10 romantikus webtoon, amelyet a nemzet gyermekei készítettek, és amelyek biztosan rosszul fogják érezni magukat

Azok számára, akik szeretnek ingyen képregényeket olvasni a LINE Webtoon, JalanTikus, ajánlásokat találnak az indonézek a romantikus Webtoon képregényekhez, amelyek unatkozni fognak és elragadják a történetet.

Ingyenes képregények olvasásához most már nem kell elmenned a könyvesboltba, és állva kell olvasnod, hanem csak telepítened kell az alkalmazást VONAL Webtoon. Ezután ingyen elolvashat annyi szórakoztató képregényt, amennyit csak akar, csak egy kvóta tőke.

Nem csak kalandképregények, azok számára, akik szeretik a romantikus dolgokat, rengeteg képregényt találhat, amelyek megőrjítenek a Webtoonon. Ahelyett, hogy kvótákat pazarolna az egyesével történő megnyitásra, jobb, ha megnézi a 10 romantikus Webtoon képregény ajánlásait, amelyektől elkeseredőbbé válik!

  • Itt vannak 10 sikeres képregény művész arca a LINE Webtoon Indonéziában
  • 9 'Cogan' az interneten, amely szagolja a lányokat
  • Íme 7 romantikus webtoon, amelyek az olvasókat megrebbenhetik

Romantikus webtoon, amely káprázatosabbá tesz

Azon kívül, hogy ingyenes, a Webtoon számos érdekes és klassz képregényt tartalmaz. Nem csak kívülről, hanem helyi képregényművészektől is. Tehát siessen és töltse le a Webtoon-t, hogy elolvashassa a következő romantikus Webtoon képregényeket!

Apps Entertainment NAVER Corp. LETÖLTÉS

1. Eggnoid (Archie The RedCat)

Kirana magányos élete színesre vált, amikor Eggy, egy szép és ártatlan fiú, egy titokzatos tojásból kerül ki. Azon kívül, hogy Eggy eredetét felkutatták, Eggnoid gyáva és féltékeny lesz, mert Kirana életét olyan jóképű fiúk veszik körül, mint Olfie és a Dél.

2. Túl késő a szerelembe eséshez (xzbonbon mű)

Barney Shoufle nagyon elfoglalt népszerű srác. Ennek oka, hogy nemcsak a diáklányok körében híres, még a tőle függő oktatók alsósaiban is Egy helyzet arra készteti Barney-t, hogy megismerkedjen Elvirával, akiről kiderül, hogy olyan betegsége van, amelyet nem sokáig élnek. Mit kell tennie Barney-nak elfoglalt élete közepette, mielőtt túl késő lenne?

3. Wonderwall (Senaloli írta)

Jessy számára, Wonderwall olyan vagy valaki, aki mindig ott van és boldoggá tehet. A probléma az, hogy Jessynek meg kell küzdenie a 2 Wonderwall emberrel. Joe és Sean szép küllemével garantáltan Jessy pozíciójába kerülsz!

4. Hibátlan (Shinshinhye)

Ez a romantikus Webtoon képregény Sarah, egy kemény lány történetét meséli el, aki véletlenül találkozik a jóképű és titokzatos vak fiatal Eliosszal. Sarah még inkább kíváncsi volt Eliosra. Szerelmes Sarah egy szép vak fiúba? Csak kövess Hibátlan, és garantáltan szebb leszel!

5. Alice (írta Angellina)

Mint az "Alice Csodaországban", Angellina A romantikus Webtoon készítője egy új világról mesél Alice, a lány gondatlan. A világon nem varázslat, ez a képregény elkíséri Önt Alice mindennapi életének felfedezéséhez új campusán. A neve egyetem, jóképű fiú és majom szerelmi történet, amely készen áll arra, hogy készen álljon arra, hogy kacagjon.

6. Kíváncsi időpont (telormatasappi által)

Azok számára, akik kétségbeesik az embereket Kíváncsi dátum egy romantikus Webtoon, amely alkalmas olvasásra. Ez a képregény Orlin történetét meséli el, aki kíváncsi a jóképű pasijával kapcsolatos pletykákra. Orlin képes túlélni a pletykákat és elnyerni az összetörő szívét?

7. Egy álomban (Cindy Chwa és Angellina)

Mit fogsz tenni, ha kiderül, hogy álmaid fickója nem található meg a való világban? Van rajta az álmok világa? Valerie ezt tapasztalta. Mivel a való világban gyakran nincs kapcsolata, álmaiban egy titokzatos, jóképű fiúval találkozik. Megvalósul ez az álom?

8. A Gaje házaspár (Annisa Nisfihani)

Adimas és Adek végre összeházasodtak! Azoknak, akik nem tudják, Gaje pár a romantikus Webtoon folytatása Esküvőm. Tehát azok számára, akik el akarják olvasni ezt a romantikus Webtoont, valóban el kell olvasniuk az Előmenyegzőmet a végéig. Nos, az ifjú házasok, Adimas és Adek neve eljuttatja Önt az ifjú házasok vidám és romantikus életéhez. Izgalmas!

9. 304. dolgozószoba (Felicia Huang)

40 napig Desyca, egy lusta, de szuperhokis hallgató, az OSN előtti (Országos Természettudományi Olimpia) fizika karanténon esett át 4 szép fiúval az elit középiskolákból 304. számú dolgozószoba. Garantáltan kaparós és féltékeny, mert Desyca szerencsés, mert olyan szuper jóképű és népszerű srácok veszik körül, mint Dirga, Juna, Reihan és Bejo.

10. Édes EscapE (kiyoshin_ által)

Édes menekülés Nanáról mesél, a rajongó lány, aki bálványozza a JI: NX's jún. Egy helyzet miatt Jun és Nana találkoznak. A következő történet arra tippel, hogy Nana és Jun együtt fognak-e menni? Milyen egy bálvánnyal randevúzni? Egy dolgot kell kiemelni, ezek a Sweet EscapE képregényrajzok remekek!

Eits, nemcsak a Sweet EscapE képei jók, a romantikus Webtoon képregények, amelyeket a nemzet fentebb említett Patkányokat sétáló gyermekei készítettek, jó értéket képviselnek a képeken, és a történet minősége is. Garantáltan tetszeni fog. De készülj kekszre huh!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found