7 legjobb android átlátszó kameraalkalmazás 2020

Van egy áttetsző kamera alkalmazás, tudod. Ezúttal az ApkVenue áttekinti az Androidon a legjobb átlátszó kameraalkalmazások listáját (frissítés 2020).

Alkalmazás átlátni a kamerán vitathatatlanul az egyik egyedülálló Android-alkalmazás, amelyet ma is sok ember, bandák keresnek.

Ezzel az alkalmazással kihasználhatja a funkciókat átlátszó kamera aka átlátszó és a test szerveinek láthatatlansági kamerája adott esetben Röntgen.

De a kérdés az, "Valóban létezik egy átlátszó kameraalkalmazás az Android számára, amely eredeti?". Vagy egyszerűen csak csíny és Félrevezetés csak?

Tehát a kérdés megválaszolásához az alábbi ApkVenue áttekintette a gyűjteményt a legjobb átlátszó kamera alkalmazás az Android számára amelyet az alábbiak szerint kipróbálhat.

A legjobb áttetsző kameraalkalmazások Androidra, valóban eredeti?

Átlátszó kameraalkalmazással felfegyverkezve egyedi fényképeket készíthet vagy videókat szerkeszthet ruhákon, emberi szerveken, állatokon vagy más tárgyakon lévő átlátszó tárgyakkal.

Használhatja ezt az eredeti, áttetsző alkalmazást az Android számára, hogy szórakozzon barátaival, így az Ön által használt Android telefon még kifinomultabbnak tűnik.

Akkor mi a helyzet az Android számára legjobb átlátszó kamera minőségével? Aki kíváncsi, nézze meg!

1. Moosejaw X-Ray (legjobb in-Wear kamera Androidra)

Fotóforrás: play.google.com

Mooseejaw X-Ray a legjobban áttekinthető kameraalkalmazás az Android számára a női és férfi fehérneműk megtekintéséhez.

Nos, maga a Moosejaw X-Ray alkalmazás csak akkor használható, ha van Moosejaw magazin, nyomtatott és digitális változatban egyaránt.

Csak akkor, ha a fényképezőgépet a Moosejaw által készített katalógusok vagy folyóiratok egyikére irányítja, azonnal láthatja, hogy a modell milyen fehérneműt visel.

Az Android számára a legjobb ruhák átlátszó alkalmazását a Google Playről szereztük be, de továbbra is telepítheti az APK fájl segítségével.

RészletMoosejaw röntgen
FejlesztőUkAPPSCITY
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret3,1 MB
Értékelés3.5/5 (A Google Play)

Töltse le a Moosejaw X-Ray-t itt:

Marxent Labs Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

2. Röntgen teljes test tréfa

Fotóforrás: play.google.com

Ha más alkalmazások csak bizonyos testrészeket tudnak beolvasni, Röntgen teljes test tréfa annak a személynek a teljes testét jeleníti meg, aki vagy letapogatás, tudod.

Kamera Röntgen szkenner Ez megjeleníti a célszemély belső szerveit koponya formájában, tetőtől talpig.

Működése meglehetősen egyszerű. Csak választania kell sablon megfeleljen a barátjának, és átvizsgálja a csontvázat. Nagyon könnyű, igaz?

RészletRöntgen teljes test tréfa
FejlesztőStarApps7
Minimális OSAndroid 2.3 és újabb
Méret26 MB
Értékelés3.2/5 (A Google Play)

Töltse le a röntgen teljes test tréfáját itt:

X-Ray Full Body Tréfa a Google Play Áruházon keresztül

3. Testszkenner tréfa

Fotóforrás: play.google.com (Töltse le az eredeti Android átlátszó kamera alkalmazást!)

Test Scanner Tréfa egy átlátszó kamera alkalmazás, amely képes megjeleníteni a test összes csontvázat, beleértve azokat a szerveket is, mint a szív, a tüdő és mások.

Ezzel a Body Scanner Tréfa alkalmazással tréfálhatja meg barátait azzal, hogy láthatja, mi van a testükben.

Igen, a Body Scanner Tréfa az egyik átlátszó kameraalkalmazás, amelyet tiltottak a Google Playen. Azonban akkor is Letöltés az alábbi linken keresztül. Nagyon egyedi, igaz?

RészletTest Scanner Tréfa
FejlesztőÉlő multiplayer játék
Minimális OSAndroid 3.0 és újabb
Méret3,4 MB
Értékelés3.0/5 (A Google Play)

Testszkenner tréfa letöltése itt:

Apps Photo & Imaging porrassoft LETÖLTÉS

Egyéb áttetsző kameraalkalmazások ...

4. Xray szkenner kamera effektus

Fotóforrás: play.google.com

Azok számára, akik effektusokkal szeretnének fényképeket készíteni Röntgen, van egy alkalmazás is Xray szkenner kamera hatása akiknek remek fotói vannak.

Itt nem lehet ruhákat vagy szerveket átvizsgálni. De mégis létrehozhat fekete-kék fotóhatást Röntgen, itt.

Ha érdekel kipróbálni, megteheti Letöltés ez a legjobb átlátszó kamera Androidra a következő linken keresztül, banda.

RészletXray szkenner kamera hatása
FejlesztőBorken úr
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret2,6 MB
Értékelés3.4/5 (A Google Play)

Töltse le az Xray Scanner kamera effektust:

Xray Scanner Camera Effect a Google Play Áruházban

5. Xray Scanner Tréfa

Fotóforrás: play.google.com (Az átlátszó kamerák eredményei az Android telefonok számára alkalmasak barátainak tréfálkozására.)

