7 hacker alkalmazás, amelyek igazi hackerré válhatnak

Sok Android-felhasználó azonban nem tud erről az alkalmazásról, amely nem érhető el a Play Áruházban.

Az Androidnak van egy másik oldala. A másik oldal egy „fekete világ”, amelyet a hackerek illegális tevékenységekhez használnak. Számos hacker alkalmazást használnak így.

Sok Android-felhasználó azonban nem tud erről az alkalmazásról, amely nem érhető el a Play Áruházban. Ne aggódjon, mert az ilyen típusú hacker alkalmazás szabadon megtalálható az interneten. Nos, azok számára, akik profi hackerekké válnak, akkor Ezekből az alkalmazásokból 7 szükséges.

  • 10 legkifinomultabb Windows PC Hacker alkalmazás ma, az Anti Found!
  • Hogyan lehet feltörni a DNS-t, hogy az internet még gyorsabb legyen!

7 hacker alkalmazás, amelyek igazi hackerré válhatnak

1. Zanti

A Zanti az egyik leghíresebb alkalmazás, amelyet a Zimperium fejlesztett ki. Alapvetően ezt az alkalmazást használják a behatoláshoz wi-fi hálózat és biztonsági értékelések. De másrészt sok szélhámos felhasználó kihasználja ezt az alkalmazást illegális dolgok elvégzésére, például egy okostelefon vagy táblagép vezérlésére, amely ugyanahhoz a wi-fi hálózathoz csatlakozik.

2. Droidsqli

Lehet, hogy néhányan csak azt tudják, hogy az SQL Injection csak számítógépeken használható. Valójában van egy Droidsqli nevű alkalmazás, amely lehetővé teszi ezt SQL injekció androidos telefonon keresztül webre. Azt állítják, hogy ez az alkalmazás a legerősebb a hasonló alkalmazások százai között.

3. Dsploit

A Dsploit egy hálózati öltöny-alkalmazás, amelyet hálózati pontozáshoz használnak. Teljes mértékben elemezheti a hálózatot és a hálózatán futó vagy csatlakoztatott eszközöket. Sok fekete kalap használja ezt az alkalmazást erre feltörni a hálózatba és hozzáférést kap az eszközhöz.

Ebben az alkalmazásban olyan funkciókat érhet el, mint a Login Cracker, az egyszerű szippantás, a jelszó szippantás, ölje meg a kapcsolatot és sok más olyan funkció, amelyre sok hackernek és crackernek szüksége van.

4. WPA WPS tesztelő

A WPA és WPS teszteralkalmazásokat általában a wi-fi hálózat ellenőrzésére használják. Ezzel a fajta alkalmazással azonban most visszaélnek wi-fi feltörése. Alapvetően ezt a WPA WPS Tester alkalmazást oktatási célokra használják. Az alkalmazás megfelelő használatához csak rootolnia kell a telefonját, így könnyedén feltörheti a wi-fi jelszavakat.

5. Nmap

Az Nmap az egyik legnépszerűbb alkalmazás a hálózati leképezésben, mivel az egész hálózati ipar számára hatékony. Alapvetően ez az alkalmazás feltérképezheti az összes csatlakoztatott hálózatot, vagy megpróbál csatlakozni és információt szerezni a leképezési folyamathoz. Az Nmap-ot olyan szakemberek használják, akik hálózati barangolást folytatnak alkatrészek keresésére sérülékeny hálózat.

6. APK-ellenőr

Az APK Inspector segítségével megszerezheti egy androidos alkalmazás forráskódját, módosíthatja a forráskódot, és hozzáférést kaphat az alkalmazás teljes szolgáltatásaihoz. Te is megteheted visszafejtés bármilyen androidos alkalmazáson, és végezze el a kívánt módosításokat. Csak root szükséges ahhoz, hogy ezt az alkalmazást futtathassa Android telefonján.

7. AndroRAT

Az AndroRAT az első saját alkalmazás, amely lehetővé teszi több rendszer elérését távoli kapcsolaton keresztül egy Android telefonon. Ennek ellenére sok felhasználó illegálisan használja ezt az alkalmazást hozzáférjen a számítógéphez vagy valakinek a mobiltelefonja és illegális tevékenységeket végez. A kliens / szerver kapcsolaton és a közöttük végrehajtott műveleteken alapul.

Ennyi volt 7 alkalmazás azoknak, akik profi hackerek szeretnének lenni. Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti alkalmazások olyan alkalmazások, amelyeket általában illegális dolgok végrehajtására használnak, és ez törvénybe ütközhet. Használja tehát okosan, hogy ne ártson másoknak. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found