Három módszer az előre fizetett villany / PLN számlák online ellenőrzésére egy mobiltelefonról

Tudja, hogy most online ellenőrizheti a villanyszámlát mobiltelefonon keresztül? Az ApkVenue három legpraktikusabb módszerrel ellenőrzi a villanyszámlát online mobiltelefonon keresztül.

Az Állami Villamosenergia-társaság (PLN) már megtette több mint 50 év világítja meg Indonéziát azáltal, hogy villamos energiát oszt el az ország minden szegletében, több millió ügyféllel.

A PLN szolgáltatást nyújtó ügyfelek számára, akik továbbra is zavarosak a számla összegének ellenőrzésében, ezúttal az ApkVenue ad tippeket hogyan lehet online ellenőrizni a villanyszámlákat mobiltelefonon keresztül egyszerű és praktikus!

Azon túl, hogy gyorsabbak és könnyebbek, ezek a tippek hasznosak a kifizetett PLN vagy villanyszámlák ellenőrzéséhez is, hogy nyugodtabban érezhesse magát otthon.

Különbségek az ügyfelek állapotában és kapcsolatukban a villanyszámlák online ellenőrzésével a HP-n keresztül

Fotó forrása: redőnyök

Először is az ApkVenue azt akarja mondani, hogy jelenleg kétféle PLN-szolgáltatás érhető el, nevezetesen az előre fizetett és az előre fizetett.

Az előre fizetett PLN számlázási rendszernek olyan villamos jelzőt kell használnia, amelyet előre meg kell vásárolnia és fizetnie, míg a fizetett rendszerű ügyfelek a hónap végén fizetik a PLN villanyszámlát.

A PLN villanyszámlák online ellenőrzésének módját csak a PLN utólag fizetett ügyfelek tehetik meg srácok! Így ellenőrizheti PLN Online számláját.

A PLN Postpaid vs PLN Prepaid előnyei és hátrányai, valamint a villanyszámlák online ellenőrzése

Mielőtt az ApkVenue megbeszélné, hogyan lehet online fizetni a PLN-számlákat, érdemes előre megismerni e két szolgáltatás előnyeit és hátrányait.

Annak ellenére, hogy a havonta elköltött összeg tekintetében ez teljesen megegyezik, az előre fizetett és az előfizetéses villamosenergia-szolgáltatásokban a szolgáltatások tekintetében meglehetősen jelentős különbség van.

Jaka a következő táblázatban részletesen leírta az előre fizetett és az előre fizetett PLN előfizetés előnyeit és hátrányait.

A Postpaid PLN ügyfelek erősségei és gyengeségei

ElőnyökHiány
Nem kell félni attól, hogy hirtelen elfogy az áramA számla felfújásának lehetősége nagyon nagy
Nem kell bajlódnia minden hónapban a PLN tokenek megadásávalHa nem fizet időben, addig bírságok vannak érvényben, amíg megszakad az áram
Alkalmas olyan otthonokhoz, ahol sok elektronika van

Az előre fizetett PLN-ügyfelek erősségei és gyengeségei

ElőnyökHiány
Alkalmas bérelt házaknak vagy panzióknakA hiba és a hitelkártya helytelen megadásának lehetősége meglehetősen nagy
Elektromos tokenek 20 ezer körüli áron vásárolhatók megHirtelen fogyhat az áram, és nagyon idegesítő a figyelmeztetés, hogy az áram elfogy
Sokkal gazdaságosabb, ha lakatlan házad van, mert nem kell villanyjelzőt vásárolniAz elektromos mérőeszközök könnyebben károsodnak

Hogyan ellenőrizhető online, gyors, egyszerű és praktikus PLN villanyszámla?

1. Hogyan ellenőrizhető online a PLN / villanyszámla a PLN mobilalkalmazáson keresztül

Jelenleg a PLN hivatalos kérelmet nyújtott be annak érdekében, hogy ügyfelei könnyebben figyelhessék a számlákat, és egyszerűsítsék a fizetési folyamatot.

