csodálatos! ez az alkalmazás másodpercek alatt online biztonsági másolatot készíthet az androidjáról!

Tapasztaltad adatvesztést, mert hirtelen megsérült vagy elveszett a mobiltelefonod? Most van egy online Phone Back Up alkalmazás, amely online tárolja az Android mobiltelefon adatait.

A mobiltelefonon lévő adatok a legfontosabbak, amelyekre ügyelnie kell. Előfordulhat olyan eset, amikor nem visel, például ellopják a mobiltelefonját, vagy hirtelen az Ön által használt mobiltelefon teljesen elhalt és használhatatlan. Valójában fontos adatokra van szüksége, például a munkahelyi ügyfelek kapcsolattartóira.

Tehát ennek megakadályozása érdekében a biztonsági mentés olyan kötelezettség, amelyet mindenkinek el kell végeznie. Számos módon lehet biztonsági másolatot készíteni az adatokról a mobiltelefonján. Próbálja ki ezt az online biztonsági mentési alkalmazást.

  • Hogyan lehet megérinteni a barátja mobilját anélkül, hogy elkapnánk és 100% -osan működik
  • Nagyon egyszerű, így lehet irányítani a számítógépet mobiltelefonon keresztül
  • 8 legjobb ingyenes felhőtároló alkalmazás az okostelefonok tárolásának bővítéséhez

Telefonos biztonsági mentés: A legjobb Android-alkalmazás online biztonsági mentésre

Mielőtt biztonsági másolatot készítene adatairól a mobiltelefonján, először le kell töltenie az alkalmazást Telefon biztonsági mentése ez alatt.

Apps Utilities androidbackup LETÖLTÉS

ssssstt ... kiderült, hogy a Phone Back Up alkalmazással is lehet csapolni, tudod!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Itt van egy oktatóanyag, amelyről online biztonsági másolatot készíthet a mobiljáról Telefon biztonsági mentése

  • Először kérjük, regisztrálja fiókját a következő címen: Telefon biztonsági mentése. Az ApkVenue azt javasolja, hogy regisztrálja fiókját a GMail segítségével a következő lépés megkönnyítése érdekében.

  • Másodszor válassza ki a menüt MENTÉS ÉS VISSZAÁLLÍTÁS hogy elindítsa a biztonsági mentési folyamatot a mobiltelefonról, hogy Ön bármikor hozzáférhessen Önhöz.

  • Harmadszor, ne felejtsd el aktiválni Auto mentés hogy mindig bármikor frissítse a mobiltelefon adatait és aktiválja azokat Automatikus visszaállítás az alkalmazásadatok biztonsági másolata a Google-fiókjából.

  • Negyedszer, térjen vissza a főmenübe Telefon biztonsági mentése, majd válassza a menüt Tekintse meg a biztonsági másolatot hogy ellenőrizze, hogy a mobiltelefonján lévő adatokról biztonsági másolatot készítettek-e.

  • Ötödször, a rendszer megkéri, hogy nyissa meg a ** Phone Back Up ** fiókját egy böngészőben. Kérjük, válassza ki azt a böngészőt, amelyet használni szeretne az adatok online eléréséhez. Igen, láthatja azokat az adatokat is, amelyekről biztonsági másolatot készítettek PC / Laptop segítségével.

  • Hatodszor, kérjük, érje el online a biztonsági másolatát. Telefon biztonsági mentése tárolhatja az összes adatot, beleértve a WhatsApp üzeneteket, az SMS-eket és a Hívásnyilvántartást, a galériában tárolt fotókhoz.

Így készíthet online biztonsági másolatot Android mobiltelefonjáról a Telefon Biztonsági mentés alkalmazással. Nagyon könnyű, igaz? Most már nem kell félnie, hogy vészhelyzetben elveszíti fontos adatait. Most bármikor és bárhol elérheti a mobiltelefon adatait. Kérjük, ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy más ismerősei is biztonsági másolatot készíthessenek adataikról.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found