12 legpazarlóbb kvóta alkalmazás, anélkül, hogy tudnád

Tudja, hogy néhány vagy sok alkalmazás olyan gyorsan felszívja a kvótát? Itt az ApkVenue elmondja az Android 12 legpazarlóbb kvóta alkalmazását.

Ön felhasználó okostelefon vagy Android modul természetesen elkényeztetve a rendelkezésre álló alkalmazások millióival, azok funkcióival és felhasználásaival. A létező különféle előnyök közül azonban nem kevés alkalmazás „kínozza”.

Rájöttél erre rengeteg alkalmazás ki szívja fel ilyen gyorsan az internetes adatkvótádat, vagyis pazarló kvótádat? Itt van 12 kvóta pazarló alkalmazása az Androidon a C-net kutatás eredményei.

  • 20 legjobb Android kamera alkalmazás 2020 | Photo Add Cool!
  • 10 legjobb csevegőalkalmazás 2020 for Android | Biztonságos és ingyenes!
  • A legújabb Android-alkalmazások listája 2019 | Meg kell próbálnod!

10 legpazarlóbb kvóta Android-alkalmazás

Gyakran úgy érzi a kvóta gyorsan elfogy annak ellenére, hogy az okostelefon használati szokása normális? Talán nem a minta a hibás, hanem azért, mert az alkalmazás valóban pazarolja a kvótákat 12 alkalmazás alább.

1. Facebook

Ki ne ismerné ezt az alkalmazást, amelyet Mark Zuckerberg készített? Szinte mindenkinek, aki ismeri az Internetet, van fiókja Facebook. Akkor rájössz, hogy ez a közösségi hálózati alkalmazás ezek közé tartozik extravagánsabb?

A Facebook újításainak legfrissebb szolgáltatásai valójában az egyikévé tették a leginkább extravagáns Android-alkalmazás. A példa az automatikus lejátszás az álnév kezdőlapján található videók takarmány Ön. Lehetséges jellemzők a videó automatikusan forog anélkül, hogy rákattintana, ez bizony könnyebben felszívja a kvótánkat

Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS

2. Instagram

Ez az egyetlen alkalmazás természetesen az egyik közösségi média legnepszerubb Most. A szinte megérintő aktív felhasználók száma bizonyítja 50 millió Indonéziában. Ez a szám természetesen tartalmazza az Instagram-fiókot is, igaz?

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Az Instagram jellemzői tovább növekszik, miután kezdetben csak fényképfeltöltő alkalmazás volt, most ez az egy alkalmazás valóban viszonylag nagy internetes adatokat fogyaszt. A Facebookhoz hasonlóan, amely lehetővé teszi a videók lejátszását automatikusan szintén az egyik tényezővé teszi, amely pazarlóvá teszi ezt az alkalmazást.

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

3. Netflix

Ez az alkalmazás az egyik kedvenc és mindenkinek kötelező film- és tévésorozat-szerető. Bár sokan választják a hozzáférést Netflix a WiFi, azaz ingyenes internet használatával, bizonyos helyzetek néha arra kényszerítenek minket, hogy nézzünk, bár nincs WiFi. Biztosan így lesz felszívja a kvótát gyorsan.

Apps Entertainment Netflix, Inc. LETÖLTÉS

4. Snapchat

Olyan alkalmazás, amelyet megalakulása óta funkcióknak szántak Snap álnév töltsön fel egy rövid videót természetesen elég nagy adatmennyiséget igényel. Különböző új funkciók hozzáadásával az egyes frissítésekbe a Snapchat minden bizonnyal ezek közé tartozik Az Android alkalmazás a legpazarlóbb kvóta.

Snapchat Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

5. Spotify

Egy alkalmazás zene streaming Kiderül, hogy a legnépszerűbbek az alkalmazás osztályába tartoznak, amelyek miatt rövidre tudsz jönni, tudod. Igen, Spotify olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a legjobb minőségű zene meghallgatását, valójában neked is szükséged van rá kvóta összege a nagyot.

Töltse le a Spotify videó- ​​és hangalkalmazásokat

6. Twitter

Mint a Facebook és az Instagram, Twitter az egyik legrégebbi közösségi hálózat, amely népszerű és a rajongók által széles körben használják szocializálódott. Jellemzők automatikus lejátszás nak nek élőadás akkor egy a legnagyobb tényező az adatok kiszívásában.

Közösségi alkalmazások és Twitter-üzenetek LETÖLTÉS

7. YouTube

Határozottan kitalálhatja, miért tartozik ezek közé az egyik alkalmazás kvóta pazarló alkalmazásajobb? Az összes szükséges videót tartalmazza, amelyet meg akar nézni, a YouTube eléréséhez minden bizonnyal nagy mennyiségű kvóta szükséges. Ezért sokan úgy döntenek, hogy csak akkor csatlakoznak ehhez az alkalmazáshoz, ha csatlakoznak a WiFi-hez.

Apps Videó és Hang Google Inc. LETÖLTÉS

8. Google Chrome

Emlékezik Google Chrome egy böngészőalkalmazás, más néven internetes böngészés, így nem csoda, hogy sok kvótára lesz szüksége a szabad böngészéshez. Különösen, ha elfoglalt vagy böngészés, anélkül, hogy észrevennéd, hogy költöttél nagy mennyiségű adat.

9. UC böngésző

kívül KrómValójában ez az egy böngésző egyben több kvótát is igénybe vesz, mint a többi. Bár érdekesnek tűnik, a (z) címen elérhető szolgáltatások UC böngésző valójában a kvóták pazarlásaként is besorolják.

UCWeb Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

10. Android natív böngésző

Különböző márkájú Android okostelefonok vannak natív böngésző más néven az alapértelmezett böngésző. Vigyázzon, ha megszokta a böngésző használatát, mert kiderül, hogy az alapértelmezett böngésző is beleértve a pazarló kvótát.

11. Útvonal

Annak ellenére, hogy ez már nem olyan népszerű, mint más közösségi média, például az Instagram vagy a Facebook, a hűséges felhasználók továbbra is az Útvonalra támaszkodnak megosztása amit csak akarnak. Nem tagadható, hogy ez az egy közösségi média is szerepel benne az egyik legpazarlóbb kvóta. Igen, különféle fotók olyan videókba, amelyek feltölthetők és lejátszhatók ebben az alkalmazásban, természetesen nagy mennyiségű kvótát szívnak fel.

Apps Social & Messaging Path, Inc. LETÖLTÉS

12. HOOQ

Csakúgy, mint a Netflix vagy hasonló alkalmazások, a HOOQ is egy olyan szolgáltatás, amely szolgáltatásokat nyújt folyam különféle tévésorozatok vagy filmek, amelyeket szeretne. Annak ellenére, hogy az előfizetésért külön díjat számítanak fel, akkor is meg kell fizetnie érte minden alkalommal, amikor megteszi folyam. Szó sincs róla, a szükséges kvóta mennyisége bizonyára nem kevés.

Apps Entertainment HOOQ LETÖLTÉS

Ez az 12 legpazarlóbb kvóta-kérelem amelyet még így is széles körben használnak az Android-felhasználók. Ön is a fenti alkalmazás felhasználói közé tartozik? Ha igen, hogyan sikerül menteni a kvótát? Közvetítés a megjegyzések oszlopon keresztül igen.

Olvassa el a cikkeket is Kvóta vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found