Ez az! 10 legjobb kémalkalmazás androidon

A legjobb kémalkalmazás az Android-on, amellyel kémkedhet az emberek ellen, valamint megvédheti magát az ütéstől.

Lenyűgözött valaha a filmekben való hűvös cselekvés kém (kém), mint a James Bond-filmek, a "The Bourne", a "Kingsman" stb.? Ezek a filmek egy profi kém történetét mesélik el, akinek cselekedetei elkápráztatják a kuncogást. Nem lehetetlen, miután megnézted, a kémré válás vágya hívják fel. Ha igen, akkor az ApkVenue tippeket mutat be, hogyan válhat igazi kémvé egy Android alkalmazás segítségével.

Az Androidon találhatók a legjobb kémalkalmazások, amelyek segítségével kémkedhet az emberekkel, valamint megvédheti magát a koppintástól. Nem vicces kémnek lenni, de más emberek szemében. A Tech Viral jelentése szerint az alábbiakban felsoroljuk az alkalmazásokat:

  • Tippek profi kémré váláshoz az Android használatával
  • Ez az 5 kifinomult technológia segít meglátni, amit nem lát

Itt vannak a legjobb kémalkalmazások az Androidon

1. Spy Camera OS 3 (SC-OS3)

Töltse le az alkalmazás termelékenységi SCOS csapatát

Spy Camera OS 3 (SC-OS3) az Android egyik legjobb kémalkalmazása. Az alkalmazással kém ezt megragadhatja a pillanatot őszinte mások tökéletesen anélkül, hogy az érintett személy észrevenné őket.

Érdekes módon a Spy Camera OS képes a háttérben futni. Ennek eredményeként rögzítheti az emberek tevékenységét, miközben más tevékenységeket végez, például böngészést vagy csevegés. Tehát garantált, hogy akció közben nem fog elkapni.

2. Fülügynök

Az alkalmazások termelékenysége felülmúlja az alkalmazásokat LETÖLTÉS

A legjobb kémalkalmazás az Androidon Fülkém Ez akkor hasznos, ha hangokat vagy mások csevegését rögzíti, még akkor is, ha a hangerő alacsony. Ezzel az alkalmazással elhelyezheti a telefont egy másik helyiségben, és koppintson a beszélgetésükre a segítségével kézibeszélő Bluetooth.

Valójában ez az alkalmazás rögzíti a hangodat, majd felerősíti a felvétel eredményeit. Ezután tisztázza a hangra fókuszálva. Hogy, elég ijesztő, nem?

3. IP Cam Viewer Lite

Robert Chou Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

CCTV (zárt körű televízió) térfigyelő kamerák felhasználói számára az alkalmazás IP Cam Viewer Lite nagyon hasznos lesz. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a CCTV videofelvételek kémlelését vagy monitorozását, bárhol is használjon Android okostelefont.

Csak kapcsolatot kell létesítenie a használt kamera és az IP Cam Viewer Lite alkalmazás között. Tehát maximalizálhatja a CCTV kamerák használatát. Te is megteheted export vagy import Mindenféle CCTV kamera.

4. Automatikus hívásrögzítő

Alkalmazások termelékenysége Appliqato LETÖLTÉS

Ahogy a neve is mutatja, alkalmazás Automatikus hívásrögzítő minden bejövő telefonhívást automatikusan rögzít. Továbbá beállíthatja, hogy mely hívásokat rögzítse és melyeket hagyja figyelmen kívül.

Ezenkívül meghallgathatja a felvételt, hozzáadhat jegyzeteket és megoszthatja azokat. Igen, ez az alkalmazás integrálva van Google Drive és Dropbox. Tehát elmentheti a hívásfelvételeket a felhő tárhelyére. Most a Pro verzióban beállíthatja, hogy bizonyos névjegyekről érkező hívások automatikusan, sőt automatikusan mentésre kerüljenek felhő.

6. Anti Spy Mobile

Termelékenység Kémelhárító mobilalkalmazások LETÖLTÉS

Ha a fenti alkalmazás kémkedésre szolgál, akkor az alkalmazás Anti Spy Mobile ez megvédi a kémkedéstől. Talán igaz, az Android okostelefonunk telepítve lett kémprogramok és nem tudjuk. Ezért a legjobb módja annak, hogy megtudja, és biztos abban, hogy telepíti ezt az alkalmazást. Tehát elvégezhet egy vizsgálatot és eltávolíthatja az alkalmazást kémprogramok az Androidodon, ha van ilyened.

7. Rejtett szem

Midas Ensemble Technologies Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Kíváncsi voltál már arra, hogy ki próbált bekukucskálni az okostelefonodra, amikor távol voltál? Lehet, hogy barátai vagy családtagjai megpróbálták kinyitni az okostelefont, annak ellenére, hogy nem ismerik a kombinációt Jelszó amit használtál.

Jól, Rejtett szem a legjobb kémalkalmazás az Androidon, amely képeket készít az emberekről, amikor megpróbálják kinyitni a telefont. Beállíthatja azt is, hogy aktiválja a riasztást, amikor valaki saját tudta nélkül megpróbálja kinyitni a telefont. Nagyon klassz, igaz?

8. AppLock

Antivírus és biztonsági alkalmazások DoMobile Lab LETÖLTÉS

AppLock a legjobb kémalkalmazás az Androidon, amelyet Android-alkalmazászár létrehozására használnak, hogy ne bárki nyissa meg. A magánélet védelme a Jelszó, minták, akár ujjlenyomatok is. Az AppLock különféle alkalmazásokat zárolhat, például Facebook, WhatsApp, Galéria, Messenger, SMS, Névjegyek, Gmail, Beállítások, bejövő hívások és más alkalmazások. A lényeg az illetéktelen hozzáférés megakadályozása és a magánélet fenntartása.

9. Hívások automatikus elrejtése

Apps Produktivitás Androidream LETÖLTÉS

Minden bejövő és nem fogadott hívás, amely személyes kapcsolatokból származik, automatikusan el lesz rejtve. Ebből kifolyólag, Hívások automatikus elrejtése magasabb szintre emeli a magánéletét. Tehát senki sem fog tudni lopni tőled információkat.

9. Truecaller - Hívófél-azonosító és letiltás

Alkalmazások Termelékenység Valódi szoftver Skandinávia AB LETÖLTÉS

Alkalmazás Truecaller lehetőséget nyújt ismeretlen hívók azonosítására és a nem kívánt hívások blokkolására. Láthatja az emberek nevét és fényképét, még akkor is, ha nincsenek elmentve a telefonkönyvébe.

10. Figyelje a hívás SMS helyét

Alkalmazás Spy Monitor hívás SMS helye Ez lehetővé teszi, hogy távolról kémkedjen a bejövő SMS-ek, fényképek, tartózkodási hely, telefonhívások és még sok minden más megfigyelésére egy Android-eszközön. Igen, telepítheti a barátja Androidjára, hogy mindig megbizonyosodjon róla, hogy nem kavar. Ne feledje, hogy te sem lehet birtokos. Hehehe.

Ezek a 10 legjobb kémalkalmazás az Androidon és a legjobb kémelhárító alkalmazások az Androidon. Hogyan készen áll arra, hogy megbízható kém legyen? Adja hozzá a megjegyzések oszlopba, ha van ilyen kém alkalmazás a támaszod!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found