hogyan kell játszani az omg játékot fb (facebook), kipróbálhatja a személyiségét!

Szeretné tudni, hogy mikor házasodik össze, vagy szeretné kipróbálni a randevú jóslatait? Jobb, ha kipróbálod az OMG Facebook játékot (FB) a mobiltelefonodon, garantáltan szórakoztatva!

Annak ellenére, hogy más közösségi média, például a Twitter, az Instagram vagy a Snapchat jelenléte megtépázta őket, valójában Facebook még mindig a legnépszerűbb 2020-ban.

Különösen most, amikor a Facebook számos funkciót bemutatott, többek között azok számára, akik szórakozást keresnek, ha könnyű játékokat játszanak benne.

Nos, a közelmúltban visszatért a Facebook nevű vírusos játék OMG játék amelyek széles körben megoszthatók és körbejárhatók az idővonal a közösségi média.

Kíváncsi vagy erre a Facebook játékra? Gyerünk, először nézd meg az értékeléseket hogyan kell játszani az OMG Game FB-vel (Facebook) amelyen közvetlenül játszhatsz okostelefon-te itt.

Itt olvashatja el, hogyan lehet egyszerűen játszani az OMG Facebook-játékokat közvetlenül a mobiltelefonján!

Neked, Facebook-veteránoknak, biztosan ismerkedtél különböző izgalmas Facebook-játékokkal, amelyek népszerűek voltak az internetes kávézók fénykorában. Hívd így Ninja Saga, Állat közösség, vagy Zynga Poker.

Készlet Azonnali játékok Facebook álnév Facebook azonnali játék A fenti lehetőségeket közvetlenül a Facebook-on lehet lejátszani, anélkül, hogy erre szükség lennetelepítés bármilyen alkalmazás a PC-n vagy a laptopon.

Tartalmazza is OMG Game FB bizonyára látta a fenti logót barátja hozzászólásában. Apróságokból kiindulva "Mikor házasodsz meg?", "Személyiség teszt", amíg "Mate előrejelzés".

Nem kell zavarni Belépés FB egy laptopon, most már a Facebook azonnali játékokat is játszhatja közvetlenül az Android vagy iPhone mobilalkalmazásokon.

Itt van Jaka áttekintése hogyan kell az OMG Facebookot játszani arra késztet, hogy megosszon az idővonal vagy akik a barátaiddal, bandával akarnak játszani. Cekidot ~

1. lépés - Válassza ki a Játékmenüt a Facebook alkalmazásban

  • Nyissa meg az alkalmazást Facebook telepítve van okostelefon te és az oldalon itthon csak meg kell koppintania hamburger ikonra a jobb felső sarokban.
  • A következő oldalon csak ki kell választania a menüt Játszma, meccs ahogy az ApkVenue lent mutatja, banda.

2. lépés - Kezdj el játszani a Facebookon

  • Itt egy fajtával fognak bemutatni csatornaélőadás játék a Facebookon, amelyet átugorhat és megérinthet egy gombot Játékokat játszani a csúcson.

3. lépés - Válassza az OMG Facebook játék lehetőséget

  • A következő oldalon csak le kell csúsztatnia a képernyőt, amíg meg nem találja a részt Játékok a barátaiddal.
  • Az OMG Game maga a Facebook azonnali játék, amely ma nagyon népszerű, ma 200 millió játékossal. Az OMG Facebook játékának megkezdéséhez csak meg kell érintenie a gombot Play> Play Now.

4. lépés - Az OMG nyelvének módosítása

  • Ban ben alapértelmezett, Az OMG Game az angolt fogja használni. Cserélni csak meg kell érintenie földgömb ikonra a bal oldalon, és válasszon egy lehetőséget indonéz.

5. lépés - Kezdje el játszani az OMG FB játékokat

  • A legtöbb OMG játékban csak a nemet, a bandát kell kiválasztanod. Válasszon egy lehetőséget, és várjon néhány percet, amíg az eredmények megjelennek.
  • Ezután megoszthatja az idővonal Facebook gombnyomással Ossza meg vagy érintse meg a gombot Próbáld újra ha nem elégedett az eredményekkel.

6. lépés - Lépjen ki és játsszon más Facebook-játékokat

  • Az OMG Game elhagyásához és egy másik játék eljátszásához mindössze annyit kell tennie, hogy megérinti ikon gamepad a jobb felső sarokban. Ezután megérinti a gombot Kilépés a játékból hogy visszatérjen az Azonnali játékok oldalra.

A Facebook azonnali játékok legizgalmasabb gyűjteménye az OMG Games mellett

Az OMG Games mellett a Facebook különféle egyéb azonnali játékokat is kínál, amelyek nem kevésbé izgalmasak és népszerűek az Ön számára.

Nem csak egyedül játszhat, hanem barátokkal is játszhat, és kihívhatja őket, hogy megszerezzék a legmagasabb pontszámot. Milyen Facebook játékokat ajánlok?

1. WOW játék

Először is WOW játék ami mondhatni az OMG Game alternatívája, banda. Ez a játék maga is rendelkezik 107 millió játékos a világ körül.

Itt különféle apróságokat is kap, amelyekkel megoszthatja az eredményeket az idővonal Az Ön FB-je. Ha az ApkVenue egy pillanat alatt kipróbálja, akkor a WOW Game kialakítása sem olyan monoton, mint az OMG. Alkalmas az Ön számára a kipróbálásra!

2. Utolsó kés

Akkor, ha jobban szereted a játékokatműfaj akció a Facebookon is ott van Utolsó kés amelyet eljátszhatsz koppintás a képernyőn.

Az Ön feladata, hogy rögzítse az összes kést egy forgó fapengére. Játék 57 millió játékos itt játszhatsz azzal, hogy kihívod a barátaidat.

3. Popkő 2

Ezután a Candy Crush játék rajongói számára is van egy úgynevezett játék Popkő 2 Kinek van 4,7 millió játékos ami gazdag, valóban az anyák, bandák kedvenc játéka.

Itt csak meg kell semmisítenie ugyanazon színű kövek kombinációját, amelyek egymáshoz tapadnak. A cél az, hogy elérje a meghatározott pontszámot, mielőtt már nem végezhet kőkombinációkat.

Videó: Játékajánlások Offline Szórakoztató Android, amelyet internetes kvóta nélkül lehet lejátszani

Tehát így kell játszani az OMG Game FB-t (Facebook) és más azonnali játékok ajánlásait, amelyeket szabadidejében játszhat.

A fenti játékajánlatok azok számára is alkalmasak, akik lusták telepítés alkalmazások, például azért, mert a belső memória megtelt, vagy könnyű játékokat akarnak találni, amelyek bármikor játszhatók.

Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét, banda!

Olvassa el a cikkeket is Facebook vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found