Xray Scanner Tréfa az eredeti áttetsző alkalmazás, amely megmutatja a test belső szerveit. Az Xray Scanner Tréfa használata szintén nem nehéz, banda!

A trükk az, hogy az androidot a bal kezébe helyezheti, majd kinyitja az Xray Scanner Tréfát, majd tetszés szerint megdöntheti az Android telefont.

Állítsa be a kamera és a kéz helyzetét, amíg a helyzet nem felel meg a képernyőn megjelenőnek. Ez a legjobb átlátszó kamera az Android APk számára csak a röntgen eredmények kitalált változatát jeleníti meg.

Ez az Xray Scanner Tréfa valóban szórakozásból, bandákból készült, és természetesen ez lehet az alapja a barátaival való vicces vicceknek.

RészletXray Scanner Tréfa
Fejlesztőporrasoft
Minimális OSAndroid 2.3 és újabb
Méret3,7 MB
Értékelés3.3/5 (A Google Play)

Töltse le az Xray Scanner Tréfát itt:

Apps Photo & Imaging porrassoft LETÖLTÉS

6. Xray szkenner kamera (láthatatlansági kamera alkalmazás a Play Store által tiltott)

Fotóforrás: play.google.com

Nem sokban különbözik az Xray Scanner Tréfától, egy átlátszó kameraalkalmazástól Xray szkenner kamera testének szerveinek átvizsgálására is használható.

Kezdve olyan testrészektől, mint a lábak, a mellkas, a fej és még sok más, amelyet egyedül felfedezhet, és természetesen szórakoztatóbb lesz, ha barátaival együtt használja.

Az alkalmazás által bemutatott képek eredményei szintén teljesen egyértelműek, a bemutatott csont alakja tisztán és tisztán látható lesz.

Kíváncsi vagy kipróbálni? Természetesen nincs semmi bajod Letöltés Android átlátszó kamera APK, amely nincs a Google Play Áruházban, az alábbi linken, banda!

RészletXray szkenner kamera
FejlesztőForU Navenn
Minimális OSAndroid 2.3 és újabb
Méret4 MB
Értékelés3.3/5 (A Google Play)

Töltse le az Xray szkenner kamerát innen:

Fotó- és képalkotó alkalmazások ForU Naveen LETÖLTÉS

7. Xray szkenner állatok

Fotóforrás: play.google.com

Nem elégedett azzal, hogy milyen kameraalkalmazást választ, amely átlátja? Próbálja ki az Xray Scanner Animals csapatát!

Az emberi test tárgyain kívül alkalmazásokat is használhat Xray szkenner állatok hogy megtudja a körülötted lévő állatvázakat.

Ez az átlátszó fényképezőgép-alkalmazás kiválóan alkalmas barátaival való szórakozásra, amikor sok állat barangol a környezetében.

Ez az egyedülálló fényképezőgépes APK valóban kimondottan az állatok csontjait jeleníti meg, például a kedvtelésből tartott macskát vagy kutyát, bandákat. Nagyon érdekes, igaz?

RészletXray szkenner állatok
FejlesztőAndroid Tréfa és játékok
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret3,1 MB
Értékelés2.4/5 (A Google Play)

Töltse le az Xray szkenner állatokat itt:

Xray Scanner Animals a Google Play Áruházban

Intermezzo: Valóban létezik eredeti, áttetsző kamera alkalmazás?

Fotóforrás: xiaomitoday.com (Végül azt válaszolták, hogy nincs átlátszó kamera alkalmazás Android telefonokhoz, igaz?)

Akik elolvassák ezt a cikket, megkérdezhetik: - Tényleg van egy átlátszó kamera alkalmazás? vagy "Van natív átlátszó kamera alkalmazás az Android számára?".

Ha tudni akarod, a valódi válasz egyértelmű SEMMI , banda. És bár természetesen ennek a szolgáltatásnak a megvalósítása meglehetősen költséges költségeket és felszerelést igényel.

Mint arról az ApkVenue az oldalon keresztül beszámolt Quora, ami megmagyarázza, hogy jelenleg még a legjobb kamerával rendelkező mobiltelefon sincs felszerelve hardver amely még az ultraibolya sugarakat is képes rögzíteni Röntgen.

Valójában az infravörös spektrum rögzítéséhez speciális mobiltelefonra van szükség CAT S60 amely jellemzőkkel van ellátva FLIR hőkamera.

Ami azt jelenti, hogy élvezze a mobiltelefont ezzel a funkcióval, 8-12 millió IDR-től kezdve, bandánként kaphatja meg.

Tehát a fent látható átlátszó kamera alkalmazások köre is szórakozás vagy alkalmazások csíny puszta úgy készült, hogy tréfálhassa barátait. Megmagyarázni?

Tehát ezek a legjobb átlátszó kameraalkalmazások az Android telefonokhoz, amelyekkel megpróbálhatja tréfálni barátait, bandáját.

A legjobb átlátszó kameraalkalmazás az Android számára csak tréfa és nem valóságos, mert ha valós, akkor sérti a mobiltelefon-felhasználók adatvédelmi irányelveit.

Ne feledje tehát, hogy a fenti alkalmazási kör csak szórakozás. Azoknak, akik már gondolkodnak "Furcsa, furcsa" kezdettől jobb, ha siettet és meggondolja magát! Sok szerencsét.

Olvassa el a cikkeket is Kamera alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.