Szüksége van víruskereső alkalmazásra egy Android okostelefonon? ez a válasz!

Az Android az egyik legnépszerűbb operációs rendszer a világon. Természetesen a vírustámadás biztonsági kérdése komoly aggodalomra ad okot. Szüksége van tehát egy Android okostelefonra, amelyet arra használ, hogy víruskereső alkalmazás legyen benne?

Adatok alapján Android sőt népszerű operációs rendszerré vált, amelyet majdnem 80 százalékban használnak az indonéz felhasználók tulajdonában lévő okostelefonok. Tehát az sem meglepő, ha az adatbiztonság kérdése gyakran nagy problémát jelent.

Sokan úgy gondolják, hogy erre a problémára az egyik megoldás az telepítsen egy víruskereső alkalmazást. Most ez valóban hasznos?

  • Hogyan hozzunk létre számítógép-pusztító vírust mindössze 1 perc alatt!
  • 5 veszélyes vírus / rosszindulatú program terjed a WhatsApp-on keresztül
  • Vigyázz, ez a 4 halálos idegen vírus a Földön van!

Az Android okostelefon használjon víruskereső alkalmazást?

Ez a kérdés néhány Android-felhasználó számára felcsendülhet. Még az is lehetséges, hogy amikor először használ egy Android okostelefont, az első telepítendő alkalmazás az víruskereső alkalmazás, mint a Kaspersky, az AVG, a Norton és így tovább, igaz?

Fotó forrása: techviral.net

Valójában egy víruskereső alkalmazás használata Androidon nem működik teljesen elhárítani a vírusokat tudod. Vagy akár azt is lehet mondani, hogy egyáltalán haszontalan, miért?

Jelentés a Quora, Siddharth Shankar a Kiberbiztonsági mérnök azt állítja, hogy az Android a legbiztonságosabb operációs rendszer, mert rendelkezik egy alap Linux Kernellel, amelynek van egy speciális neve Biztonsággal továbbfejlesztett Linux (SELinux).

Fotóforrás: addictivetips.com

Ráadásul szinte az összes Android-alkalmazást a JAVA programozási nyelv segítségével fejlesztik, amely a legbiztonságosabb, mert mélyen fut JAVA virtuális gép (JVM) amely a módszer segítségével izolálja a futó alkalmazást Homokozó.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nem vírus! Android malware, amelyre figyelni kell

Shankar azt is kifejtette, hogy inkább az Android-felhasználóknak kellene legyen óvatosabb az Android rosszindulatú programjaival szemben nem pedig vírus. Ennek oka, hogy a rosszindulatú program olyan rosszindulatú program formájában jelenik meg, amelynek célja a használt eszköz károsítása.

Fotó forrása: wccftech.com

Kezdve személyes adatok, jelszavak, számlaszámok vagy helyek nyomon követésétől a felhasználó tudta nélkül. Most, hogy tisztában legyünk ezzel az Android malware programmal, van néhány megelőző lépés elvégezhető, beleértve:

  • Ne telepítsen olyan alkalmazásokat, amelyek kívül vannak a hivatalos szolgáltatáson, nevezetesen Google Play Áruház,
  • Mindig figyelj engedély az alkalmazás az okostelefonra történő telepítés előtt kérte,
  • Ne lépjen be pornográf weboldalak, és
  • Ne kattintson rá gyanús link, például promóciók a WhatsApp-on vagy e-mailben.

Most ez a válasz arra a kérdésre, hogy telepítenie kell-e víruskereső alkalmazást egy androidos okostelefonra. Azok számára, akik továbbra is aggódnak, használhat egy Android víruskereső alkalmazást okostelefon-támogató alkalmazásként srácok.

Térjünk vissza a választáshoz, rendben!

Olvassa el a cikkeket is Vírus vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found