7 minden idők legjobb mecha animéje, olyan klassz!

A mecha anime az egyik leghíresebb japán hagyomány. Ebből az alkalomból az ApkVenue meg akarja osztani minden idők 7 legjobb animéjét.

Gyerünk, banda, melyik kisfiú, aki gyerekkorában nem szerette a robotokat? Jaka a mai napig is szereti a robotokat.

Ezért az ApkVenue nagyon szereti a filmeket csendes gyűrű Jaka pedig nagyon várja az anime sorozatot Gundam ami elkészül élő akció Hollywoodban.

Mint 62 más ország sok gyermekéhez, Jakához is találkozott egy japán anime robot, egy banda, amely Jaka továbbra is a kedvenc hobbija.

Minden idők 7 legjobb mecha-anime

Japánban ott van a robotnak műfaj maga, amelyet hívnak a mecha műfaj ami eddig a japán anime világban hagyománnyá vált.

Ez már nem számít, banda, a megjelent mecha animék száma, és minden évben mindig vannak újak.

A leghíresebb természetesen a sorozat Gundam amely 2019-ben elérte a 40 éves kort, de a Gundam-on kívül még sok más kiváló minőségű mecha-anime létezik.

Nos, itt az ApkVenue egy kis tanácsot szeretne megosztani nektek, bandával, minden idők 7 legjobb mecha-animéjének listáján keresztül!

1. Eureka Seven (2006)

Az 1. szám Jaka kedvenc mecha anime, a banda, amely ugyan kissé régi, de mégis nagyon jól látható, mert hordoz stílus különleges.

Eureka Seven Mesélj történeteket Renton és Eureka nevezett idegen fajok vizsgálatában Korall.

Ami az Eureka Seven-t egyedülállóvá teszi, annak kulturális témája hullámtörés ahol a mecha itt mozog a szörfdeszka felett.

Téma, stílus az animáció és az egyedülálló filmzene teszi ezt az animét Jaka kedvencévé, és alkalmas nézésre akkor is, ha nem érdekli az anime.

2. Tengen Toppa Gurren Lagann (2007)

Szuper anime ashiyap A 12. szint 1-től 10-ig terjedő skálán van, banda. Annak ellenére, hogy Jaka ezt nézve többször sírt.

Gurren Lagann kalandokról mesél Simon és örökbefogadó testvére Kamina a harcokban Lordgenome és csapatai.

Gurren Lagann izgalmi szintjének példájaként az itt szereplő mecha állítólag 100-szor akkora, mint a Tejútrendszer galaxis, banda.

Jaka nem hazudik, vannak olyan áldozati pillanatok, amelyek jobban meg fognak sírni, mint Tony Stark a Bosszúállókban.

3. Mobil öltöny Gundam: Vasvérű árvák (IBO) (2015)

Ezt a Gundam sorozatot az egyik legjobb Gundam sorozatnak hívják, és az is IBO kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek.

Az IBO mesél Mikazuki és Orga arra törekedve, hogy a marsi nép szabadságát elnyerje a Föld uralma alól.

Ellentétben a legtöbb más Gundam sorozattal, amelyek középpontjában a fegyver alapú gerenda, Az IBO a hagyományos fegyverekre összpontosít.

Ez az IBO-nak olyan háborús jelenettel rendelkezik, amely sokkal brutálisabb, összhangban a háború sötétségét bemutató történettel.

4. Code Geass (2006)

Ezt az anime-t azért választották, mert nagyon izgatott főszereplője és fordulata van, ami folyamatosan jön.

Code Geass mondd el az üzletnek Lelouch álcázva Nulla nővére megmentésére törekedett, Nunnally.

Annak ellenére, hogy nagyon komoly témája van, Lelouch Zero nagyon színházi viselkedése mindig képes nevetni.

A Code Geass-nak is van egy vége, amely bár tragikus, de nagyon kielégítő is, amit a nemrégiben megjelent folytatása sajnos kissé elront.

5. Neon Genesis Evangelion (1995)

Ez az ikonikus anime anime néven mondható mű anti-mecha mert sok olyan elemet tartalmaz, amely kritizálja a mecha animét.

Evangelion sok nehéz témát is tartalmaz, például a depressziót és más mentális állapotokat, például a függőségeket.

Ezenkívül az Evangelion számos keresztény utalást tartalmaz, amelyek megkövetelik, hogy szorgalmasan ellenőrizze a Google-t és a Wikipédiát a történet megértése érdekében.

Ha zavart az Evangelion vége miatt, szándékosan így készült, banda, mert a készítő, Hideaki Anno depressziós volt ennek az animének a készítése során.

6. Macross Frontier (2008)

A Gundam sorozaton kívül Macross egyike azoknak a mechasorozatoknak, amelyeknek hosszú múltja van Japánban, annak ellenére, hogy nem olyan aktív, mint a Gundam.

Ami egyedülállóvá teszi Macross-t, az a zenére való összpontosítás, mert Macrossban mindig vannak olyan idegenek, akik gyengék a zenéhez.

Ban ben Macross Frontier, az ellenséggé váló idegenek Vajra és itt meséld el a történetet Alt a Vajra mint pilóta elleni feladataiban.

Alto segítette Ranka és Sheryl, két énekes, akik gyakran segítenek és részt vesznek a szerelmi háromszögben Altóval.

7. Teljes Metal Panic! (FMP) (2002)

Mi történik, ha műfaj iskolai anime összeolvadt a mechával, bandával? Az eredmény az Teljes Metal Panic!, a legviccesebb mű ezen a listán.

Az FMP a következőkre összpontosít Sousuke, egy katonai szervezet tagja Mithril akinek védelme érdekében középiskolás fiúnak kellett álcáznia magát Kaname.

Sousuke fiatal korától katonaként élt, ami merevvé teszi a társas interakciókat, amelyek az FMP viccelődései.

Annak ellenére, hogy erős komédiaeleme van, az FMP-nek is vannak mecha-akciói, amelyek nem kevésbé szórakoztatóak, mert meglehetősen reális koncepciót hordoznak.

Vagyis banda, egy kis tanács az ApkVenue részéről minden idők 7 legjobb mecha animéjéről.

A mecha animék gyakran rossz hírnevet szereznek, mert a közvélemény szerint nem szeretik, de az a sorozat, amelyet az ApkVenue itt választ, széles körben élvezhető, banda!

Valójában még mindig sok banda létezik, kiváló minőségű mecha-animék, de kicsit kevésbé alkalmasak olyan emberek számára, akik még soha nem néztek mecha-animéket.

Van véleménye az ApkVenue által említett sorozatról? Vagy van más ajánlása? Oszd meg itt, banda!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found