hogyan lehet megérinteni mások sms-jét

Az ApkVenue itt ad tippeket arra, hogyan érintse meg mások SMS-jeit anélkül, hogy a tulajdonos elkapná. Használható, amíg nem gonosz célokra huh!

Az alias rövid üzenet szolgáltatás Rövidüzenet-szolgáltatás Az (SMS) egy privát szolgáltatás, mivel magánüzenetet tartalmaz, amelyet csak a feladó és a címzett száma tud.

Ennek ellenére sokféleképpen lehet „behatolni” ezekbe a magánszolgáltatásokba.

Igen, ezúttal az ApkVenue mondja meg, milyen tippeket hogyan érintse meg az SMS-t más emberek anélkül, hogy elkapnák őket.

 • 7 legjobb Android-alkalmazás a telefonhívások és az SMS-ek blokkolásához
 • Csak a mobiltelefon nyomon követése egyszerű és ingyenes SMS-ek útján
 • INGYENES! Itt van, hogyan kell hívni és SMS-t szolgáltatói jel nélkül

Hogyan lehet megérinteni mások SMS-jét anélkül, hogy elakadnának

Nem. Az ApkVenue nem tanít meg bűncselekményre más emberek SMS-einek megérintésével.

Jaka célja, hogy ezeket a tippeket hasznos célokra használja, például olyan szülők számára, akik figyelni akarják gyermekeik társulását, vagy olyan barátokkal, akik tesztelni akarják partnereik hűségét.

Termelékenység SMSmart Apps LETÖLTÉS

Bár most az alkalmazás csevegés több választás az okostelefon-felhasználók számára, az SMS továbbra is fontos üzenetek küldésére szolgáló szolgáltatás.

Három módszer létezik, amelyeket az ApkVenue meg fog osztani az Ön számára, nevezetesen bizonyos operátorok, vagy az összes operátor számára, akik egy alkalmazás segítségét használják.

Hogyan lehet megérinteni a Telkomsel-üzemeltetők SMS-felhasználóit

Először az ApkVenue megmondja, hogyan érintse meg az SMS-t a telefonszámokhoz a Telkomsel szolgáltatóival. Indonéziában a legtöbb felhasználóval rendelkező szolgáltatók egyike. Az alábbi lépések végrehajtásával megismerheti a gyermek, házastárs vagy rokon SMS-tartalmát, amelyet szeretne tudni:

 • Adja kölcsön annak a gyermeknek, unokaöccsnek vagy barátnőnek a mobiltelefonját, akinek meg akarja hallgatni az SMS-t. Próbáljon meg kölcsönkérni megfelelően, anélkül, hogy gyanút ébresztene. Ha szükséges, kölcsönözhet egy ideig, anélkül, hogy elkapná az okostelefon tulajdonosa, más néven a HP.

 • Hívjon egy számot 50022#. Írja be a számot, majd nyomja meg az OK vagy a tárcsázás ikont.

 • Miután megjelenik egy menüsor, válassza ki a 4. (négy) menüt, hogy másolni tudja az üzeneteket. Ezután folytassa az 1 (egy) menü kiválasztásával, hogy regisztrálni vagy regisztrálni lehessen.

 • A regisztráció után folytassa a formátumú SMS küldésével YTAM (szóköz) Az Ön száma vagy a Tapper száma. Küldje el az üzenetet a számra 2255.

 • A hozzátartozó okostelefonjára vagy mobiltelefonjára érkező SMS mostantól automatikusan az Ön telefonszámára vagy az SMS-ben korábban megadott koppintószámra megy. Jegyzet: Ez a szolgáltatás díjat számít fel az Ön számára, a lehallgatás, amely felhasználásonként 1000 IDR.

Hogyan érintse meg az SMS-t az XL Operator felhasználóktól

A Telkomselen kívül az a szolgáltató, amelyet leginkább Indonéziában használnak mobiltelefon- vagy okostelefon-felhasználók, XL. Rokonok, akiket meg akar érinteni az XL-szám használatával? Az alábbi lépéseket kell megkapnia az SMS megérintésére egy XL HP számról:

 • Csakúgy, mint az előző SMS megérintésének kezdeti lépései, először is kölcsön kell adnia annak a gyermeknek, unokaöccsnek vagy barátnőnek a mobiltelefonját, amelyhez megérinti az SMS-t. Próbáljon meg kölcsönkérni megfelelően, anélkül, hogy gyanút ébresztene. Ha szükséges, kölcsönözhet egy ideig, anélkül, hogy elkapná az okostelefon tulajdonosa, más néven a HP.

 • Hívjon egy számot 123571#. Ha helyesen adta meg a kódot vagy a számot, folytassa az OK gombra kattintva vagy a hívás ikon megnyomásával.

 • Ezt követően több menü jelenik meg, folytassa az opciók kiválasztásával SMS asszisztens az elérhető menüben. Folytassa a kiválasztással Automatikus másolás a következő menüben, majd a kiválasztással fejezze be Igen.

 • Aktiválja a számot a formátumot tartalmazó SMS küldésével MÁSOLÁS (szóköz) BE (szóköz) Az Ön száma vagy a kúpszám majd küldje el a számra 799.

 • A koppintás aktiválási folyamata befejeződött. A rokonod mobiltelefonjára vagy okostelefonjára érkező SMS ezután a korábban megadott mobiltelefonszámra is eljut. Ugyanazt az előfizetési díjat kell felszámítania, mint a Telkomsel üzemeltetőjét.

Hogyan lehet megérinteni az SMS-t az összes operátor számára az alkalmazások segítségével

Az a rokon, akit megérinteni szeretne, nem Telkomsel vagy XL operátor? Ne aggódjon, a harmadik módszer az, ahogyan megérinti az SMS-t minden operátor számára egy Android-alkalmazás segítségével. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:

 • Nem kell többé titokban kölcsönkérnie rokonai mobiltelefonját. Minden amire szüksége van egy SMS továbbítás alkalmazás nevű alkalmazás. Ezt az alkalmazást ingyen vagy ingyenesen beszerezheti a Google Play Áruházból.
 • Miután telepítette az alkalmazást az okostelefonjára, azonnal nyissa meg az alkalmazást. Először is adjon bizonyos engedélyeket az alkalmazásnak, hogy hozzáférhessen a bejövő és kimenő SMS-ekhez és hívásokhoz.
 • A mellékelt oszlopba írja be az SMS-t elfogni kívánt mobiltelefonszámot. Használja a "0" helyett "+62" -t a mobiltelefon előtagokhoz. Ezután aktiválja az opciót SMS továbbítása.
 • TARAA! Az az SMS, amelyik megérinti a hozzátartozó számát, automatikusan az okostelefonra kerül az alkalmazáson keresztül. Ha a fenti két módszer előfizetési díjat igényel, akkor az utolsó módszert ingyenesen, előfizetési díj nélkül élvezheti.

Ez a három módszer hogyan érintse meg az SMS-t más emberek anélkül, hogy elkapnák őket. Az ApkVenue ismét emlékeztet arra, hogy a fenti tippeket csak sürgős szükség esetén használja, és nem rosszindulatú szándékkal.

Még egy dolog, a fenti három módszer sikerét különféle tényezők is befolyásolják, például azok az operátorok, amelyek frissítették rendszereiket, vagy az alkalmazások néha problémákat tapasztalnak.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found