mobil legendák: a bang bang 2.0 hivatalosan itt van, mit frissítettünk ezúttal?

A Moonton nemrég jelentette meg a Mobile Legends legújabb frissítését a játék verziójának 2.0-ra való emelésével. Mi a különbség az új verzió és a régi verzió között?

Ez a három év, Mobile Legends uralják Indonézia legnépszerűbb mobiljátékait. Nem csoda, hogy ez a játék a legnépszerűbb mobil játék, amelyet a professzionális eSport versenyeken vívtak.

Annak ellenére, hogy még mindig népszerű, a MOBA játék hírnevét meg kell őrizni. Az új játékok megjelenése bizonyítottan veszélyezteti ennek az egy játéknak az uralmát.

Különféle frissítéseket is adtak Moonton fejlesztőként a meglévő játékos ökoszisztéma fenntartása és új játékosok vonzása érdekében.

A Mobile Legends 2.0 által hozott változások

Nos, a Mobile Legends nemrég jelentetett meg egy nagy frissítést, bandát. A 2.0 verziót hordozó jelenlegi Mobile Legends minden bizonnyal nagyon különbözik az előző verziótól.

Hallottuk, hogy Moonton új motort használ, amely még simábbá és elmaradásgátlóbbá teszi a játékot. A kép is jobb, tudod.

Ha nagy rajongója vagy a Mobile Legends játéknak, biztosan kíváncsi vagy, igaz? Azonnal nézzük meg az ApkVenue következő cikkét!

1. Vonzóbb felület

Az első dolog, amit Moonton tett a Mobile Legends számára, az volt, hogy megváltoztatta a menü megjelenését és felhasználói felület. Ezeket a változtatásokat többször azért hajtották végre, hogy kielégítsék a játékosok szemét.

A most használt kék szín nagyon kontrasztos, de mégis finom. Nem csak a színek, de maga is észreveheti, hogy az ML grafika egyre simább és valósághűbb.

A folyófolyás egyre valóságosabbá válik, és dzsungel az alaposabb részletek elrontják a szemedet, deh. Nem gondoltam volna, hogy a mobil játékokban lehet ilyen grafika.

Ja, nem csak grafika, tudod, banda. A kiadott hanghatások szintén meglehetősen reálisak, tudod. A Mobile Legends emellett egyedi forgatókönyvekkel is rendelkezik.

Az új megjelenésű térkép jelenléte szintén még izgalmasabbá teszi a játékot. Különben is, otthon fogja érezni magát, ha órákig játszik ebben a játékban.

A Mobile Legends 2.0 felhasználói felülete valóban odafigyel a dizájnra és a megjelenésre. Az egyszerű, de elegáns megjelenés minden bizonnyal elrontja a szemet.

2. További sima játékmotor

A Mobile Legends nem csak új felhasználói felülettel rendelkezik, hanem új motorral is. A motor hordozása Egység 2017, A Mobile Legends maximális játékélményt kínál.

Ez a motor szállítani fog felhasználói tapasztalat jobb, részletesebb karaktermodellek és rövidebb betöltési idők, banda.

Azt mondják azonban, hogy ez az új motor javíthatja a Mobile Legends teljesítményét akár 60%, banda. Ha korábban 25 másodpercig tartott a betöltés, akkor most csak 10 másodperc.

A 2017-es Unity segítségével az FPS növekedését is tapasztalhatja a Mobile Legends, bandában. A játék gördülékenyebb lesz, ha a szerver oldali csökkentett késéssel kombináljuk.

Annak ellenére, hogy jobb animációval és grafikával rendelkezik, mint korábban, ez a játék nem emeli meg a minimális specifikációkat. Burgonya mobiltelefonon játszani rendben van.

3. Új és megújult hősök

Ez a Mobile Legends 2.0 verziójú frissítés néhány változtatást is tartalmaz a játék névsoraihoz.

Ebben a verzióban a Mobile Legends egy új nevű hősöt mutat be Wanwan. Hős lövész alacsony állóképességű, de gyengeségét elfedi agilitása.

Alapvető támadás Wanwannak nincs értelme, banda. Statisztika sértés és Képességmajdnem tele van. Szerintem Wanwan ilyen harckocsiromboló lesz Karrie.

Mivel a sebzés nagyon magas, a fejlesztőnek természetesen 1 gyengeséget kell adnia, hogy a játék kiegyensúlyozott maradjon. Nos, Wanwan-t nagyon nehéz játszani, banda.

Az új karaktereken kívül Moonton ismegújítaniPharsa úgy, hogy a játékos ismét pillantást vet. Mint tudjuk, Pharsát gyakran használhatatlannak tartják, mert képességeit meglehetősen nehéz használni.

4. Torony labirintus mód

A legújabb Mobile Legends frissítés egy új módot is hoz, amelyet a közeljövőben bevezetnek. Elnevezett mód Torony labirintus vagy Sakk-TD új játékmenetet hoz.

Ezt a módot 6 ember játszhatja le, akik 6 különböző térképre kerülnek. Olyan labirintust kell építenie, amely ellenáll az ellenséges kúszásoknak, amelyek el akarják pusztítani a bázisát.

Annak érdekében, hogy labirintusát nehezebb legyen átadni az ellenfél kúszásának, vásárolhat egységeket, amelyek kárt okoznak az elhaladó kúszóknak.

Ez a mód akkor lesz igazán szórakoztató, ha folyamatosan veszít, amikor rangot játszik. Ahelyett, hogy rangsorolna, jobb más szórakozást találni, igaz?

Ez Jaka cikke az új Mobile Legends 2.0 verziójú frissítésekről. Természetesen ez a frissítés jobb élményt nyújt, mint korábban.

Jaka gyorsan akar játszani, deh. Te magad is kíváncsi vagy a fenti új funkciók kipróbálására, igaz?

Találkozunk újra a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Mobile Legends vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found