nézd meg a coco (2017) teljes filmet

Tényleg meg akarja nézni a Disney Pixar Coco (2017) című filmjét, de zavarban van hol? Ne aggódjon, csak nézze meg az ApkVenue erről szóló cikkét

Az animációs filmek egyet jelentenek a gyermekekkel. Az átadott üzenetek és jelentések azonban egyetemesek, így bárki, aki figyeli őket, megemésztheti őket.

Hasonlóképpen az animációs filmmel is Coco (2017), a stúdiók közötti együttműködés eredménye Pixar és Disney. A film megtekintése közben nevetni és sírni fognak.

Érdekel a Coco-filmben szereplő történet izgalma? Hallgassa tovább ezt a Jaka cikket, banda!

Szinopszis Film Coco (2017)

Miguel Riviéra egy mexikói fiú, aki boldog családjával él. Miguelnek arról van álma, hogy híres zenész legyen.

Sajnos a Riviera család annyira utálja a zenét. Valójában, valahányszor valaki a háza előtt zenélt, Miguel nagymamája azonnal mérges lett.

Miguel azt is megtudja, miért gyűlöli annyira a családja a zenét, amikor maga Miguel is tehetséges a zenéhez. Mint kiderült, dédapja zenész volt.

Dédapja azonban örökre elhagyta családjukat, hogy zenészként kövesse álmát, és soha nem tért vissza.

Ezért a Riviera család annyira utálja a zenét. A zene emlékeztet Miguel dédapjára, aki elmenekült a családja elől.

Egyszer Miguel elmenekült a házból, mert nem tudott zenélni.

Egyébként abban az időben halálfesztivál volt Mexikóban, amelyről azt gondolják, hogy ez az az idő, amikor a szellemek átjutnak az emberi világba.

Miguel ellopja az elhunyt gitárját Ernesto de la Cruz, bálványa és leghíresebb mexikói zenésze. Úgy véli, hogy Ernesto de la Cruz a nagyapja.

A gitár ellopása következtében eltévedt a halál világában. Hogyan téved el Miguel története? Nézd meg te magad, banda!

Érdekes tények a Coco-ról (2017)

Annak érdekében, hogy még kíváncsibb legyél, és alig várod, hogy megnézhesd a Coco filmet, az ApkVenue érdekes tényeket mond el erről az animációs filmről.

  • A filmben megjelenő narancssárga virágok virágok Azték körömvirág. Ezt a virágot mindig a halál fesztiválján használják (Dia de Muertos) Mexikóban.

  • Ennek a filmnek olyan témája van, amelyet Kínában tilos bemutatni. A kínai filmcenzorokat azonban annyira meghatotta ez a film, hogy engedték sugározni.

  • Amikor Mexikóban bemutatták, ennek a filmnek üteme volt Bosszúállók (2012) mint Mexikó legnagyobb bevételt hozó filmje.

  • A Coco a leghosszabb animációs film a pénztár 1. helyén.

  • Miguel csak gitározzon és ne énekeljen. Azonban, Anthony Gonzalez, Miguel hangszínésze tehetséges énekes. Végül Miguel a Coco című filmben énekel és gitározik.

  • A halál világának megjelenését a Coco filmben egy mexikói város ihlette Guanajuato, amely sok színes házat tartalmaz a hegyekben.

Nézd meg a Coco filmet (2017)

InformációKókuszdió
Vélemények (véleményezők száma)8.4 (295,381)
Időtartam1 óra 45 perc
MűfajAnimáció, kaland, család
Kiadási dátum2017. november 22
RendezőLee Unkrich, Adrian Molina
JátékosAnthony Gonzalez, Gael Garc a Bernal, Benjamin Bratt

Miután elolvasta az összefoglalót és érdekes tényeket, és megnézte a Coco (2017) film előzetesét, bizonyára alig várja, hogy megnézze ezt a filmet.

Ne aggódjon, az ApkVenue készített egy speciális linket azok számára, akik meg akarják nézni az alábbi Coco (2017) filmet.

>>> Nézd meg Coco (2017) <<<

Ez volt Jaka cikke a 2017-ben megjelent Coco-filmről. Izgalmas és megható egyszerre, ugye, banda?

Milyen filmet szeretnél látni legközelebb? Írja meg válaszát a megjegyzések rovatba, igen!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found