gyökér nélkül! így blokkolhatja a hirdetéseket az összes androidos alkalmazásban

Bosszant a sok hirdetés, amikor alkalmazásokat nyit az Android okostelefonján? Kövesse az ApkVenue módszerét a hirdetések blokkolásához.

Gyakran bosszant minket a hirdetések megjelenése, amelyek néha zavarják a kedvenc készülékeink lejátszását, különösen, ha a hirdetés akkor jelenik meg, amikor szórakoztató játék. Egy másik probléma, amellyel gyakran találkozunk, az a hirdetés nyilvánvalóan lényegtelen Érdeklődésünkkel és ami még rosszabb, az utóbbi időben gyakrabban jelenik meg a hirdetések száma pornográf.

Nos, talán néhányan kerestünk megoldást az Android-alkalmazásokban megjelenő hirdetések megszabadulására. A legtöbb oktatóanyag ott van csak adja meg az alkalmazást ami valóban hatékony a hirdetések eltávolítására, de valójában ezeknek az alkalmazásoknak a megkövetelik az eszköz root hozzáférését.

  • Egész életen át ingyenes! Itt olvashatja el, hogyan lehet könnyen megnyitni a letiltott webhelyeket
  • Hogyan blokkolhatjuk az internet-hozzáférést bizonyos Android-alkalmazásokban
  • A legjobb Android VPN alkalmazás a letiltott webhelyek eléréséhez

Nincs gyökér! Így blokkolhatja a hirdetéseket az összes Android-alkalmazásban

Ha az eszközünket nem gyökereztük, vannak más alternatívák, nevezetesen olyan alkalmazások használata, mint a NetGuard és AdGuard. Ez az alkalmazás nem igényli az eszköz root hozzáférését, csupán a két alkalmazás gyengesége van folyamatban használjon sok akkumulátort, ezért pazarlóvá teszi kedvenc kütyüinket, ez is gond.

Ne aggódjon, most van egy alkalmazás, amely képes megválaszolni az ApkVenue által említett két problémát. Ennek az alkalmazásnak a neve DNS66 készítette Julian Klode. A DNS66 ugyanúgy működik, mint a NetGuard és az AdGuard alkalmazások, amelyek nem root eszközökön is működhetnek, de magasabb szintű DNS szint hogy továbbra is a szokásos módon működhessen, és ne tegye pazarlóvá az eszköz akkumulátorát. Lássuk azonnal, íme, hogyan tilthatja le a hirdetéseket az alkalmazással.

1. Telepítse a DNS66 szolgáltatást

tudsz töltse le a DNS66 alkalmazást a hivatalos honlapon itt garantáltan biztonságos. Miután belépett a webhelyre, keresse meg az írást csomag majd kattintson a ** letöltés apk ** linkre. Ezt követően várja meg a letöltési folyamat befejezését, majd válassza a ** telepítés ** lehetőséget.

2. Válassza a Domainszűrők lehetőséget

Amikor először megnyitja az alkalmazást, akkor megteszi útmutatóval kezelikbeállít korai. Elolvashatja ezt az útmutatót, vagy csak figyelmen kívül hagyhatja.

Mielőtt elkezdené, válassza domain szűrők az Android képernyő alján található. Ezzel a választással legalább egyet közülük ki kell választania hirdetésblokkoló gazdagépfájl-szolgáltatás létezik, és az opció alapvetően a szerverek listája, amelyek a hirdetések blokkolására szolgálnak. Csak egyet választhat, mégpedig a ** Adaway gazdagépfájl ** opciót. A trükk az, hogy egyszerűen nyomja meg a piros gombot a képernyő bal oldalán, amíg az zöldre nem vált.

3. Engedélyezze a VPN szolgáltatást

Innen térjen vissza a lehetőségekhez Start / Stop az Android képernyő alján, majd nyomja meg a gombot frissítés ikonra amely az Android képernyő tetején található. Ekkor megjelenik egy értesítés, amely erről tájékoztat gazdagép fájl letöltése folyamatban van. Tehát csak várja meg, amíg ez a folyamat befejeződik. Ha kész, akkor nyomja meg hosszan a fő ikont az alkalmazás főképernyőjén engedélyezze a hirdetésblokkoló VPN-szolgáltatást, majd nyomja meg az ** Ok ** gombot Felugrik feltörekvő.

4. Kedvenc alkalmazások élvezete hirdetések nélkül

Ekkor már nem fogunk olyan hirdetéseket látni, amelyek mind a böngészőben, mind az összes Android-alkalmazásunkban megjelennek. Amikor a DNS66 szolgáltatás aktív, akkor láthatjuk zár ikonra ami megjelenik az állapotsorban.

A többi hirdetésblokkoló alkalmazástól eltérően a DNS66 DNS-szinten működik ami azt jelenti, hogy a DNS66-on keresztül csak a DNS-forgalmat irányítják, majd kész szűrő reklámozásra. Ez a munkamód nagyon eltérő összehasonlítva a hasonló alkalmazások által széles körben alkalmazott módszerrel, nevezetesen a hirdetések összes rendelkezésre álló forgalmi adatának szűrésével anélkül, hogy a szűrési folyamatot elvégeznék.

A különbség az alábbi képen látható, amely a legtöbb helyen az AdGuard alkalmazást használja, mint a legtöbb akkumulátort lemerítő alkalmazást, míg a DNS66 alkalmazás még az akkumulátor-használati statisztikai oldalon sem jelenik meg.

Ott van hogyan lehet blokkolni a hirdetéseket a DNS66 alkalmazás segítségével. Mit gondolsz? Könnyű és praktikus, igaz? És ez biztosan nem teszi le az eszköz akkumulátorának gyors lemerülését. Van alternatívája több tucat más alkalmazásnak? Kérem Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found