egy egyszerű módja annak, hogy eltávolítsd a fénykép hátterét az Android rendszeren

Átlátszó háttérrel rendelkező fotókról beszélve természetesen szükségünk van a Photoshop szoftverre a fotó hátterének eltávolításához. Az ApkVenue segítségével könnyebben lehet használni az Android alkalmazást.

Beszélj a fotókról háttér természetesen átláthatóak szoftver Photoshop a fénykép hátterének eltávolításához. A háttér Maga az átlátszó az, hogy könnyedén beilleszthetjük más fotókba, például turisztikai látványosságok fényképei, bálvány művészek fotói és mások, amelyek úgy tűnik, mintha valóban ott lennénk.

De nem mindenki tudja a Photoshopot, igaz, mert bonyolult és számítógépet igényel? Nyugodtan, az ApkVenue már rendelkezik alternatívával erre eltávolítani háttér a fénykép átlátszóvá válik androidos okostelefonon. Így szerkesztheti a fotókat, így azok Photoshop nélkül is hűvösnek tűnnek.

 • Szeretne Jóképű? Csak Photoshop! Íme 5 egyszerű tipp, hogy jóképűek legyünk a Photoshop alkalmazással
 • [FRISSÍTVE] A fotófelbontás hatékony növelése törésmentesen (100% munka)
 • Hogyan készíthet egyedi fényképeket a fotók szöveggé alakításával

Fotók szerkesztése Androidon, mint a Photoshop

Az ApkVenue által a fotó hátterének eltávolítására alkalmazott módszer az alkalmazás segítségét használja Háttér radír amelyet ingyenesen letölthet és telepíthet. Ezenkívül itt az ApkVenue egy teljes körű útmutatót nyújt.

1. Telepítse a Háttér radírt

Az ApkVenue által tárgyalt módszer meglehetősen egyszerű és egyszerű, garantáltan nem fogja zavarni és szédülni. Tehát azonnal alkalmazhatja lenyűgöző fotók készítéséhez. Itt vannak a lépések.

Apps Photo & Imaging handyCloset Inc. LETÖLTÉS
 • Telepítette az alkalmazást? Most nyissa meg az alkalmazást, és meglátja az alábbi képernyőt, kattintson az alsó lehetőségre Töltsön be egy fényképet.
 • Ezután válassza ki a szerkeszteni kívánt fotót, rajtad múlik, hogy melyik fotó. Vág felesleges alkatrészek.
 • Itt az ideje a törlésnek háttér fotó, két lehetősége van, nevezetesen auto vagy kézi.
 • A maximális eredmény eléréséhez válassza a lehetőséget auto és te tudod zoomolás vagy nagyítson a részletekért.
 • Ne féljen a tévedéstől, mert vannak választási lehetőségek visszavonás, újra, és javítás.
 • Ezután takarítson kézi módban, kattintson Kész amikor elkészült és Mentés. Tényleg könnyű, igaz? Most megvan a fényképed háttér átlátszó, és beillesztheti bármely fotóba.
(Valódi fénykép) (Szerkesztések)

2. Telepítse a PhotoLayers alkalmazást

Most szerkesszen fotókat, vagy illessze be fényképeit más jó fotókba, például utazási fotókba, kedvenc művészekbe vagy másokba. Telepítenie kell az alkalmazást PhotoLayers itt.

Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS SimplerApps
 • A telepítés után nyissa meg a PhotoLayers alkalmazást, és itt látható a fő kijelző.
 • Ezután válassza ki Töltsön be egy háttérképet és válassza ki a fényképet, amelyiként szolgál háttér új.
 • Kiválaszthatja a fénykép képarányát és Vág ha van egy felesleges rész.
 • Azután "fotó hozzáadása", adja hozzá a fényképet, amelyet törölt _background-_.
 • Állítsa be tetszése szerint, és bizonyos effektusokat is adhat, hogy egységesebbé és drámaibbá váljon, majd kattintson Mentés amikor elkészült a szerkesztéssel.
(Eredeti fotó a háttérben) (Szerkesztések)

Hogy, nagyon könnyű, igaz? Most szerkesztheti a hűvös fotókat az Androidon Photoshop nélkül. Ha vannak kiegészítések, ne felejtsen el hozzászólni, és ha tetszik nekik Ossza meg igen, mutasd meg az eredményeket a barátaidnak. Sok szerencsét!