10 legjobb vpn alkalmazás az iPhone-hoz

Biztonságosabbá akarja tenni az internetes böngészést? Csak próbálja meg letölteni az alábbi legjobb VPN-alkalmazások egyikét az iPhone-hoz.

Annak ellenére, hogy az iPhone-ba beágyazott iOS operációs rendszer köztudottan elég erős védelemmel rendelkezik a rosszindulatú programok ellen, úgy tűnik, hogy ez nem védi teljes mértékben az adatbiztonságot az internetezés során.

Ezért a VPN-alkalmazás telepítése az egyik megoldás, amelyet meglehetősen széles körben választanak az okostelefon-felhasználók, beleértve az iPhone-okat is felhasználó ezúttal banda.

Sajnos ezek a VPN-alkalmazások nem mindegyike képes teljes mértékben biztonságossá tenni felhasználóik személyes adatait, ezért körültekintőnek kell lennie azok kiválasztásakor.

Nos, ebben a cikkben az ApkVenue elmondja a legjobb VPN alkalmazás-ajánlásokat az iPhone-hoz.

A legjobb VPN alkalmazás iPhone-hoz

Meglehetősen jól ismert népszerűséggel és elég magas besorolással, itt talál néhány ajánlást az iPhone legjobb VPN-alkalmazásaira.

1. Korlátlan VPN - Gyors és privát

Töltse le az App Store-ból

A KeepSolid Inc. fejlesztő fejlesztette ki, Korlátlan VPN az egyik legjobb VPN-alkalmazás, amelyet ma széles körben használnak.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy névtelenül böngésszenek a virtuális világban, hogy senki ne kövesse nyomon.

Ezenkívül a VPN Unlimited alkalmazás hozzáférést biztosít számos film streaming webhely szerveréhez, mint például a Netflix, a Hulu, az HBO Now és még sok máshoz.

Sajnos ez az alkalmazás csak egy ingyenes 7 napos próbaidőszakot biztosít, és akkor vásárolhat előfizetési csomagot egy hónap 7 napjától egy életen át.

RészletKorlátlan VPN - Gyors és privát
FejlesztőKeepSolid Inc.
Minimális OSiOS 10.0 és újabb
Méret114,1 MB
Értékelés4.5/5 (Alkalmazásbolt)

2. CyberGhost VPN és WiFi Proxy

Töltse le az App Store-ból

Olyan VPN alkalmazást keres, amely biztonságot és adatvédelmet nyújthat az iOS eszközéhez? Ezután az alkalmazás CyberGhost VPN és WiFi Proxy ez lehet a helyes választás, banda.

A több mint 30 millió felhasználói adat védelmére hivatkozó CyberGhost VPN alkalmazás automatikus titkosítást kínál, amikor a felhasználó mobiltelefonja nyilvános vagy privát WiFi hálózathoz csatlakozik.

Nem csak ez az alkalmazás több mint 6000 szervert is biztosít a világ több mint 90 országában, így továbbra is hozzáférhet a tartalomhoz bárhol is van.

Kiváló funkciókat kínálva természetesen nem élvezheti mindet örökké ingyen. Ez az alkalmazás csak 7 napos ingyenes próbaidőt biztosít.

RészletCyberGhost VPN és WiFi Proxy
FejlesztőCyberGhost SRL
Minimális OSiOS 9.3 és újabb
Méret96,4 MB
Értékelés4.4/5 (Alkalmazásbolt)

3. NordVPN: Gyors és biztonságos VPN

Töltse le az App Store-ból

A ma elérhető legjobb VPN-alkalmazások egyikeként ismert, NordVPN Nem csak az Android mobiltelefon-felhasználói élvezhetik, hanem azok is, akik iOS-eszközöket használnak, beleértve az iPhone-okat is.

Maga a NordVPN alkalmazás legalább több mint 5700 szervert biztosít a világ 60 országában.

A biztonsági kérdéseket illetően nem kell aggódnia, mert ez az alkalmazás titkosítja az összes felhasználói tevékenységet az internet böngészése közben.

Az előző VPN alkalmazáshoz hasonlóan csak 7 napos ingyenes próbaidőszakot élvezhet.

RészletNordVPN: Gyors és biztonságos VPN
FejlesztőTefincom S.A.
Minimális OSiOS 9.0 és újabb
Méret165,3MB
Értékelés4.6/5 (Alkalmazásbolt)

4. SaferVPN - A legjobb VPN a WiFi-hez

Töltse le az App Store-ból

"Egyetlen érintéssel névtelenül, privát módon és biztonságosan böngészhet az interneten", nagyjából ezt kínálja az alkalmazás SaferVPN ezt, banda.

A SaferVPN alkalmazás biztonsági garanciákat kínál a hackerek, sznobok, internetszolgáltatók vagy harmadik féltől származó támadások ellen, ha nyilvános WiFi hálózathoz vagy nem biztonságos hotspothoz csatlakozik.

Érdekes módon ez az alkalmazás korlátlan sávszélességet is kínál, így továbbra is élvezheti a gyors és minden bizonnyal biztonságos internetkapcsolatot.

Természetesen mindezt csak ingyen élvezheti 6 napig, majd fizetett előfizetési csomagot kell vásárolnia.

RészletSaferVPN - A legjobb VPN a WiFi-hez
FejlesztőMudhook Marketing
Minimális OSiOS 9.0 és újabb
Méret71,9 MB
Értékelés4.6/5 (Alkalmazásbolt)

5. VPN privát internet-hozzáféréssel

Töltse le az App Store-ból

UI-ja van, amely meglehetősen egyszerű és könnyen használható, az alkalmazás VPN privát internet-hozzáféréssel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy titkosítsák az összes online tevékenységüket, így biztonságban tudnak maradni az internetezés közben.

