Az eddigi 7 legbiztonságosabb androidos csevegőalkalmazás, kopogásgátló!

Itt van a 10 legbiztonságosabb Android csevegőalkalmazás, amelyet használhat. Így csak Ön és az üzenet címzettje láthatja az üzenet tartalmát.

Az utóbbi időben titkosítással rendelkezik végtől végig az alkalmazásban az üzenetek küldése "kötelező elem" lett. Úgy gondolják, hogy ez a funkció lehetővé teszi, hogy csevegési tevékenysége ne érjen koppintástól.

Ennek oka, hogy Ön és az üzenet címzettje kivételével senki sem láthatja az üzenet tartalmát. Ezért íme a 10 legbiztonságosabb Android csevegőalkalmazás, amelyet használhat.

  • Egyszerű módszerek a szelfik megváltoztatására, így matrica csevegés
  • Ez az 5 Android Chat alkalmazás szórakoztatóbb, mint a WhatsApp!
  • SMS VS csevegés: Melyiket válassza 2017-ben?

A legbiztonságosabb Android csevegő alkalmazás

1. WhatsApp

Az első legbiztonságosabb csevegőalkalmazás WhatsApp. Titkosítási funkcióval végtől végig, minden elküldött vagy fogadott üzenet biztonságban lesz.

Érdekes módon a WhatsApp titkosítási szintje az egyik legerősebb az alkalmazáshoz képest azonnali üzenetküldő egy másik.

Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

2. Messenger

A Facebook Messenger alkalmazás az egyik legbiztonságosabb Android csevegőalkalmazás is. Funkciókkal Titkos beszélgetés A Messengeren keresztül küldött üzenetek titkosítással vannak biztonságban végtől végig.

Ezen felül beállíthatja azt az időpontot is, amikor egy üzenet látható lesz, mind a feladó, mind a címzett szerint.

Apps Browser Facebook, Inc. LETÖLTÉS

3. távirat

Távirat az alkalmazás csevegés ami összhangban van a WhatsApp-szal, úgy tűnik, nem sokban különbözik a WhatsApp-tól. A Telegram egyik előnye az Ön által küldött üzenetek, nevezetesen a szolgáltatások biztonsága Titkos csevegés, ahol az üzenetek titkosítva vannak, és csak a címzett olvashatja el őket.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Vannak olyan funkciók is önpusztító más néven az üzenetek automatikus törlése, amint elolvasták őket. Az üzenet örökre elveszik és elpusztul, és már semmilyen módon nem követhető nyomon.

Apps Social & Messaging Telegram LLC LETÖLTÉS

4. Jel

Jel magas biztonsági rendszerrel is rendelkezik. A Signal-t az Open Whisper Systems fejlesztette ki, egy hackercsoport, amely segítette a WhatsApp titkosításának fejlesztését. Csakúgy, mint a WhatsApp, a Signal is beágyaz egy titkosítási funkciót végtől végig szöveges üzeneteken, hangokon, fájlokon és más adathordozókon.

Apps Social and Messaging Open Whisper Systems LETÖLTÉS

5. Wickr Me

Wickr Me ez egy alkalmazás csevegés A legbiztonságosabb Android, amelyet az egyik hacker, Nico Sell fejlesztett ki. Kezdetben a Wickr Me-t médiumként használták arra, hogy üzeneteket küldjön a bejelentőknek, hogy a kormány ne láthassa a beszélgetést.

A Wickr Me állítólag katonai szintű titkosítással érkezik. Tehát az üzeneteket összekeverjük, és senki más nem tudja azonosítani őket.

6. Néma telefon - privát hívások

Ha Csendes telefon titkosított peer-to-peer hívásokat, valamint videohívásokat, üzeneteket és fájlátvitelt kínál. Ez az alkalmazás elérhető Android és iOS rendszereken.

Fontos fájlokat küldhet PDF, DOCX és más fájlformátumokban anélkül, hogy aggódnia kellene a hiba miatt. Az Ön által küldött üzenetek elérhetőségének időzítése szintén megszervezhető.

7. Viber Messenger

A következő legbiztonságosabb Android csevegőalkalmazás a Viber, ehhez az alkalmazáshoz szükséged van, vagy akár használhatod is, mert a legteljesebb funkciókkal rendelkezik.

A Viber funkciói közé tartozik a végpontok közötti titkosítás, az elküldött üzenetek törlése, a nyilvános csevegések, a további szöveges karakterek támogatása, a gifek támogatása és a pénzküldés a Western Union-on keresztül.

Ez a világ 7 legbiztonságosabb Android csevegőalkalmazása. Egyrészt a titkosítási szolgáltatás biztosítja a saját magánéletét, de a kormány és a biztonsági erők számára is megnehezíti bizonyos esetek feltárását.

Mivel a rögzített beszélgetési adatokat még az alkalmazásfejlesztő sem tudja megnyitni. Ez a szolgáltatás előnyökkel és hátrányokkal is jár, mit gondol a titkosítási funkció szükségességéről?

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found