szadista! A mély internetes szexvideó, a „Lolita Slave Toy” tragikus története

Kiderült, hogy a mélyháló nemcsak ijesztő videókat tartalmaz, hanem szexet is. Az egyik híres szexvideó, nevezetesen Lolita Slave Toy. De ne számíts rá, hogy olyan szexvideó lesz, mint bármely más, ez brutális és kísérteties!

Nem tagadható, a mélyhálón sok olyan szörnyű videó van, amelyik nem játszik. Példák, mint Hamburger Lady vagy Vörös szoba és még sok más.

Kiderült, hogy a mélyháló nemcsak félelmetes videókat tartalmaz, hanem szexet is. Az egyik híres szexvideó, nevezetesen Lolita Slave Toy. De ne számíts rá, hogy olyan szexvideó lesz, mint bármely más, ez a videó brutális és kísérteties!

  • Elborzadva! Ez a tragikus történet a mély Hamburger Lady internetes videó mögött
  • Elborzadva! Ez a tragikus történet a mély webes „Red Room” videó mögött
  • Elborzadva! Ez a tragikus történet a mély Jeff the Killer internetes videó mögött

Igazi emberek, akiket ésszerűségen túl nagyon kegyetlenül kezelnek

Fotó forrása: Kép: Taringa

A Lolita Slave Toy egy emberi becenév, amelyet szexbabává alakítanak át. Az áldozatokat általában fiatalon találják meg, elhanyagolt gyermekeknél. Ezeket a gyerekeket az örökbefogadás ürügyén szerezték meg.

Ezt követően a kezeket és a lábakat levágják, nem felejtve el, hogy minden fogat kiütnek. Utána az áldozatot vakká és némává tették, legyen Lolita rabszolga játék. Az áldozat állapota életben marad, lélegezni és enni kell.

A szenvedésnek még mindig nincs vége. Az áldozatoknak továbbra is meg kell felelniük sok férfi szexuális vágyainak, valamint az ésszerűtlen kemény bánásmódnak. Még azt is mondják, hogy az áldozatot ürülékkel etették. Ilyen körülmények között az áldozatok általában megőrülnek, miután meghalnak.

A mai napig tartó gyakorlat

Fotóforrás: Kép: World News

Szomorú, hogy a mélyhálón található fórumban azt mondják, hogy a Lolita Slave Toy létezése ma is fennáll. Még az áldozatokat is kereskedik!

A Lolita rabszolgajátékért kínált ár széles skálán mozog, 1 bitcointól 1000 bitcoinig. Szerinted kik az eladó és a vevő? Valójában nincs értelme.

Videó: Lolita rabszolga játék

Hogy ne legyen kíváncsi, milyen egy Lolita rabszolgajáték? Hallgassa meg a következő videót ...

Tényleg nem tudom abbahagyni azt a gondolkodást, hogy hol van az elkövető szíve, milyen szadista módon nem játszik. És furcsa módon a video mélyén sok ilyen video-szerető is van. Mit gondol erről a videóról? Oszd meg igen!

Ó, igen, feltétlenül olvassa el a videókhoz kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket is az 1S-től.

Transzparens: Disznózsír

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found