hogyan lehet online multi-csevegést készíteni, hogy megkönnyítse a bukber-találkozókat

A LINE-nek van egy fő jellemzője, nevezetesen a csevegés, amellett, hogy egy személlyel beszélgetünk, sok emberrel is beszélgethetünk. Így készíthet multichat-ot a LINE-n.

VONAL egy csevegőszolgáltató alkalmazás, amely különféle érdekes funkciókkal rendelkezik. Cseveghetünk egy személlyel, sőt sok emberrel. A trükk az, hogy helyet teremtsen multichat. Sok embert tudunk egyszerre csevegni.

Tehát, ha Bukber-találkozót szeretne megkötni, vagy találkozna barátaival a LINE-n, próbáljon inkább a multichat használatával. Tudod hogyan? Ha nem, akkor az ApkVenue megadja az alábbi tippeket hogyan lehet multichatot készíteni a LINE-n.

  • Videók letöltése a LINE-ra Androidon, iPhone-on és PC-n keresztül Lehet alkalmazás nélkül!
  • HIVATALOS! Itt található az ingyenes LINE matricák beszerzése
  • Hogyan lehet LINE érméket vásárolni hitel felhasználásával Egy kattintás!

A következőképpen olvashatja el, hogyan lehet egyszerűen létrehozni a multichat-ot a LINE-on

Multichat általában szokott több privát chat, mert a szám kisebb, mint a csoport. Így szabadabban és szabadabban beszélgethet. Ha a legközelebbi barátaival szeretne többcsevegést készíteni a LINE-n, az ApkVenue meg fogja mondani a tippeket.

Naver Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Hogyan készítsünk multichatot a LINE-n nagyon könnyűsrácok. Csak néhány egyszerű lépés szükséges, és egyszerre beszélgethet a legközelebbi barátaival. Íme a többcsatornás LINE létrehozásának lépései:

  • Első lépésként nyissa meg a LINE alkalmazást, majd lépjen a fülre Csevegés vagy beszélgetni. Ezt követően érintse meg az ikont Csevegés hozzáadása a tetején, hogy elindítson multichatot a LINE-n.
  • A következő az, hogy kiválaszthatja, kit hív meg ebbe a multichatba. Jelölje meg barátja fiókját, koppintson rá Csevegés hogy folytassa a multichat készítését a LINE-n.
  • Most tér multichat készen áll és szabadon elindíthatja a csevegést a meghívott barátokkal. Ismerőseid automatikusan fogadni tudják azokat az üzeneteket, amelyeket e csevegőszobába küldsz. A beszélgetés mellett tud hívni és videohívást kezdeményezni minden multichat tagnak.

Ott van srácok tippeket hogyan lehet multichatot készíteni a LINE-n Jakából. A Multichat egyszerűbb és magánabbnak érzi magát. Tehát, ha a legközelebbi barátaival szeretne időpontot egyeztetni, akkor nem kell sok csoportot számláló csoporton keresztül mennie.

Olvassa el a cikkeket is VONAL vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found