás zárolásával, hehe.

  • Amikor először megnyitja ezt az Android adatvédelmi alkalmazást, a rendszer kéri a belépést minta zár az alkalmazás megnyitásához.
  • Ezután meg kell adnia egy biztonsági e-mailt, hogy később elkerülje a nem kívánt dolgokat. Ne aggódjon, az e-mail továbbra is biztonságos lesz.
  • Továbbá, mivel a hitelesítési üzlet rendben van, azonnal átirányítja ennek a legjobb Android adatvédelmi alkalmazásnak a főoldalára. A fő oldalon láthatja az alkalmazás által kínált különféle szolgáltatásokat.
  • Szakaszban Fejlett, kiválaszthatja, hogy melyik alkalmazást zárolja le, hogy mások ne tegyék hozzá gondatlanul Koppintson a a lakat ikonra.
  • Emellett intézkedéseket is hozhat kinyit alkalmazások füleken Védje, továbbra is használni szeretné minta vagy csak jelszóra akar váltani? Az ellenőrzőlisták szintén lehetőségek Érintse meg a rezgést ha vibráló érzésre van szüksége.
  • Van még néhány: médiafájljait is elrejtheti a Galéria elől, hogy ne bárki láthassa az Ön által mentett fotókat vagy videókat. Például vannak fotók szelfi vagy minősített dokumentumok fényképei. Hogyan? Csak koppintani kell Photo Vault fényképfájlokhoz ill Video Vault videofájlokhoz.
  • Később egy oldalra irányít Adja hozzá a Széf elemet. Ezen az oldalon élsz Koppintson a írta az alján lévő ikont, majd válassza ki az elrejteni kívánt médiafájlt.

2. Duck Duck Go

Kacsa Kacsa Menj, az alkalmazás neve meglehetősen egyedi. A Duck Duck Go egy kereső, más néven böngésző, amely Android-eszközökön használható. A Google Chrome és a Mozilla Firefox mellett a Duck Duck Go intelligens alternatíva lehet a magánélet megőrzéséhez a kibertérben való szörfözés közben. Ha a főbb böngészők csak a keresőmezővel vannak kitöltve, a Duck Duck Go más élményt kínál.

  • A Duck Duck Go első megnyitásakor megjelenik ennek a legjobb Android adatvédelmi alkalmazásnak a főoldala. A főoldalon a keresőmező mellett különféle híreket is bemutatnak, amelyeket a keresés megkönnyítése érdekében számos kategóriába soroltak.
  • Ezen felül a fülön Kedvencek A szakaszban megtekintheti a leggyakrabban végrehajtott keresések listáját is Kedvenc keresés és van egy fül is Kedvenc történetek hogy megtudja a legtöbbet olvasott történeteket.
  • A keresési eredmények szempontjából nem szabad lebecsülni ennek a böngészőnek a képességét, mert viszonylag gyors, és nem kell aggódnia az adatvédelmi problémák miatt, mert ez a legjobb Android adatvédelmi alkalmazás nem fogja ellopni az Ön adatait.
  • Milyen szintű adatvédelmi biztonságot kínál ez az alkalmazás? Példaként említjük a Duck Duck Go adatvédelmi beállításainak és a Google Chrome Android összehasonlítását:
  • A Duck Duck Go több adatvédelmi beállítást kínál, más néven rugalmasan, hogy biztonságot érezzen a felhasználók számára az internetezés során. Nem csak, hogy ha megpróbálja az asztali verziót, ez a böngésző több adatvédelmi biztonsági funkciót kínál, például a megelőzést megosztása adatokat az Ön által megnyitott webhelyekkel, és biztonságosan tárolja az adatvédelmi beállításokat a felhőben is.

3. Könnyű VPN

A magánélet biztonságos böngésző használatával történő megőrzése és a magánélet ellopása mellett célszerű kombinált lépést tenni egy VPN használatával böngészés közben. VPN vagy Virtuális magán hálózat a hálózatok közötti kapcsolat, amelyet privát módon, egy nyilvános internetes hálózaton keresztül, egy adott szerver segítségével hajtanak végre.

A VPN Easy egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi VPN használatát, és egyidejűleg védi azokat az alkalmazásokat is, amelyeket a virtuális térben való böngészésre használ, beleértve a böngészőket és a YouTube-ot, sőt a közösségi médiát is.

