7 szadista gore anime, első pillantásra aranyos kiderül, hogy émelyít!

Szereted a szadista és véres animéket? Ellenőrizze itt a listát, ki ismeri kedvenc gore-anime-ját!

Kinek van hobbija a legjobb anime sorozatokat nézni? Az idők fejlődésével egyre több anime készül, és a műfajok egyre változatosabbak.

De nyilvánvalóan van egy műfaj, amely ugyan hátborzongató, mégis elég nagy a közönség iránti érdeklődés, nevezetesen gore anime. Nos, ezúttal az ApkVenue tárgyal 7 legszomorúbb gore-anime, ami rosszul érzi a gyomrod. Nézze meg az alábbi értékeléseket!

Anime Gore Legszomorúbb ajánlások

Az anime gore egy anime, amely szinte minden epizódban szadista és véres jeleneteket jelenít meg.

Annak ellenére, hogy ezt az animét sokan elkerülik, mégis sok ezer ember szereti. Anélkül, hogy elhúzódna, itt van a lista!

1. Blood-C (2011)

A Blood-C az egyik gore műfaji anime, amelyet meg kell nézned. Anime, amely valaha belépett CLAMP Crossover Ez Saya Kisaragi, egy közönséges lány történetét meséli el, aki gyakran gondatlan.

Egy napon örökös kardot kapott a paptól, amelyet megígért, hogy felszámolja a falu összes szörnyét.

Innentől kezdve különféle véres konfliktusoknak lehet tanúja. Annak ellenére, hogy első pillantásra ez az anime aranyosnak és imádnivalónak tűnik!

2. Deadman Wonderland (2011)

Megjelent 2011-ben, anime témájú túlélés Ez egy Igarashi Ganta nevű diák történetét meséli el. Azzal vádolják, hogy ő volt a főszereplője annak a gyilkosságnak, amely 29 saját barátját ölte meg.

E vád miatt a Deadman Wonderland nevű helyen vették őrizetbe. Első pillantásra a hely elég kellemes élni.

De mindennek mögött a Deadman Wonderland a túlélés helye, ahol minden lakó megöli egymást a túlélés érdekében. Elborzadva!

3. Basilisk (2005)

Ez a gore műfajú anime 2 ősi klán történetét meséli el Japánban, amelyek évszázadok óta harcoltak, amíg egy írásos megállapodás "lehűtött" a konfliktus.

Több száz évvel később Oboro ninja Iga Tsubagakure-ból és Gennosuke Kouga Kouga Manjidaniból szerelmes lettek egymásba. Figyelembe véve a két klán vezetésének örökös pozícióját, házasodni készültek, és egyesítették a két klánt.

Sajnos sok olyan konfliktus van, amelyet át kell élniük ezen álom elérése érdekében. Nem ritkán vért kell ontani, és életeket veszítenek.

4. Elfen Lied (2004)

Első pillantásra nem veszi észre, hogy ez az anime gore műfaj. A karakterek ugyanis egy pillanat alatt viccesek és érdekesek.

Ez az anime egy Lucy nevű karakter történetét meséli el. A mutált emberek közé tartozik, és hatodik érzékereje van. Van azonban egy szörnyű pszichotikus oldala.

Ezt jól szemléltette, amikor elmenekült a laboratóriumból, ahol tartózkodott. Az összes laboratóriumi tisztet és őrt lemészárolta, amíg a hely vérrel meg nem telt.

5. Gyilkosság hercegnő (2005)

Ez az anime a Forland Királyság történetét meséli el, amelyet vad szörnyek támadnak meg. A király megsebesült, míg Alita koronahercegnőnek egy másik helyre kellett menekülnie.

Később stratégiát fog kötni a megmaradt emberekkel, hogy visszaszerezze királyságát az ellenfél kezéből.

A csata során mindenhol vért fog látni, különösen a szörnyeket, amelyek támadni készülnek a hercegnőre és választott népére.

6. Higurashi no Naku Koro ni (2007)

Szerinted aranyos és imádnivaló ez az anime? Kérjük, gondold át, amikor meglátod azokat a jeleneteket, amelyek véreznek és hányingert okoznak a gyomrodban.

Ez az anime egy pszichológiai horroráma, amely egy megragadó, mégis szadista thrillerbe burkolt. Másik címe: "Amikor sírnak", ez az anime egy rémes gyilkossági eset történetét meséli el, amely egy faluban történt 1983-ban.

Később rengeteg szadista és szörnyű jelenetet talál, kezdve a fej ütésétől a széttöredésig a szétszórt testdarabokig. Ne figyeljen azokra, akik nem erősek!

7. Attack on Titan (2013)

Ez az anime az egyik legjobban várt a 2020-as év, ahol a tervek szerint az évadzárót idén megjelentetik.

Később meglátod Levi Ackerman és barátai közötti utolsó csatát a titánok ellen, ami biztosan nagyon izgalmas lesz.

Fel kell készülnie azonban. Az előző folytatásokhoz hasonlóan ebben az animében a jelenetek is tele lesznek szadista csatákkal, ahol a vér mindenhol szétárad és szétszóródik. Kész?

Ezek 7 gore műfajú anime, amelyek szadisztikusak és mindenképpen émelygést okoznak azok számára, akik nem szeretik ezt a műfajú animét. Mit gondolsz, banda?

Gyerünk, ne felejtsd el írni az alábbi megjegyzések oszlopba. Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found