Minden idők 7 legjobb macskanő színésze, nem csak kinézet!

Bár nem a főszereplő, a Macskanő olyan karakter, amelyet elég nehéz eljátszani. Itt van minden idők 7 legjobb Macskanő szereplője

Denevérember a DC Universe franchise egyik legismertebb szuperhőse. Kütyükkel és intelligenciával felfegyverkezve Batman képes minden ellenségét legyőzni.

Batman egyik leghíresebb ellensége Macskanő. Ez a nő macskaruhában valójában nem is bűnöző.

A Macskanő szerepei a Batman-filmekben mindig különbözőek, hol ravaszak, hol kedvesek. A sok Macskanő színész közül természetesen vannak a legjobbak, kérem.

Minden idők 7 legjobb macskanője

Macskanő maga is mozgékony tolvaj, és harcművészetben is jó. Batman többször elborult, amikor meglátta ezt az egy macskanőt.

A Macskanő több tucatszor szerepelt szinte az összes Batman-filmben és sorozatban. A Macskanő minden színésze ismert és gyönyörű színésznő, tudod.

Ebben a cikkben az ApkVenue mesél neked 7 minden idők legjobb Catwoman szereplője. Nemcsak megnyerő megjelenés, hanem jó színészi játék is.

1. Michelle Pfeiffer - Batman visszatér (1992)

Michelle Pfeiffer Macskanő a filmben Batman visszatér amelyet 1992-ben adtak ki. A legjobb Catwoman színésznek minősítették.

Ennek oka, hogy Michelle-nek sikerült megváltoztatni a Catwoman álnevet Selina Kyle aki hanyag és érzékelhető, önálló nővé válik, aki szintén ravasz.

Michelle színészete is nagyon klassz, tudod. Hősellenes karaktert tud játszani, akinek nagyon jól viselkedik a macskája.

2. Julie Newmar - Batman tévésorozat (1966)

Minden idők legjobb Catwoman-szereplőinek 2. helye van Julie Newmar. Julie Newmar Macskanőt játszott az 1966-os tévésorozatban.

Julie volt a Macskanő, amikor először belépett a kis képernyőre. Az ő korában Macskanőnek elkényeztetett jelleme volt.

Ennek ellenére Julie-nak sikerült ábrázolnia az elegáns Macskanő szerepét, és nagyon jól elárasztotta Batman iránti érzéseit.

3. Adrienne Barbeau - Batman: Az animációs sorozat (1992)

Ki gondolta volna, hogy a legjobb Macskanő szereplők listáján a 3. pozíció hangszínész? Adrienne Barbeau a macskanő hangja az 1992-es Batman-rajzfilmben.

Adrienne Barbeau hangja valóban megfelel Macskanő érzéki személyiségének. Úgy gondolják, hogy Adrienne képes megkülönböztetni szerepét Selina és Macskanő hangjának kitöltésekor.

Ebben az animációban azt is láthatjuk, hogy Batman és Macskanője kapcsolata, amely eredetileg csak kolléga volt, végül megszerette egymást.

Egyéb legjobb Macskanő szereplők ...

4. Eartha Kitt - Batman tévésorozat (1977)

Eartha Kitt macskanő a Batman tévésorozat 3. évadjában, Julia Newmar helyére lép. Remek dolog, hogy Eartha az első fekete nő, aki Macskanőt játszik.

Eartha képes volt Macskanőt játszani, és magabiztos személyiséget adott neki. Nem csak a férfiak, sok nő csodálkozik a magabiztosságukon.

Sok más Catwoman színésztől eltérően Eartha képes megmutatni, hogy a Catwoman nemcsak egy extra karakter, akinek nincs jelentős szerepe a filmben.

5. Lee Meriwether - Batman: A film (1966)

Lee Meriwether a színész Catwoman a filmben Batman: A film amelyet 1966-ban adtak ki. Ez a film egy sorozaton alapul, amelynek főszereplője Julie Newmar.

Színjátékában Lee Macskanőt alakít, aki a film egyik gazemberévé válik. Abban a korszakban a női bűnözők csak édesítőszerek voltak, Lee Meriwether azonban nem.

Lee nagyon jó színészi teljesítményt tud nyújtani azzal, hogy ötvözi Macskanő szexi voltát és eszeit, hogy gonosz terve megvalósuljon.

6. Anne Hathaway - A sötét lovag felkel (2012)

Anne Hathaway korábban népszerű volt romantikus vígjátékokban betöltött szerepe miatt. Sok Batman-rajongónak nem tetszett, amikor Anne-t a kemény Macskanőnek választották.

Amikor azonban a Sötét lovag feltámad című filmben szerepelt, Anne Hathaway-nek sikerült bebizonyítania, hogy okos és érzéki Macskanő lehet.

Még a Macskanője is megfelel Batman-nek, tudod. Batman többször el volt borulva, amikor szembesült Anne Hathaway Macskanő változatával.

7. Camren Bicondova - Gotham tévésorozat (2014)

TV sorozat Gotham a Batman előzménye, amely az előző események történetét meséli el Bruce Wayne hogy Batman legyen. A sorozatban a fiatal Selina Kyle is szerepel.

Szerep Camren Bicondova mivel Selina kételkedett. A rajongók gondolatai azonban azonnal 180 fokkal megváltoztak, mert ez a karakter annyira különbözött az előző Macskanő karakterétől.

Camren minden erejével, magabiztosságával és függetlenségével képes volt ábrázolni Selinát a fiatalkori bűnözésbe öltözve. Nagyon klassz, banda!

Bónusz: Zoey Kravitz - The Lego Batman Movie (2017)

Nem sokkal ezelőtt a közvélemény felkavarta ezt Zoe Kravitz macskanőt fog játszani a filmben A Batman amelyet a közeljövőben gyártanak.

Sokan kételkednek abban, hogy Zoe képes-e ábrázolni az érzéki, de okos Macskanőt is. Valójában Zoey animációs filmben Macskanőt is játszott A Lego Batman film.

Annak ellenére, hogy nem kapott nagy adagot, Zoe Kravitz nagyon jól tudta ábrázolni Macskanőt. Várjuk csak meg, hogy Zoe képes-e megfelelni a közönség elvárásainak.

Ez Jaka cikke minden idők 7 legjobb Catwoman színészéről. Véleménye szerint ki játszik a legjobban Macskanőt, bandát?

Írja meg válaszát az okával együtt a megjegyzés rovatba, igen!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found