  • Az alkalmazás első megnyitásakor azonnal látni fogja a lehetőségeket Csatlakozás. Ezenkívül a Csatlakozás opció alatt számos alkalmazás védett, ha VPN-en keresztül csatlakozik. Hozzáadhat olyan alkalmazásokat is, amelyeket védeni szeretne.
  • Azt tanácsolom, hogy csak olyan alkalmazásokat adjon hozzá, mint a WhatsApp, a LINE, a BBM vagy a Facebook, amelyek kiszolgáltatottak az információlopásoknak.
  • Ezután, mielőtt csatlakozik, először válassza ki azt a kiszolgálót, amelyet maszkként fog használni, hogy titokban tartsa IP-címét és az IP-címről követhető tartózkodási helyét.
  • Ha befejezte az alkalmazásvédelmet, folytassa Koppintson aCsatlakozás és válaszd rendben és ellenőrzőlista választás alapján Bízom ebben az alkalmazásban, mert ez az alkalmazás megbízható.
  • Nos, ha van, csak élvezze böngészés és letöltés anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy nyomon követi az IP-címét, ami információk és adatok lopásához vezethet.

4. Crypt4All Lite (AES)

Crypt4All Lite maga egy Android titkosítási alkalmazás a fájlok titkosításához, amely nagyon könnyen használható, de nagyon jó titkosítási biztonságot kínál. A titkosítás az információ bizonyos kódokká történő átalakítása, hogy az információk biztonságban legyenek. Ezeknek a kódoknak az elolvasásához visszafejtési folyamatra van szükség, vagy nevezhetjük a titkos kódok információvá történő visszaadásának folyamatának.

Az előnyök ilyenek, például, ha van titkos fájlja, akkor nem szeretné, ha mások elolvassák, csak titkosítsa és adjon hozzá egy jelszót. Később, ha újra el akarja olvasni a fájlt, egyszerűen dekódolja és írja be a csak Ön által ismert jelszót. A Crypt4All Lite alkalmazás meglehetősen bonyolult típusú leírást használ.

  • A letöltés után, amikor a főoldalon van, csak ki kell választania, hogy titkosítást vagy visszafejtést kíván-e végrehajtani. Itt csinálom először a titkosítást.
  • Először válassza ki a titkosítani kívánt fájlt, majd írja be a titkosítási jelszót, amelyet a visszafejtési folyamathoz használnak, és amikor rákattint Titkosítás.
  • Később a titkosított fájl kiterjesztése lesz .aes.
  • Most, miután a titkosítási folyamat befejeződött, próbálja meg visszafejteni a fájlt úgy, hogy először a kiterjesztésű fájlt keresi .aes a titkosítási eredmények megadják a titkosítási folyamat során használt jelszót.
  • Ezután válassza ki Dekódoljon és a titkosított fájlok visszaállnak a normális állapotba. Na igen, még egy dolog, te is tudsz megosztása az ikon kiválasztásával kiválasztott fájlt Ossza meg a jobb felső sarokban, és ha van olyan alkalmazásod, mint a PDF átalakító, megváltoztathatja azt a fájlt is, amelyet PDF-formátumra vált. Tegyük fel, hogy ha egyszer evezünk, akkor 2-3 szigetet túllépünk.

5. Biztonságos hívás

Az utolsó mély Android adatvédelmi alkalmazás lista ennek célja az Android-eszköz biztonságának és magánéletének fenntartása Biztonságos hívás. A névből láthatja? Igen, ez az alkalmazás olyan funkciókat kínál, amelyek megtarthatják a biztonságot és a magánéletet telefonálás közben.

  • Amikor először megnyitja ezt az alkalmazást, megkapja Biztonságos hívásazonosító amelyet hívások kezdeményezésére fognak használni. Ez a biztonságos hívásazonosító a másik személy Androidján látható lesz a mobiltelefonszám helyettesítőjeként.

  • Továbbá, ha telefonálni akar, a főoldalról lépjen a jobb szélső fülre.

  • Ezen a lapon mindössze annyit kell tennie, hogy megadja annak a személynek a biztonságos hívásazonosítóját, akit hívni szeretne, hogy szuper biztonságos hívást kezdeményezhessen, anélkül, hogy megérintené az érintést, és természetesen a mobiltelefon száma nem lesz látható.
  • Szüksége van további testreszabásokra? Csak próbáljon meg bejelentkezni Beállítások. Ebben a Beállítások menüben megteheti megosztása Biztonsági hívásazonosítóját, és kap egy speciális számot is, természetesen egy kis áldozattal.

  • Nem csak, hogy a jól ismert Android márkák telefonjellemzői, blokkolhatja és hívás elutasítása, hahaha, csak véletlenszerű telefonhívások esetén bosszantó valóban és hajlamos az információlopásra. Nem kell aggódnia, mert a mobiltelefon száma el van rejtve a biztonságos hívásazonosító mögött.

Ne feledje, hogy nagyon fontos az Android-eszköz védelme és a magánéletének megőrzése, és nem csak egy módszert használ, mert később, ha csak védelem nélkül engedi szabadon a magánéletét, előfordulhat, hogy más felek is rossz célokra használják. Használjon a fent leírt módszerek kombinációját, az alkalmazásvédelemtől, a böngészés biztonságától, az adatvédelemtől és a készüléken lévő fájloktól a biztonságig és a magánéletig, amikor telefonál.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found