hogyan lehet a xiaomi 4g jelet felerősíteni további alkalmazás nélkül

Xiaomi mobiltelefonjának problémája van egy instabil jelzéssel? Így erősítheti meg a Xiaomi mobiltelefonjának jelét további alkalmazások nélkül. (100% működik)

Jel fontos tényező az okostelefonok számára, hogy továbbra is kapcsolódjanak az adathálózathoz. A gyenge és instabil kapcsolat mindenképpen irritálni fogja Önt, különösen, ha rossz jelzésű helyen tartózkodik.

Tehát az egyik legjobb lépés a mobiltelefon jelének megerősítése, srácok.

Azok számára, akiknek jelzési problémái vannak a Xiaomi okostelefonokkal, itt van az ApkVenue hogyan lehet megerősíteni a 4G jelet a Xiaomi mobiltelefonokon további alkalmazások nélkül. Meg kell próbálni!

Hogyan lehet megerősíteni a 4G jelet a Xiaomi telefonos tárcsázójával?

Az ApkVenue tapasztalatai szerint a legtöbb MIUI bázissal rendelkező Xiaomi okostelefon nem csak egy hálózat zárolásának lehetőségét kínálja.

3 választási lehetőség van, nevezetesen 4G prioritás, 3G prioritás, és Csak 2G (energiatakarékos).

  • Az első alkalommal a menüt az alkalmazáson keresztül érheti el tárcsázó gépeléssel ##4636##. Most a Xiaomi okostelefon automatikusan belép a menübe Telefon információ.

Hogyan lehet megerősíteni a Xiaomi mobiltelefon-jelét más módon

1. lépés - Nyissa meg a beállításokat

  • A fenti módszeren kívül a Beállítások segítségével is elérheti, majd navigálhat a menübe A Mobilról. Ezután nyomja meg legalább 3-szor a gombot Belső memória hogy elérhesse a menüt Telefon információ.

2. lépés - Válassza ki a telefon adatait

  • Ezután válassza a Telefoninformációk menüt. Ha 2 SIM-kártyát használ, válassza ki például, hogy melyik SIM-kártya csatlakozik az internethez Koppintson aTelefonos információk 2.

3. lépés - Szükség szerint módosítsa a hálózatot

  • Ezután kapcsolja be Állítson be egy preferált hálózati típust és változtassa meg Csak LTE. Ezt követően nyomja meg kétszer a Vissza gombot az eredeti képernyőre való visszatéréshez. Ennek eredményeként a Xiaomi okostelefon mostantól a 4G LTE hálózatra van zárva, srácok.

Most így erősíthetjük meg a Xiaomi mobiltelefon jelét további alkalmazások nélkül. Most már nem kell aggódnia a kifogyó 4G jel miatt. A fenti módszer a Xiaomi kivételével más okostelefonokon is gyakorolható.

Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Xiaomi vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found