Használhatja ezt az alkalmazást arra is, hogy online módon ellenőrizze a villanyszámlát a mobiltelefonján keresztül. Itt van a teljes módszer

  • 1. lépés - A PLN online villanyszámla ellenőrzéséhez először töltse le és telepítse a PLN mobilalkalmazást. Ha még nem rendelkezik az alkalmazással, az ApkVenue elkészítette az alábbi letöltési linket.
Apps Utilities LETÖLTÉS
  • 2. lépés - Nyissa meg és futtassa a PLN Mobile alkalmazást, majd válassza a lehetőséget Fizetés így online ellenőrizheti a villanyszámlát a mobiltelefonján keresztül.
  • 3. lépés - Kattintson Villanyszámla és token információk
  • 4. lépés - Adja meg ügyfélkódját vagy ügyfél-azonosítóját, hogy online ellenőrizhesse a villanyszámlát a mobiltelefonján keresztül.

Kész! A PLN Mobile alkalmazás megmutatja a havi számlád összegét. Ezzel a módszerrel ellenőrizhető, hogy a villanyszámlát kifizették-e ebben a hónapban.

2. Hogyan ellenőrizhető a villanyszámla online a Tokopedia alkalmazáson keresztül

A Tokopedia egyike ezeknek piactéren a legnagyobb és a legmegbízhatóbb Indonéziában. Az alkalmazásban van egy PLN online villanyszámla-ellenőrzési funkció, amelyet használhat.

Az ApkVenue módszereket az alábbi lépésekben foglalták össze.

  • 1. lépés - Töltse le és telepítse a Tokopedia alkalmazást a mobiljára. Ha nem tudja, letöltheti az ApkVenue alábbi linkjén:
Alkalmazások termelékenysége Tokopedia LETÖLTÉS
  • 2. lépés Futtassa a Tokopedia alkalmazást az áramszámlák online ellenőrzéséhez a HP-n keresztül. Ezután válassza ki a menüt Számla az alkalmazás kezdőlapján.
  • 3. lépés - Válasszon egy menüt PLN villamos energia így egyszerűen ellenőrizheti a villanyszámlát online a HP-n keresztül a Tokopedia segítségével.
  • 4. lépés - Győződjön meg róla, hogy választott Villanyszámlák majd adja meg PLN ügyfélszámát.

Miután ez a lépés befejeződött, mostantól havonta láthatja PLN-számláját, még a Tokopedia alkalmazásban is, azonnal kifizetheti a villanyszámlát, srácok!

Ez a mód a mobiltelefonon történő PLN-számlák ellenőrzésére nagyon jó, ha megpróbálja kipróbálni, mert a Tokopedia alkalmazás jellege nem túl kötelező.

3. Hogyan ellenőrizhető a villanyszámla a Shopee alkalmazáson keresztül

A Tokopedia mellett a Shopee egy mobiltelefonon keresztül online villanyszámla-ellenőrzési funkcióval is kiegészítette alkalmazását.

Az online PLN számlaellenőrzési funkció használata szintén nagyon egyszerű. A lépéseket az alábbiakban részletesen ismertettük.

  • 1. lépés - Töltse le és telepítse a Shopee alkalmazást a mobiltelefonjára, és azok számára, akiket még nem telepítettek, közvetlenül letöltheti az alábbi linken keresztül.

Töltse le a Shopee alkalmazást itt!

Termelékenység Shopee Apps LETÖLTÉS
  • 2. lépés - Lépjen be a főmenübe, és az új menü megnyitásához válassza ki a főoldalon felsorolt ​​jóváírási, számla- és adományozási lehetőségeket.
  • 3. lépés - Görgessen lefelé, amíg meg nem találja a PLN villamos menüt a számlakategória alatt.
  • 4. lépés - Válassza ki a villanyszámlát, és írja be a használt villamosenergia-fogyasztó számát, majd nyomja meg az alján a Számla megtekintése gombot.

Miután megnyomta a Számla megtekintése gombot, a Shopee megmutatja a fizetendő villanyszámla összegét.

A PLN online villanyszámla-ellenőrzési menüben megjelenő egyéb információ az ügyfél neve, a számla összege és a számlázási időszak.

A múlt havi villanyszámla ellenőrzéséhez ez a módszer továbbra is használható, mivel a számlázási időszak és a teljes számla információt tartalmaz a ki nem fizetett számla időtartamáról.

Így Hogyan ellenőrizhető a villanyszámla online mobilon keresztül Jakától, amit bármikor és bárhol megtehetsz.

Remélhetőleg nem fog késni újra PLN számlák kifizetésével srácok hogy a házában ne szakadjon meg az áram!

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is Tippek vagy más érdekes cikkeket a Naufaludin 21.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found