Nem csak ez az alkalmazás gyors internetkapcsolatot, korlátlan sávszélességet és 10 eszköz egyszerre történő csatlakoztatását is kínál.

Érdekes módon ez a VPN by Private Internet Access alkalmazás funkciókat kínál Tartalom blokkoló az összes hirdetés vagy rosszindulatú program blokkolásához.

Sajnos mindezt csak 6,99 USD-tól vagy 98 000 Rp körüli összegtől élvezheti egy hónapos előfizetési csomagért.

RészletVPN privát internet-hozzáféréssel
FejlesztőLondon Trust Media, Inc.
Minimális OSiOS 11.0 és újabb
Méret73,6 MB
Értékelés4.6/5 (Alkalmazásbolt)

Egyéb legjobb iPhone VPN-alkalmazások ...

6.VPN: Privát és gyors VyprVPN

Töltse le az App Store-ból

Csak egy ingyenes próbaidőszak 3 napig, az alkalmazás VPN: Privát és gyors VyprVPN számos kiváló funkciót kínál a felhasználók kényeztetésére.

Biztosítva, hogy minden felhasználó adatai biztonságban maradjanak, ez az egyetlen VPN-alkalmazás több mint 70 globális szervert kínál 6 kontinensen.

Ezenkívül ez az alkalmazás gyors internetkapcsolatot is kínál, hogy támogassa a játékkal kapcsolatos tevékenységeket, a filmek letöltését vagy streamingjét a felhasználók számára.

Nem csak, hogy ezzel az alkalmazással továbbra is elérheti az összes letiltott webhelyet, de továbbra is biztonságos kapcsolattal.

RészletVPN: Privát és gyors VyprVPN
FejlesztőArany Béka
Minimális OSiOS 10.0 és újabb
Méret61,9 MB
Értékelés4.5/5 (Alkalmazásbolt)

7. IPVanish VPN: A leggyorsabb VPN

Töltse le az App Store-ból

Ugyanaz a fejlesztő fejlesztette ki, mint a SaferVPN alkalmazást IPVanish VPN ajánlás az ApkVenue ezúttal az iPhone legújabb VPN-alkalmazásához, banda.

Ahogy a neve is mutatja, ez az alkalmazás biztonságosabb internetezésre készteti Önt, mert megváltoztathatja az IP eredetének helyét.

Maga az IPVanish alkalmazás 60 országban van jelen, több mint 40 000 megosztott IP-címmel.

RészletIPVanish VPN: A leggyorsabb VPN
FejlesztőMudhook Marketing
Minimális OSiOS 10.0 és újabb
Méret32,3 MB
Értékelés4.5/5 (Alkalmazásbolt)

8. DNSCloak

Töltse le az App Store-ból.

Egyszerű és könnyen használható felhasználói felületet kínál, DNSCloak az ApkVenue következő bandájának legjobb iPhone VPN-alkalmazásának ajánlása.

A DNSCloak alkalmazás maga hajtja végre a DNSCrypt & DNS-over-HTTPS / 2 (DoH) protokollt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a biztonságos forgalom DNS-jük nem működik hamisítás.

Érdekes módon ezzel az alkalmazással továbbra is elérheti felület Netflix filmek streaming.

RészletDNSCloak
FejlesztőTechnológiai Termesztési Központ gemeinn tzige GmbH
Minimális OSiOS 10.0 és újabb
Méret53 MB
Értékelés4.6/5 (Alkalmazásbolt)

9. Alagút medve

Töltse le az App Store-ból.

Mivel VPN-alkalmazás sokak számára nagyon népszerű, bizonyára Ön már ismeri az alkalmazást Alagút Medve?

Az Tunnel Bear egy olyan alkalmazás, amely megvédi felhasználói online tevékenységeinek magánéletét, hogy biztonságosan hozzáférhessenek bármely webhelyhez vagy alkalmazáshoz.

Ami a biztonsági kérdéseket illeti, ez az alkalmazás azt állítja, hogy alkalmazásuk az első olyan VPN-szolgáltatás a világon, amelyet független harmadik fél ellenőriz, így garantálva a felhasználói adatok biztonságát.

RészletAlagút Medve
FejlesztőTunnelBear, LLC
Minimális OSiOS 11.0 és újabb
Méret53,9 MB
Értékelés4.6/5 (Alkalmazásbolt)

10. 1.1.1.1: Internet gyorsabb

Cloudflare Networking Apps, Inc LETÖLTÉS

Képes biztonságosabbá és privátabbá tenni a felhasználók online tevékenységeit 1.1.1.1: Internet gyorsabb így az utolsó ajánlás az iPhone legjobb VPN-alkalmazásához.

Ez az alkalmazás úgy működik, hogy a felhasználó okostelefonja és az internet kapcsolatát korszerű és optimalizált protokollra cseréli.

Egyetlen érintéssel ez az alkalmazás megakadályozhatja a felhasználó személyes adatainak lopását.

Részlet1.1.1.1: Internet gyorsabb
FejlesztőCloudflare
Minimális OSiOS 10.3 és újabb
Méret108,7 MB
Értékelés4.5/5 (Alkalmazásbolt)

Szóval, ezek voltak az iPhone legjobb VPN-alkalmazásai, amelyek lehetőséget kínálhatnak a mostani használatra.

Figyelembe véve a kínált előnyöket és funkciókat, nagyon hasznosak, ezért nem meglepő, hogy a fenti alkalmazásokat csak az ingyenes próbaidő lejárta után élvezheti térítés ellenében.

Szóval, tudja, melyik VPN alkalmazást használja?

Olvassa el a cikkeket is IOS alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found